Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana C spune:
Nu vrea sa mai doarma!!!!
O aduc si o las sa se joace pe jos, ca eu m-am saturat sa ma lupt cu ea ca sa doarma.
Mai, dar si ce schiauneli baga, de ti se rupe inima de mila ![]()
Am adus-o linga mine, in office. Nici nu ma joc cu ea, ca sa vada ca daca nu doarme nu e asa fun de joaca. 
Cuscra, multumim pentru felicitari. Sper ca Aidan sa nu faca febra din cauza aceea, spusa de dr, sa fie doar de la dinti.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
patriciaRO spune:
Salutare la fete mai pe seara, este ora 00.40 si eu va pun pozele sa aveti la ce va uita!
Noi azi am fost la Acvarium si Experimentarium. Si am reusit sa facem fel de fel de poze cu niste pesti superi faini si la Experimentarium cu diverse exercitii pe care le faceam noi! Adica teste cu iluzii optice si cate si mai cate. Am gasit si poze cu dezvoltarea bebelusilor. Exact varsta pe luni si cum sunt ei formati in burtica, apoi poze cu scheleti si fel de fel...
Aveti de lucru sa va uitati ca sunt multe si frumoase... pupici
EXPERIMENTARIUM
ACVARIUM
si ultima poza de la mica sirena, am fost mai pe seara dar se lasase tare frigul...
MICA SIRENA
maine daca e vremea frumoasa mergem la un SAFARI de animale cu lei, tigri si alte minuni. Sa speram ca reusim ca vremea e cam naspa...
pupici
Beatrice, mami de
Alex pifos
pisik 4ever spune:
iuliana, ma unge pe suflet ce spui tu acolo de lapte, ca la noi dureaza cam o ora pana isi bea un amarat de biberon de 180, si inca, mai si lasa de samanta. acum ca are un an as incerca-o si eu cu lapte din asta de care spui, sa vad cum reactioneaza. am vazut lapte cu arome, 6x250 ml la vreo 9 dolari, mi s-a parut enorm de scump, asa ca nu am luat. am mai citit o data mesajul, si simt cum imi creste inima in piept de speranta ca fac din ea o bautoare de laptic!
elisor, mi-am luat inima in dinti si am incercat sa-i dau dintr-o canita din plastic, pe care ea incerca s-o muste si sa bea in acelasi timp. rezultatul a fost ca am schimbat-o dupa ca era plina de apa ca o broscuta, dar... mai incercam si maine!!!
mikka, m-a emotionat asa tare mesajul tau, ca m-a podidit plansul... ca de abia a facut si a mea 1 an si ma tot miram azi cand a trecut asa repede...
noi nu avem taiere de mot, ca nasu e in Ro si nasa in Fr, si noi in state... dar ma bucur si eu citind cu voi aici cum a fost cu puiutii vostri...
asa, mai danelutza, pai sa-ti traiasca serviciul atunci!!!
monu, maine mergem si noi la vaccin si la masuratori, dar cred ca a mea e din acelasi aluat ca si a ta. cred ca are cam 8.500 si sper sa aiba si peste 70 cm, o sa-i dau sa manance drojdie, poate creste ca painea...
mancarimea la urechi poate sa fie de la dinti, asta mi-a zis-o pediatrul. daca are otita, face febra mare (stim, ca tocmai am facut)...
oana C, si a mea la fel doarme, parca o frige in pat, de asta nu reusesc deloc sa vin mai des pe aici... daca ai solutie, sa mi-o spui si mie!!!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Oana C spune:
Ioana, vazut fetita dulce si frumoasa, cu codite, in cada
Vrem si noi par mai mult!!!
Pisik, ma chinui sa-i gasesc un leac pentru somnul de peste zi de cind s-a nascut
Noaptea doarme foarte bine, fara plinsete sau urlaturi (tot de cind s-a nascut), multumesc lui Dumnezeu. Ca daca nici noaptea nu dormea, cred ca i-o dadeam vecinei sa o creasca. 
Ziua, nici sa o las sa plinga nu pot; pt ca ea se ridica in picioare si asa urla, tipete de nervi mai intii, apoi daca vede ca nu merg la ea, se apuca de plins. Si un plins de-ala, de induiosat si muntii; cum sa nu merg la ea? Am incercat si sa o las sa plinga, dar a urlat vreo 30-45min pina se racea, o apuca ameteala, transpira toata (dar din 10-10 min mergeam la ea, ca sa ma vada, apoi am crescut, la 15 min); cum pot sa o mai las sa urle, daca se comporta asa?
Beatrice, am vazut pozele de la Acvariu si Experimentarium; super!!! va plimbati, nu gluma
Daca-i place lui Alex de ce nu? Si eu am dus-o pe Eva intr-un loc similar cu Experimentarium; aici se cheama Great Exploration si i-a placut la nebunie. Noi o mai luam la zoo, gradinile botanice de prin zona ...
Tot ne gindim cind ar fi momentul cel mai bun sa incepem sa o luam la Disney, ca-i la numai 1h30min de noi.
Mica Sirena e cam dezbracata
Nu-i e frig? Si nici sutien nu are 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Am pus poze noi, neprelucrate, in ultimul album xi (8-16 mai).
Ca sa vedeti ce namila e fiica-mea, in a doua poza, in brate la taica-sau, faceti comparatie intre ea si un barbat de 1.85m 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
pisik 4ever spune:
oana C, pare inaltuta in poze, ce inaltime are? si ochisorii albastri, de la cine sunt? e energica tipa, ce sa le facem? a mea doarme cam o ora, o ora jumate pe zi... si face cam cum face si a ta daca incerc sa o conving sa doarma macar de 2 ori pe zi. din fericire a inceput sa doarma noaptea bustean, dar asta se intampla doar de vreo luna... un pupic pe nasucul cel mic si dulce de la noi!
bea, asa e mai, nu-i e frig la mica sirena fara sutien???
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Cornelia spune:
La multi ani fericiti TUDOR CATALIN si ELIAN!
Oana C, sa iti traiasca nepotelul!
Mi-am adus aminte in legatura cu inaltimea Evei, de faptul ca si Mara Gustei era marisoara. Gusta, ce mai face Marutul????
Vad ca vorbiti despre lapte. Stefan mai bea doar dimineata ~200 ml, iar seara vreo 50 ml. In rest, e la fel de manacacios. Sper sa nu renunte de tot la lapte, totusi.
Nelia, multa sanatate Tudorei! Nici eu nu cred ca e vb. de hepatita. Stefan, dupa primele vaccinuri la 2 si 4 luni a avut perioade lungi in care nu a mancat. Poate va amintiti ca ma plangeam ca aruncam biberoane intregi de laptic.
Elisor, da am fost doar noi fetele
. Despre incarcat baterii, nu stiu ce s aspun, dar am o febra musculara la spate de la carat copiloiul in brate
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Androix spune:
Fetele, ieri am avut o zi tare faina. Am plecat pe la doua in herastrau si am bantuit pana la sase jumate. Am venit rupta acasa dar nu-mi pare rau, poate mai slabesc si eu ca deja nu ma mai suport. Si azi as vrea tot un program d-asta jmeker dar trebuie totusi sa rezolv si ceva probleme domestice pentru ca nu mai are Filip ce manca. Pentru mine inca am prin frigi diverse dar cred totusi ca merg prin piata azi ca sa-mi cumpar ceva verdeturi dietetice ca sa dau slana jos. Vad ca vreti sa mergeti in herastrau dimi. Mai pe dupa-masa nu mai trageti o tura? Ca eu una gasesc tare dificil sa ma urnesc din casa inainte de ora doua 
Vad ca ati inceput sa mergeti la vaccinarea de un an. Cred ca mergem si noi azi pe la doctor sa vedem ce mai face, ca ea nu prea se uita ce mai facem noi
.
Adina, la noi vine devreme indemnizatia in jur de 10-11. Tot atunci vine cu pensiile in bloc si ca sa nu faca doua drumuri imi aduce si mie alocatia si indemnizatia. Ce sa spun, tot nemultumita sunt pentru ca din ea imi achit rata la banca si culmea data limita e chiar 10-11-12 in functie de cum pica uikendu'. Dar de intarziat nu a facut-o decat o singura data si atunci am imprumutat bani pentru banca. Ne-am invatat minte si acum avem bani pusi de-o parte just in case... Mergi la posta de unde apartineti ca sa intrebi ce si cum.
Nelia, nu iti face ganduri negre. Eu zic ca o sa-si revina e probabil din cauza vaccinului sau o fi vreun dintisor pe vine si o doare gingia. Mai ai putina rabdare. Doctorita nu-ti da analize pentru ca probabli trebuie decontate de asigurare si stiu ca prin tari straine sunt mai rezervati. Dar oricum mai ai putina rabdare, poate isi revine. Nici Filip n-a mancat ieri mancare calumea, dar am pompat in el rontaieli, biscuiti, banana, iaurt. Putin si des. Incearca sa-i dai doua feluri de mancare la aceeasi masa. Eu asa il mai pacalesc pe Filip, cand se plictiseste schimb.
Lapte vad ca suntem in grafic desi ma stresam ca nu bea destul. Dimineata bea 200-220 ml iar seara 240 ml. Ii pun la canitatea asta 4 masuri de cereale fara lapte. Totusi cred ca ar trebui sa-i mai bag ceav consistent spre seara. Uitati ce meniu are Filip:
8-8:30 220 ml lapte cu cereale
10 (doar in unele zile) o felie de paine cu almette
12-13 supa de pui sau ciorba de vita cu bors + ceva carne cu sos + cereale, piure sau paste
16 iaurt cu fructe si cereale fara lapte
19 o banana uneori cu branza alteori simpla
21 240 ml de lapte
Intre mese mai ales cand ne plimbam mai baga 2-3 biscuiti.
Cred ca de la pranz incolo nu are decat gustarele usurele si m-as gandi la ceva mai serios dar nu stiu ce.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
andutzy spune:
Venim si noi astazi in Herastrau! Rugaminte mare insa: mai confirmati o data iesirea si ora (daca e tot 11.30), ca sa nu batem degeaba atata drum de la noi( facem o ora numai cu tramvaiul 5...)
Pupici!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
fran spune:
Buna !
Pupam si noi toti sarbatoritii si le uram sa fie sanatosi, frumosi si norocosi.
Noi am fost in we la tara si de atunci tot am incercat sa recuperam ce ati scris, da' slabe sanse cu programul nostru actual: la 7 trezirea-pana pe la 9 pregatim haleala pe ziua respectiva, la 9 haleste si apoi plecam afara, la 11 ne intoarcem mancam si ne culcam (neaparat impreuna-altfel ciuciu somn la Iepu'), ne trezim pe la 14,30-15 si mai halim ceva apoi o taiem in parc pana pe la 18-19, revenim acasa-papa, baie, somn de la 21-neaparat impreuna...Am vorbit si cu pedi ce naiba sa-i fac, nu mai doarme decat AGATATA de mine
...cica sa mai am rabdare o luna-doua ca o sa-i treaca...
...si culmea ca m-am straduit de cand s-a nascut sa o invat sa doarma singura-de la doua saptamani dormea la ea in camera cu lumina stinsa...la o luna dormea toata noaptea, fara treziri.Ei bine se pare ca acum isi scoate parlealea...mananca de 2 ori lapte noaptea-la 12 si pe la 5...si se foieste continuu ca sa stea agatata de mine. N-am voie sa dorm decat cu fata la ea
. Ne gandeam si noi la bb2, da' deocamdata iese din proiect prin grija Iepuretelui...n-avem cand, pe bune
Am facut si noi Priorixul. Adina, cred ca prietena ta graviduta si carliontata ne-a intepat, da' tuta cum sunt uitasem cum o cheama si nu i-am pomenit de tine. La medicover Victoriei am fost, la alta pedi nu la a noastra, ca e in concediu acum. Ne-a zis sa ne asteptam la reactii dupa 7 si 14 zile de la intepatura.
Iepu' nu mai are stare, plecam afara...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut