Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, la noi in Baneasa banii de alocatie sint tinuti la posta pina la sfirsitul lunii, parca. S-a intimplat o singura data sa ma duc la posta sa ii iau. La mine a venit stimulentul si alocatia joi saptamana trecuta.

Monu, tunsoarea mea este clasica, baieteasca, nimic spectaculos, aceeasi de vreo 10 ani. Coafeza imi e si prietena si fosta vecina, cred ca ma tunde si cu ochii inchisi de acum. Doar la nunta l-am lasat cam cu 2 cm mai lung, sa aiba femeia in ce pune voalul, si ala cu un milion de agrafe si un tub de fixativ.

Maine in jur de 11:30 ma intilnesc cu Adina si Ema in parc in Herastrau, zona Roata Mare, daca are cineva aceeasi intentie ne gaseste pe acolo.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, noi azi am facut vaccinul de 1 an. Nu a durut-o si nici nu da semne ca o doare. I-am tinut comprese reci vreo 3 ore pe locul respectiv. Acum i-am luat temperatura rectal si are 37.8 si i-am dat nurofen. Oricum azi a mai lluat 2 doze de calpol. Cu 3 ore inainte de vaccin si imediat ce am ajuns acasa cu ea. Sa vedem peste noapte ce o fi. Acum e un pic maraita, a crapat si gingia de la dintele 2 de sus. Acum e la papa cu tati.
Multa sanatate Tudorei.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

nelia, este fireasca nelinistea ta. cu siguranta ca tu ca mama simti mai bine ce se inatampla cu puiul tau,inainte de confirmarea prin analize.incearca,totusi,sa te linistesti un pic. poate ca de data asta tudora nu are un motiv problematic pt care refuza mancarea. stii mai bine decat mine ca exista perioade in care copiii mananca mai mult sau mai putin. incearca sa-i dai ce-i place cateva zile.doar ce-i place.asta ca sa nu ramana cu stomacelul gol. uite,si ema mea a mancat o perioada foarte bine.tocmai ce ma laudam fetelor pe chat,iar azi a scuipat tot. pana la urma i-am dat paine si iaurt pt ca stiu ca astea ii plac. sper sa fie totul bine cu tudora. aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia eu stiu ce inseamna sa nu-ti manance copii,chiar prea bine ...si m-am plans in multe randuri de asta...analizele la noi sunt ultimele care se fac,cel putin dr mea imi spune:"lasati copilul in pace,are o perioada mai proasta"...eu una nu accept explicatia asta nici platita...Spui ca-i palida si te gandesti la hepatita...pai de unde...?!Doar virala sa fie ca la alta forma nu ma pot gandi...dar oricum cred ca te duci cu gandul prea departe...la Delia perioadele de anorexie nu le-am putut corela cu nimic...au trecut de la sine si putin ajutata de mine cu controversatul Peritol,dar a scos-o din greva...iar acuma astept nenorocitul asta de rezultat...
Asteapta rezultatele analizelor si nu te gandi la ce-i mai rau...stiu ca sigur stii dar incearca,asa putin cat o manca,sa-i dai bubulinei ceea ce-i place cel mai mult...
La 10 luni Delia mi-a mancat 2 saptamani numai lapte...atat,si apoi si-a revenit...
Cu vaccinul nu-ti pot spune nimic ca noua inca nu ni l-a facut...abi apeste 2 luni merg...acuma este rapelul celui de la 6 luni si atunci dupa el a facut o greva scurta de foame...

Elisor eu nu i-am dat vita pana acuma doar sub forma tocata...altfel eu nu o suport si cred ca nici copii mei exact din considerentul asta...asa ca te-as ajuta cu cea mai mare placere dar nu-mi da nimic prin cap...stiu ca muschiuletul este mai fraged,asta din auzite...
A...Olgutele sunt in tara...ultima a venit Olguta din America...

Monu fata mare ai...si desteapta...a mea este ingramadita rau de tot si tolomaca...atata ca stie sa mearga,in rest nimic... o sa-i dau directiva femei cand va sta cu ea sa o invete ce si cum...

Asta seara am fost cu gagicile in parc...Alex este mortala,in poze nu se vede, dar are o fatzuca cu breton la moda simpatica foc...si este schimbata asa de-odata...ce mai fata mare...joi ii halim si tortul si gata Constanta a facut anu' pe toata linia...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI!!!!...copilasilor ce isi sarbatoresc ziua de nastere azi, sa va dea D-zeu sanatate si multa fericire si bucurii in viata.

Eu ma bucur tare mult, am fost cu Aidan la control si l-am cantarit si a pus inapoi in 4 zile 500g!!Nu stiu cum a facut asta dar acum avem 9.200g!!
Sper sa o tina tot asa sa recuperam tot ce am pierdut.
Acum insa are febra, de ieri, de aia am fost la dr.Are urechea putin roz dar nu este infectie, cel putin nu inca, sper sa isi revina.Ii tot dau Tylenol dar vad ca nu se trage, nici nu a prea mancat azi...numai cereale cu formula de dimineata, apoi numai a ciugulit cate ceva.....si maraiala la greeeeeeu.Imi vine sa ma duc in lume, dar cred ca o sa ma apuc de baut ca sunt deja dusa in lume
A iesit si al 4-lea dinte, sa ii mai iasa oare si de la asta febra?

Am vazut poze din parculetz, foarte faini copii aveti!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI!!!

IOANA
DARIA IOANA
STEFAN DAVID

LA MULTI ANI!!!

CRISTIAN LUCIAN
MIHAI ALEXANDRU
FILIP STEFAN
DARIA IRENE
MARIA MONICA

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!! si nepotelului meu, nascut astazi, la 11:35am!!!!

Il cheama Matei Alexandru si are 3,150kg si 49.5cm!!!

Sint asa de fericita, imi vine sa ma imbat!!!

De-asta am lipsit zilele trecute; am fost mai mult la telefon cu cumnatica mea, sa ii mai povestesc ce si cum a fost la mine; plus cu Eva, care da tircoale prin toata casa!!! Joia trecuta a prins viteza la mers de-a busilea si acum nu o mai gasesc prin casa. Deja ne uitam sa cumparam portite de pus in locurile nepermise.

Vad ca fiica-mea s-a mai cumintit ziua, de cind cutreiera muntii si isi gaseste ocupatie, asa ca am scapat si de data asta de internare la nebuni. Dar "buba" ei tot ramine, adica nu doarme ziua mai mult de 30-45min. Si ma rog la Bunul Dumnezeu sa vina si la mine ziua cind Eva o sa doarma 3 ore la rind ...
Si la mincare a inceput sa faca mofturi. Da cu limbuta afara tot ce nu-i place, ne impinge miinile la o parte, daca incercam sa o hranim ce nu-i place, face mofturi la cartile pe care i le citim, trebuie sa-i citim numai ce alege ea ...
Maaaaaaaiiiii, am fetita mare si eu nu-mi dau seama cum creste

Nelia, si fetita verisoare mele a trecut printr-o faza de greva foamei, nici nu cred ca a iesit complet din ea. Eu zic sa nu te ingrijoarezi, cu toate ca iti dau dreptate, si eu as fi la fel de suparata si ingrijoarata, daca as fi in locul tau. Tu ii mai dai formula? Poate vrea sa manince numai formula, ca si asta e ok, daca nu vrea altceva. Sau, poate, daca maninca la masa cu Agata, o vede pe ea mincind si se ia dupa ea; nu stiu, zic si eu, dar tu stii cel mai bine care e situatia.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Babygirl, Loreen, am vazut fetitele frumoase si plimbaretze Au cu cine semana la frumusete; tot romancele sint cele mai frumoase
Mai, si ce elegante sint papuselele, sa le papi, nu alta.

Cuscra, sper sa ii treaca maraiala ginerasului meu Daca te decizi sa il scoti in strada, trimite-l la mine, ma ofer voluntara la ascultat maraieli, ca nu-mi las eu ginerelul in lume! Eu cred ca e de la dinti, ca asa a facut si Eva de fiecare data; mi-a distrus nervii cu fiecare dinte iesit, plus a avut simptome de raceala de fiecare data.
Acum se chinuie cu 2 canini, care stau sa iasa (stinga, sus si jos).

Monu, pai are temperatura perfecta; nu cred ca va avea reactii dupa vaccin; ce bine, gata, ati scapat!! Trebuie sa ma apuc de citit din urma, ai mai facut ceva cu mamaitza?

Gata, acum ma apuc de citit din urma, pina se trezeste Ghiaurul meu.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Nelia, nu stiu ce inseamna mincarimea la urechi; nu-mi amintesc sa fi avut asa ceva. Intreaba medicul de familie.

Elisor, eu o pun in oala, la foc mic-mititel, sa fiarba mult si usor, sa nu de in clocot. Asa, la foc mic, membranele dintre bucatelele de carne se inmoaie si devin gelatinoase, iar carnea devine si ea fff moale si frageda. Daca ai o bucata mai groasa de carne si vrei sa faci de mincare si pt voi si pt copilas, eu o condimentez (putina sare, piper, boia dulce ...) si o pun la fript pe-o parte si pe alta la foc fff mare (2-3 min pe fiecare parte); apoi o pun cu legume si sos de rosii, la cuptor, acoperite, la foc mic-mic. Le dai copilasilor din interiorul bucatii de carne, care nu a fost prajit, plus legume.

Ufffffffffffffff, s-a trezit Ghiaurul!!!!! Dupa numai 30 min!!! Ma dispera cu somnul asta!!! Acum sta in fund in patut si urla!!! Ce pot sa-i fac sa doarma mai mult? Am incercat sa o asez inapoi in patut, dar se ridica inapoi, ca pe arcuri, imediat

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cuscra, felicitari pentru nepotel!!Sa traiasca sa infloreasca!!!!

Mai la ce rau a fost azi Aidan sunt sigura ca nu l-ai fi vrut.Nu cred ca a mai fost vreodata asa de marait.Si febra asta sa o ia naiba, mi-a zis dr ca e un virus pe aici ce cauzeaza febra.

Nelia, chiar nu cred sa fie vorba de hepatita.Sti ca este vaccinul ala la 2 ani HIB A, contra hepatitei A....noi nu o sa il facem pt ca dr din State ne-a spus ca sunt sanse extrem de mici sa faca vreodata hepatita A si daca ar face e cea mai usoara forma de hepatita si nu raman urmari.
Din cate am citit vaccinul asta este legat de autism.In multe cazuri copii perfect sanatosi care au facut vaccinul au ajuns sa fie autisti.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput