Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
Cornelia macar la data vaccinului a vorbit acelasi lucru...ma pregateam deja de un telefon la cabinet...
Monu cum a fost la vaccin?! Plansete ceva?!...si cu urechea cum este?!
Am uitat sa va spun ca si eu ciufulit fata dar cu foarfeca din dotare cand era in scaunul de masa...arata shod tare...oricum la frizerie nu aveam ce duce in urmatorii 2 ani...![]()
Nici acum nu s-a trezit zgubi tazmanian de la 13,30...mama da ce somn pe pielea ei...nici nu stiu ce sa-i dau sa manance...pranzul peste care a sarit sau masa de la ora 18?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Mikka randurile tale mi-au mers adanc in suflet si m-au facut sa-mi apara lacrimile. E minunat ce ai scris, atata adevar ai exprimat. Lasa tristetea, ca probabil curand vei incerca din nou asemenea sentimente profunde 
.
Loreen pai daca nu le-ai fi platit cand erau gata, mama draga? Peste 3 luni?!
Cornelia unde ai fost in vacanta? Fara Stefan? Parca spuneai de o vacanta doar cu Maria sau am inteles eu gresit? Ai bateriile incarcate?
Mstroie esti eroina pentru mine la cat ai batut fizioterapia.
sa treaca efectele vaccinului.
Andutzy distractie placuta la concert!
Florentina esti sigura ca Maya face doar 1 an?
Are o fetisoara de fetita mare
. Am auzit dimineata la emisiunea Oanei C despre tiroida in timpul si dupa sarcina. Tu ai facut investigatiile? Adio Fagaras, nu?
Eu cred ca-mi pierd rabdarea cu santierul asta. In 8 ore a pus mai putin de 1 rand de faianta. Cu totul sunt 6 randuri de pus. Imbatranesc pana e gata baia.
Bianca are si ea (ca pe asta n-a facut-o pana acum) fund rosu si un cosulet pe pasa. Habar n-am cum s-a pricopsit cu asa ceva. Dar se pare ca n-o deranjeaza.
Fetelor va mai rog inca o data, spuneti-mi si mie cum pregatiti carnea de vitel pentru bb ca sa nu iasa atoasa, ca eu una nu mai cumpar deocamdata aviara (folosesc ce am in congelator si...astept)
Stefania? Olgutele? Pe unde sunteti?
Gata, merg la sedinta cu parintii!
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
monu spune:
Ola natiune am revenit la baza!
Gabitza sa iti fie de bine mami dar vrem dovezi foto cu coafura![]()
Noile masuratori la 1 an 8.800 kg (manechin scrie pe noi!) si 74 cm. A mai luat 200 g. Cred ca am scapat de umblatori pentru moment.
Scarpinici in ureche a controlat-o dr si a zis ca nu are nimic. Sa las fata in pace.
Vaccinare 1 an am avut un copil expemplar de cuminte si bine educat.
A acceptat sa se duca singurica in brate la tanti dr fara sa o muste /pocneasca. A fost cuminte foc si se uita curioasa la un bb mic cum urla si s-a dat la un baiatel de vreo 6 ani care astepta sa intre la dr. Adica se invartea in jurul lui si sis apleca capul ca sa se uite bine in ochii pustiului, care era cam ciufu. Asta are deja radar la baieti. La vaccin (Infanrix) a fost cuminte a plans putin dupa ce a intepat-o dar i-a trecut la fel de repede. Acum sa vedem daca face febra. Da doamne sa nu faca!
Mari cand am citit dimensiunile lui David si am ramas masca. A mea e piticanie rau. Chiar daca e fata.
A sa nu uit azi am imbracat-o in rochita. Era toata roz. Iar maine prin mila sotului care s-a milostivit de coloana mea, mergem sa cumparam carut sport chiar daca e d'ala ieftin din carrefour, la oferta.
oricum nu imi vine sa cred cat de repede a putut trece timpul si cat de mare a crescut. Ma uitam la bb de la cabinet care avea 2 luni juma si imi aduceam aminte cum era Alexia asa mica. La fel de smiorcaita
Pana si tanti dr a observat ca de o luna fata mea e mai cuminte si mai intelegatoare. Dar se pare ca doar cu strainii e asa. Adica in public ca acasa face figuri. Si nu a vrut in ruptul capului sa ii arate la tanti dr limba, urechile si nasul cu toate ca dupa ce am plecat, in masina, s-a executat urgent la comanda. E figuranta rau de tot.
Elisor eu ii dau vita de la borcanele.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
babygirl spune:
mamicilor, am o intrebare pt cele carora le aduce postasul indemnizatia lunar. postasul venea mereu in 15, maxim in 16, dar n-a venit. la voi cum este? mai intarzie? daca cumva a fost la mine si eram afara cu ema trebuia sa-mi lase un bilet, mi-i aduce luna viitoare sau nu-i mai primesc decat cu cereri.nici nu stiu unde sa sun,pe cine sa intreb..
mstroie spune:
La mine vine lunar la aceeasi data 22, daca a venit si nu erai acasa trebuia sa-ti lase instiintare in usa, mai bine dute la posta de care apartii si intreaba ca sa nu ramai fara bani, ca e mai greu de recuperat daca pleaca din posta.
Mari si DAVID
ChrisDun spune:
Adina, pai mie mi-au venit ieri banii (de obicei veneau pe 14). N-a fost nimeni acasa si am gasit in usa (uneori lasa in cutia de scrisori) avizul ala de la posta in care imi scrie ce am ratat (alocatia) si cand ma pot prezenta la posta sa o ridic (de obicei incepand cu ora 18.00 din ziua respectiva). Am impresia ca e valabil 10 zile si, oricum, trebuie sa te avizeze inca o data in perioada asta.
Cel mai sigur du-te la posta cu buletinul tau si intreaba-i daca au sa-ti dea niste bani ![]()
nelia spune:
Sint suparata rau de tot! Tudora nu mai maninca aproape nimic! Si cind ma gindesc ca ieri abia-abia mi-a dat sa-i fac analizele doctorita ei, imi vine sa o string de git. Cica e sanatoasa tun la cum arata, dar a fost de acord cu mine ca intr-adevar e un pic mai palida. Data trecuta cind am fost la ea i-am cerut din nou trimitere la analize si mi-a dat numai pentru fier, care cica a iesit perfecta. Tudora nu a mincat niciodata foarte mult, dar minca bine si variat, nu prea refuza nimic. De vreo luna si-a redus portiile de mincare, iar de o saptamina ciuguleste, nu maninca. Ieri nu a mincat nimic, a refuzat tot, dar am pus pe seama vaccinului, ca a durut-o al doilea rau de tot. Dar astazi a scuipat tot, a lins o bucatica de ananas si a luat citeva lingurite din piureul de legume cu galbenus de ou pe care i l-am facut. In rest a scuipat tot. Si e palidaaaa! Ca imi vine sa pling cind o vad. Are tot 10 kg, n-a slabit, dar arata a copil bolnav. Sint tare ingrijorata. Mai ales ca a dormit toata noaptea! Ea nu a mai facut asta pina acum niciodata de cind s-a nascut. Stiti voi vorba aia, trage a boala la pat... a mai dormit si astazi vreo trei ore, foarte mult fata de obicei. Si stau si ma sperii singura aici ca daca are hepatita... asta e ultima gaselnita a mea pentru starea ei. Na, m-am descarcat si m-am mai linistit un pic. Adevarul este ca eu nu sint obisnuita sa nu-mi manince copiii. Mi se pare groaznic!
Am citit ce ati scris, am mai vazut si citeva poze: printesa Alex, frumusetea de Ioana, nu mai spun de exotica Maya... Frumusei copii!
Mikka, foarte frumos ai scris! M-au emotionat rindurile tale. Si mie mi-e dor de multe momente trecute, prezente si viitoare, legate de copiii mei, dar acum imi este cel mai dor de momentele in care Tudora minca sau va minca si de bujoreii ei. Of!
Am vrut sa va scriu la toate cite un pic, dar s-a trezit Tudora si nu e deloc bine dispusa. La voi cum a fost reactia la vaccinul de un an?
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
babygirl spune:
chris, n-am gasit nici un aviz, din pacate.intrasem in priza pt ca postasul mi-a spus ca el vine in 15 ,maxim 16,iar daca nu primesc banii e mult de umblat dupa ei. plus ca vine ziua emei,sambata vine desenatorul,iar eu n-am bani..
nelia spune:
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Daria Ioana!
La multi ani, Stefan David!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA