Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
andutzy spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI! SA VA DEA D-ZEU TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA! UN PUPIC IN PLUS DE DATA ASTA NUMAI PENTRU VOI SI PARINTII VOSTRI!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
gabitzam spune:
La multi ani , papusa mica Ioana!

La multi ani Daria Ioana si Stefan David!
La multi ani ERIC si BEN!
Chris, sincer nu-mi amintesc daca am vazut fulgi de migdale pe undeva. Uita-te prin supermarket-uri pe unde sint bombonele de pus pe prajituri, fructe confiate si chestii de genul asta de ornat. Uite ca o sa fiu si eu atenta cind mai merg la cumparaturi.
Baut din canita - si Andrei a inceput, pur si simplu, fara prea multa insistenta. I-am dat de citeva ori pina s-a prins care-i ideea. Primele dati lingea din cana ca pisica. Acum vine si vrea sa-si bage boticul in paharul meu cind ma vede ca beau suc. Din pahar parca a baut chiar si mai bine. O sa-i iau unul de plastic, ca-i mai place sa-si infiga dintii in margine si sa "rontaie".
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Cornelia spune:
Mikka,
! Frumos cadou de un an i-ai facut! Mi-ar placea si mie sa imi pot exprima emotiile asa de frumos.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Ah, bine e sa te mai misti afara din casa si fara copil din cind in cind! Am reusit sa ma duc la coafor sa ma tund, ca-mi crescuse iar tufa pe cap. Am asa un par aspru si greu de imblanzit, cum creste putin cum sta cum vrea el.
Am intrat intr-o librarie pe Dorobanti si am luat o carte care se cheama "400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani", 29.9RON. Ca sa ma mai inspir ce sa-i mai dau lui Andrei sa manince. Si cum nu puteam sa nu iau si ceva la kupil, m-am lipit si de o carticica din cea cartonata cu animale domestice si o mingiuca scartzaietoare, sa-mi faca mie capul mare ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Florentina G spune:
Salutare!
La Multi Ani Ioana, printzesa mica!
La Multi Ani Daria Ioana!
La Multi Ani Stefan David!
Sa va fie viata plina de bucurii si lucruri frumoase, sa aduceti multa fericire in vietile celor ce va iubesc!
Tocmai ce ne-am intors de la plimbare, am mers sa-l ia pe finul meu de la gradinita si Mayei i-a placut tare mult sa stea printre toti copiii de acolo, chiuia si tipa de bucurie! Apoi a vazut o fetitza cu o punga de pufuleti in mana si a inceput sa intinda mana si sa planga, noroc ca i-a oferit si ei cativa cat sa aibe sa manance pana am ajuns la un magazin sa-i cumpar si ei!
Astazi m-am trezit ca a escaladat fotoliul si s-a aruncat pe mine, a inceput sa se pisiceasca, sa ma pupe, sa se gudure la pieptul meu, ceea ce m-a uimit ca pana acum nu a avut excese de dragalasenie la adresa cuiva, imi tragea cate o pupatura dupa indelungi rugaminti si atunci trebuia sa zic mersi ca nu ma ignora!
Eu ma simt destul de bine, in afara de starea de greata care ma apuca seara mai ales n-am alte simptome. Cu odihna stau destul de bine, am si privilegiul de a sta acasa si desi Maya cere multa atentie asta nu ma solicita la fel de mult ca la serviciu.
Tina
8+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni
mstroie spune:
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Daria Ioana!
La multi ani, Stefan David
Mikka foarte frumos ai scris.
Ioana parca tu ma intrebai cum merge terapia lui David ce sa zic merge, deja mi s-a acrit de 1 an sa bat drumul spitalului, el nu mai vrea sa stea e chin mare cred ca mai are putin si ne bate si pe mine si pe asistenta.![]()
Eu inca nu am inceput sa ii dau sa bea din pahar mai gust asa cand ma vede pe mine cu paharul de apa minerala, din comoditate nu i-am dat ca se uda.
Azi am fost si noi la vaccniul de 1 an a urlat saracul cand l-a intepat, cand l-a consultat dr a inceput sa planga nu stiu ce a fost cu el ca pana acum nu a plans nicioadata la control, chir radea la dr, cred ca a se lasa cu intepatura. Are 12.700 kg si 82 cm. Ne-a mai chemat la un control la 1 an si 3 luni si la 1 an jumate la vaccin parca Priorix, nici nu m-am uitat ca mi-a dat reteta sa-l cumpar. Am uitat sa intreb de vigantol cat sa-i mai dau.
Altceva nimic nou, tot se scoala noaptea, se chinuie de vreo luna cu o masea care nu vrea sa iasa e umflat rau locul dar tot nu sparge.
Ieri am fost cu el la tuns, a plans putin la sfarsit cand i-a aranjat perciunii si ceafa cu masina. Are acum o moaca de barbatatel mare, cu parul lung parca arata mai bebelus, acum rad de el ca l-am tuns ca pe elevii de clasa I. Am pus niste poze in albumul de 1 an cu noul look, acum se incarca.
Gabitza sa-ti fie de bine noua tunsoare.
Mari si DAVID
babygirl spune:
mikka, m-ai facut sa plang..
ada, sa vedem ce-o sa iasa cu un baietel ce nu da nimic si o fetita care ia tot!
:)
loreen spune:
Am citit ce-a spus Mika si cand sa-mi exprim gandurile frumoase si recunostiinta pentru randurile ei fug repede sa iau rezultatul la analiza si ce credeti...nu-i gata!!! Pai nu v-am zis ca dureaza trei saptamani?!Nu mi-ati spus...ba da v-am spus ca dureaza 10 zile lucratoare ca cine sta sambata si duminica sa le prelucreze...nu sunt gata nici probleme aduse din 28.04 ca nu foloseste reactiv doar pentru o proba amarata...Bun si cand sut gata?!Pai mai incercati pe joi dupa-amiaza...
Acesta a fost dialogul inteligent dintre mine si animala aia de la ghiseu...ceea ce nu am inteles eu cat dureaza : 3 saptamani sau 10 zile lucratoare...pocnesc de nervi...tu-i mama ei de proasta...auzi consuma reactiv...pai eu nu asta am platit sa consume ei reactiv nu sa astept vreo 2 luni sa-mi dea rezultatul...
Fetele care ati mai facut analiza spuneti-mi si mie la Medicover fac si cam cat timp dureaza ca eu nu mai inteleg nimic...si deja imi pierd rabdarea...celebra este asa cum este,laboratoarele o fenteaza...sa-i fereasca sfantu sa am copii bolnavi si sa-mi vanda gogosi ca fac precum tauru' la corida...
In alta ordine de idei Delia a fost azi cioara toata ziulica...de cand s-a trezit a urlat intr-una,mai mult a carait si afara si inauntru si cand sa vin spre casa sa manance si sa doarma a pocnit-o somnu in masina si doarme si acum de la 13,30... parca vad ca-mi face mutre la mancare...
Mari ai tuns frumusete de zulufi blonzi la baiatu'...da-i sta bine si asa...
Cornelia uelcombec ... sa ne spui si noua cum fu in vacanta...ori mi-ai spus ori am uitat dar tie celebra la ce varsta a zis ca-l vaccineaza pe Stefan?!Ca vad ca fetele fac vaccinul la un an ,iar mie mi-a zis ca la un an si 3 luni si la un an si 8 luni ROR...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Loreen, tot asa ne-a spus si noua. Urmatorul vaccin la 1 an si 3 luni si ROR-ul dupa (1 an si 7 luni parca, la noi - la 12 luni de la antirujeolic).
La Medicover sigur fac, dar nu stiu cat dureaza. Oricum, toate analizele facute la ei au fost gata cand mi-au spus. Doar ca se sta sta cam mult la coada, chiar si cu "recipientul", din ce am vazut.
Mstroe, exact asta am obs. si eu. Pare mult mai matur de cand l-am tuns.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Alexia Ioana (24 mai 2005)