Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen ma iau de mana cu tine, am uitat ieri sa trec sa iau exudatul si doar expres pentru el am iesit afara, dar mi-am pierdut intentiile pe parcurs.

Am avut o noapte stresanta. Bianca a dormit cu noi ca nu prea era in apele ei aseara, adormea si se tot trezea, asa ca decat sa batatoresc poteca intre camere am zis ca mai bine doarme cu noi. S-a foit, s-a dezvelit (mie imi place sa am plapuma pana la gat, fie vara fie iarna), numai somn n-a fost.
S-a trezit si cu nasul curgator si stranuta intruna. Sper sa se opreasca cu atat.

Am visat-o pe Ema, cat de real a fost totul, am senzatia ca o stiu si mai bine acum.
Apoi a urmat un horror cu aviara asta.
Nu stiu ce parere aveti, dar eu chiar sunt stresata mai ales ca e pentru prima oara cand a aparut intr-o ferma.
Am vazut si la negresa aia cu talkshowuri (nu-mi amintesc numele) un medic care era atat de convins ca va fi un dezastru mondial cu aviara asta, mai devreme sau mai tarziu, ne va lovi.
Dar sa nu va stric ziua

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Oana lasa ca e tot Alexandra cea frumoasa chiar si cu mai putin par, dar stiu ca i-ati luat ceva motz, tinutele sunt superbe. Cred ca ati avut o petrecere super reusita. A ramas doar cu o codita?
Mi-aduc aminte cand vorbeam de dintii fetelor si nici una nu avea, apoi le-a iesit cam in acelasi timp primul dinte si uite ce avans ati bagat. Eruptie cat mai usoara! Noi ramanem la stadiul de 2.

Iuliana la mine e invers, laptele de vaca nu-l vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helau
Mi-am mai revenit cat de cat ca aseara m-am culcat la zece jumate, ma mir si eu cum am reusit. Iar Filip e un ingeras, pana la 8:30 n-a miscat in front. Sa nu ma injurati ca dorm ca vaca pentru ca totul se plateste, adik si la dimensiuni tot ca vaca.
In schimb azi iar tre sa dau o tura cu aspiratorul ca nesimtita de matza si-a imprastiat nisipul prin toata casa de-mi vine s-o sparg la dinti.
Oana, am vazut pozele. Imi vine s-o mananc pe grasunica ta. Ce rochita frumoasa a avut, de printesa. Off si ce suparata a fost cand i-ati taiat motzicul.
Cu aviara e cam nasoleanu, zic eu. Sper sa treaca repede si sa nu se trasmita si la oameni ca atunci chiar ca o sa stam incuiati in case.
Care stiti vreo scoala serioasa de limbi straine? Ca vreau sa ma inscriu la un curs si nu stiu incotro s-o apuc. Si stiti ce mi-a mai trasnit? De mai mult vreme vroiam dar iar nu stiu unde sa merg. Vreu sa merg la un curs de gastronomie. Ca mie imi place sa gatesc si mi-ar placea sa fac un curs d-asta unde sa invat secrete de mare bucatar... Omu' cand se plictiseste...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

puiutilor care implinesc azi un anisor: Stefan-David (Carmen-Emiliana), Daria Ioana (Kasky) si micuta Ioana (Mikka) Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!

Eli, si Carina se trezeste imbujorata de imi vine sa o mananc!
Gabitza, intrebare de baraj: se gasesc pe undeva fulgi de migdale? (in franceza "amandes effilees"). Am o reteta de praji/fursec la care salivez de multa vreme si nu gasesc dom'le ingredientul!
Oana MyGirl, tare dulce printesa ta! Si rochitele

Plimbandu-ma ieri prin Amzei am descoperit un magazinas cu lucruri pentru copii - si niste rochite superbe, unele chiar din bumbac/in alb, brodat cu floricele roz. O nebunie! Fetele care ati luat deja rochite pentru domnisoare, puteti sa-mi spuneti (eventual pe PM) cam cat ati dat pe ele? Rochitele de care va spun erau de la Carter's. Ma bate gandul sa merg si in Plaza Romania, stiu ca si pe-acolo au lucruri de la firma asta...
Ieri fiica-mea a descoperit un nou stil de a se plimba prin casa: cu mainile la spate, dreapta de spate, si fooooarte importanta
Cu baut din canita trebuie sa ma pun serios pe treaba, pentru ca am incercat zilele trecute sa ii dau apa in cana si scoate limba sa linga apa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Ioana!
La multi ani, Daria Ioana!
La multi ani, Stefan David!
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aduceti bucurii in viata parintilor vostri!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Nelia sanatate multa! E normal sa vrei sa stii ca iti sunt copiii sanatosi, atunci cand au ceva ce-i deranjeaza, de la o banala raceala pana la altele mai grave, nici tu nu esti in apele tale.
Si noi am pierdut de nu stiu cate ori sapcute si palarioare ca don'soara si le smulge si la arunca, dar ori am calcat cu caruciorul peste ele si astfel le-am recuperat, ori m-a atentionat cineva, in schimb am pierdut un cercel cand am fost la tomograf care era de la buni si era tare frumos. Asta e.

Sa aveti o zi buna si frumoasa. Noi ne pergatim sa iesim ca deja e dezastru fonic in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti IOANA, DARIA IOANA si STEFAN-DAVID!

Ne-am intors si noi din vacanta. L-am gasit pe Stefan si mai neastamparat, dar fericit nevoie mare cand ne-a vazut . Nu se mai dezlipea de Maria, iar pe mine nici la baie nu m-a mai lasat sa merg, fara proteste.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Buna ziua si multumim de urari, sunteti cele mai dragute! Multi ani si bebelasilor vostri, multi ani pentru Daria Ioana si Stefan David!

Aseara ma uitam la minunea asta pitica de linga mine, si m-au apucat niste nostalgii crunte, m-a podidit plansul, m-am gandit ca timpul a trecut tare repede, si n-o sa se mai intoarca niciodata. Mi-e dor de fluturarea aceea din stomac din ziua in care am vazut a doua liniuta pe testul de sarcina. Mi-e dor de lacrimile care-mi siroiau pe obraz cand am spus prima data ca voi fi mamica. Mi-e dor de burtica in continua miscare si de loviturile pe care le primeam, de vietisoara care fremata in mine si isi cerea dreptul la dragoste si la viata. Mi-e dor de holurile maternitatii, de agitatia din jurul meu si de buimaceala cu care ma gandeam 'Doamne ajuta sa fie sanatoasa!' Mi-e dor de primul planset, strigatul de viata cu care m-a intampinat. Mi-e dor si de ochisorii aia mari si mirati care m-au privit prima data cu uimire, moment in care am realizat ca viata nu-mi mai apartine, sufletul nu mai e al meu, voi respira prin plamanii aia micuti, voi pipai cu manutele acelea de papusa, voi vedea viata prin margelutele acelea pline de speranta... Mi-e dor de imaginea lui tati cu copilasul in brate, de sentimentul lui de dragoste neconditionata, mandrie, teama, agonie si extaz. Apoi, mi-e dor si de plansetele din miez de noapte, de zambetul acela involuntar, de privirile cercetatoare, de haninutzele de 10 centimetri, de grija ca nu a mancat decat 50 de ml de lapte, ca nu i-a placut morcovul si ca supa trebuie sa fie mai lichida. Am tremurat cind a spus prima data mama, am fost mandra cand a spus tata, mi s-a strans inima la primul cucui si la prima lingurita de antibiotic. Mi-e dor de mersul de-a busilea, de primii pasi clatinati si nesiguri, de prima gura de lapte din canita, de manutza ei micuta care o insfaca pe a mea stiind ca-i da siguranta si incredere. Se uita acum la mine, si in secunda urmatoare deja mi-e dor de ea, de mirosul ei de bebelus, de privirea cercetatoate si de zambetul mereu pus pe sotii. Fiecare clipa care trece ma face sa-mi fie dor de prima zi de gradinita, de primii prieteni, de zulufii in vant scuturati de adierea vantului si de pielicica cruda scaldata in apa marii. Si de prajiturica pe care o s-o prepare in bucatartie, de pisica dupa care va alerga in curte, de buchetul de floricele pe care o sa le culeaga si de saruturile de noapte-buna. Mi-e dor si de prima zi de scoala,de primele bastonase, de carnetul de note si de examenul de admitere. Mi-e dor s-o vad mireasa, apoi s-o vad cu propriul puisor in brate, cu aceleasi emotii, cu aceeasi dragoste si cu aceleasi doruri ca si mine. Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu cas mi-a dat minunea asta de copil, ca m-a facut sa vad ce este cu adevarat important in viata, ce inseamna cu adevarat iubirea. Si mamei mele, pentru ca inteleg acum ce este si va fi mereu in sufletul ei.

Na, ca m-a luat din nou plansul, va rog sa-mi iertati episodul acesta. Nu vreau sa-l sterg totusi, ca dupa catva timp l-as scrie la loc.

Acum ma duc sa-i cumpar cate ceva sa-i fac un tortulet numai pentru ea, si diseara o s-o ajut sa sufle in lumanare. O sa pun si niste poze, dar cred ca maine.

Multumesc inca o data pntru ca ati fost mereu alaturi de mine!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata fetele!
Astazi am o zi super grea, am de facut multa mancare si curatenie si diseara mergem la concert Stefan Banica Jr la Sala Palatului!!!.
Emotiile insa sunt destul de mari si nu sunt legate atat de concert cat de faptul ca pentru prima ora diseara Dragoselu va trebui sa adoarma cu altcineva decat cu mine, adica cu tata. Baitza ii facem noi pana plecam si dupa aceea ramane cu tata de la 7.15(la 8 incepe concertul) pana probabil pe la 10.30 cand ajungem noi...sau 11...

Ieri am reusit si i-am luat carut sport lui Dragos, i-am luat un Brevi B-light , am inteles ca mai sunt bb-ici pe aici care folosesc acest model, ne-a placut f mult ca se strange umbrela si se pune pe umar si pretul a fost chiar convenabil...Si lui Dragos i-a placut mult, asa ca vedeti aici cat de bine s-a relaxat in el dupa vreo 10 minute de plimbare...
Tot ieri am fost si am stabilit si meniul la La Mama pentru petrecerea de motz, cred ca vom fi vreo 20 persoane, speram ca va iesi frumos!!!
Am fugit la treaba, va pupam,

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by loreen
Pisik cred ca Daniela a vrut sa zica 20 pe un picior...

asha-i, ca pe Isabella am facut-o la 38 , am uitat sa scriu in paranteza (20 de ani de serviciu)

La multi ani, Ioana!
La multi ani, Daria Ioana!
La multi ani, Stefan David!

Sa crestetzi mari, sanatosi, fericiti si sa aduceti multe bucurii in viata parintilor vostri!

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput