Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu n-am stiut (da, aflu acum) ca si voi ati avut probleme cu lighioanele, zici ca le-ai vazut moarte? Sper sa scapati cat mai repede de ele ca tare mai sunt scarboase, de asta nu manca Alexia? Ati facut si voi tratamentul?

pentru Maya si Alexia, fetitele invadate, sper sa nu li se alature si Delia.

Stefania am vazut si eu colajele cu Bumbu, foarte frumoase, imi place mult colajul unde e in vartejul albastru si in rochita, dar si cel cu bandana pe cap, are niste ochisori mari si genele, wuaw, ce domnisoara! Am vazut si pozele de la motz.

Mikka mi-a prins tare bine virtuala felie, frumos tort.

Danelutza diabet de sarcina sau il aveai dinainte?

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Mey, azi e ziua fetelor...

Nelia, felicitari! Sa va fie bine, da' sa-i invatati pe canadienii aia cum is slana cu ceapa si sarmalele in foi de vita!

Monu, Flori, voi ce le-ati dat pt viermisori? Cand si-au facut efectul?

Loreen, bezeaua nu se prea simte, ramane destul de frageda dupa ce pui crema si fructele. Sigur o sa-ti placa, te-am servit eu cu ceva nashpa pana acuma?

Elisor, vine mama la tine la inaugurarea 'noului' apartament si aruncam cu tortu' pe pereti! Mai merge cu lucrarile, sau tot o placa pe ora? Mey, nu cumva le-ati dat banii dinainte si de-asta se misca asa?

Gabitza, cum merge cu otita? Sau ai rezolvat dar am ratat eu postarea?

Danelutza, lasa ca vin eu in gradina ta si fac si tortul, ca doar mucenici am facut atatia!

&Ioana

Mergi la inceput

Loreen hai mai, cum off topic, dar eu ce-s aici?
Imi doresc ca fetele cu 1 bb sa nu aiba niciodata vreo problema cu copilasii, dar vezi ca unii sunt mai energici altii mai linistiti, inv. chiar le-a zis parintilor cu copii linistiti ca nici asa nu-i bine, doamne iarta-ma, dar e greu sa ai copilul ideal, cu masura in toate.
O scoatem noi la capat si cu asta!
Cand incepe party-ul?

OlgaM ma bucur ca ai dat un semn. Hai ca iar incep cu incurajarile, dar sunt convinsa ca fetele noastre nu sunt nici macar lenese, sunt in graficul lor, in ritmul lor si nu vad care e problema ca le vor face mai tarziu decat altii. Le vor face cand se vor simti puternice si pregatite. Nici fontanela Biencutei mele nu e inchisa, chiar imi spunea pediatra ca asimileaza mai greu, cu toate ca luam vigantol de la nastere, am luat si 6 picaturi, acum suntem pe 4.
Chiar imi vine sa rad de cat m-am stresat si prin ce am trecut.
Lasa ca noi ne vom lauda cu mersul fetelor cand ceilalti bb vor alerga, iar mamicilor le va fi dor de perioada primilor pasi si le vom reaminti noi, prin fetele noastre, aceste momente unice si emotionante.
Va face si Maya progrese curand, tu sa fii pregatita sa o intampini.
Nici Bianca nu exceleaza, dar progresele, chiar de sunt mici, ele exista. Pai acum 2 saptamani se uita la mine ca la extraterestrii cand ii vorbeam si aratam pozitia 4 labe. Acum se pune singura din sezut, dar nu stie ce trebuie sa faca mai departe. Ai rabdare cu Maya ca la un moment dat te va uimi.
Vitamina D nu e rau sa ia, poti sa-i dai si Tonotyl (care nu are nici un efect advers) dar nu prea cred ca are vreun efect (cel din urma).
Relaxeaza-te, ca ai venit in vacanta si incearca sa te detasezi de problemele ce le ai.
Va fi bine cu Maya, vei vedea! Sa nu te indoiesti nici o clipa de ea!
Progresele intelectuale nu le iei in calcul? Nu te crampona doar de motricitate, ca e un intreg complex dezvoltarea asta.
Hai ca m-am intins si ti-am facut capul mare.
Cu sanatatea cum mai stai? Ma refer la problema sangerarii. Ai facut tratament? S-a rezolvat?

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am reusit sa adorm zgubi tazmanian ca sa fie cat de cat odihnita si bine dispusa la petrecere ca altfel nu stiu ce-o sa iasa acolo...Am vrut sa o imbrac gigea pe domsoara numa ca la noi s-a innorat si parca s-a si racit un pic si mi-e sa nu raceasca taman acuma...

Mikka asa-i ...o sa-l incer cred ca de 1 Iunie pentru copii...

Elisor si eu trag nadejde sa nu aiba Delia uratanii vermifuge insa banuielile mele capata forma certitudinii ...astept pana maine sa iau cica rezultatul.Oricum eu stiu de la Bianca cat de lung este procesul eliminarii si cat de odios ca i-am vazut live de-mi venea sa arunc copilul la gunoi...
Bairamul incepe cam in jur de 12 ca atunci vin copilasii si nu va dura mult ca pe la 14 incepe sa dea semne de nani,a mea sigur...

Stefania imi cer mii de scuze ca nu mi-am dat seama si de Bumbu aseara...cateodata ma mir si eu de prostia din neuronii mei palizi...

Nu va zic ca azi ma duc la coafor ca o doamna ce sunt(...ce...biiiip...mea) si va sta tovarasu consort cu zgubi pana vin...cam circa 4 ore ca e de lucru...daca nu sta zgubi a sparto-n fericire...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani copilasi sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!

Cand ma uit la a mea fata nu mi vine a crede cat de mare e, ce repede a trecut timpul. A ajuns la faza aceea cand doreste sa se cuibareasca in bratele mele si mai face ceva -ii place foarte mult sa si bage boticul in pielea mea - nu stiu ce vrea si rade dupa aceea

Cu Cristi, ma tot uit la el si ma intreb cum a crescut asa mare - am inceput sa i iau masurile de la 140 , este destul de inalt pentru varsta lui.
Incepem scoala din 15 septembrie cred ca abia asteapta sa scape de gradi nu va mai plictisesc cu problemele de acolo ca n are nici un sens si ... de fapt mai sunt 2-3 saptamani
Sper ca, invatatoarea sa fie o doamna cu coloana, apropo l am inscris la scoala in octombrie anul trecut pentru anul acesta.
O zi buna va doresc in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

La multi ani!!!!!
Irina
Maya Maria
Mara Ioana
Alexandra Sofia
Alesia Claudia

Si micul Elian va multumeste pentru toate urarile pe care le-a primit . Dupa toata tona de La multi ani! pe care a primt-o ieri cred ca a realizat ca e ceva deosebit ca aseara nu voia sa adoarma cu nici un chip .

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060517&ctime=234008" target="_blank">Circuitul apei in natura

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei!Sa fiti sanatoase, norocoase si frumoase! Alexandra Elena

Maya Maria
Alesia Claudia
Irina

Mara Ioana
Alexandra Sophia!

Mergi la inceput

Am cumparat ieri Nan Junior ca n-am gasit in Carreffour Nan2 si sunt curioasa cum il accepta.

Mamicilor de fete le luati costume de baie fetitelor? De care, intregi sau doar slip? Si ce marime? Ma intereseaza atat marimile romanesti cat si cele europene. Cele europene cred ca e vorba de 80, dar astea romanesti, cat 26, 30, 32?

Merg si eu pe la bucatarie ca am luat peste si vitel de lapte si sunt nerabdatoare sa le prepar.

Cloreta ???

O zi excelenta, in special sarbatoritelor de azi si petrecaretilor de la Constanta!

Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Mercedes chiar e inalt Cristi, Andreas cu toate ca il vad inaltut in comparatie cu altii, ne invartim doar la 128/134.
Nu uita ca anul asta incep scoala la 1 septembrie

Mikka te bat cum sa dai cu tortul de pereti? . Vrei sa mai stau juma de an cu molozul in carca?
Cu baia e mai imbucurratoare situatia, incepe sa se contureze, nu le-am dat banii inainte, doar un mic avans.

Loreen poate nu-ti tragi chipul coafat in poze!!! Sa vezi atunci bataitza de la mine.
Vazut circuitul apei in natura, scumpi si dragalasi!

Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput