Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 14
babygirl spune:
mamicilor,incep kidex si bambilonia in 31 mai. v-ati gandit sa mergeti?
www.kidex.ro
www.bambilonia.ro
Cloreta spune:
Buna dimineata mamici cu pitici!
Scuzati absenta nemotivata
. De cand a dat caldurica v-am spus ca am mai putin timp ziua si asta cand doarme gargarita. Numai ca atunci treaba, cumparaturi etc.
La multi ani, scumpele noastre!
Alexandra Elena
Irina
Maya Maria
Mara Ioana
Alexandra Sophia
Alesia Claudia
Sa fiti sanatoase, frumoase si iubite!
Elisor
. Costum de baie? Hehe dragele de ele, deja?
Olga, bine ai revenit si sper ca aici sa va regasiti un pic
Nelia, felicitari, meritati din plin!
Mikka, dai tonul la alte dulciuri?:)
Azi noapte s-a trezit Teodora o data plangand si de cateva ori tipand, iar ne cresc ceva dinti
. Asa ca eu am dormit in figuri ca am pazit-o la somn ca s-a si foit mult si a batut din picioare. Macar dimineata eu m-am trezit la noua fara un sfert si ea la noua jumate
. Sa vedem cand mai adoarme acum si mai e si vremea asta urata sa nu putem iesi.
Pozele mele
Danelutza spune:
LA MULTI ANI ! Alexandra-Elena, Irina, Maya Maria, Mara Ioana, Alexandra Sofia, Alesia Claudia
Elisor, doar in timpul sarcinii am avut diabet, de aia nu mincam capshune.
Mikka te astept sa faci tortul, hai ca sint suficiente capshunele in gradina.
Olga M parca te-am simtzit un pic mai optimista, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa va intoarcetzi o familie fericita in America.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
babygirl spune:
Nu mai este magazinul Eurokids in Clinica de pe Floreasca! Am fost sa iau decoratiuni si jucarii cu Pooh&Friends si nu i-am mai gasit.Cica doar in Miniblu,Carrefour si Cora mai gasim.Da,dar acolo nu le gasesti pe toate...:(
gabitzam spune:
O sa plec acum asa ca am facut capitol nou.
Doar sa aveti voi grija cind se umple pagina continuati la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76134" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (91)
fran spune:
La multi ani Alexandra Elena, Maya Maria ,Alesia Claudia ,Irina, Mara Ioana, Alexandra Sophia!
Mey, super zi a fost 18 anul trecut, numai bebeline frumoase s-au nascut...
Capsuni-daca au papat si n-au avut nimic pot sa haleasca fara grija...Mie mi-a zis pedi sa nu-i dau nici macar una de gust
, pana nu ne lamurim la ce e alergica. Cica asta e singurul fruct care contine histamine, de genul celor care apar la alergici, de asta riscul e mai mare pt. ei.
Pisik-mie mi se pare ok Bursuca, e "usurica" dar si miniona-deci proportionata. Asa am fost si eu
. Iepu' are cam 8,8kg, da' e sarita bine de 80cm-habar n-am cu cat exact-astept sa o masoare la control, ca la mine nu sta.
Adina-sigur mergem la targur, desi la mare lucru nu prea ma astept...
Ati vazut pe undeva scaun care se prinde de masa? Il vreau pentru cand plecam de acasa, ca in carut Iepu' face ca toate alea cand ii dau sa pape...Apare la bb-tau -da' nu e in stoc
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
andutzy spune:
Buna ziua fetelor, LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi!
Loreen, nu stiu cate grade au fost ieri, dar a fost tare placut, cat despre vremea din C-ta stiu cum e, ca degeaba sunt grade multe daca bate vantul ala care iti face pielea de gaina pe tine....am stat 18 ani in C-ta, totusi....nascuta si crescuta pe malu'marii acolo, apropos, poate ne vedem si noi vara asta ca vreau sa stau cu Dragos cateva saptamani pe acolo, la bunica-mea care sta pe langa Brotacei! Poate facem un parcul Tabacariei, ala e parcul copilariei mele...ah, ce vremuri....![]()
La concertul Stefan Banica JR a fost tare frumos, mai rau a fost ca nebuna de mine am avut toata seara remuscari ca mi-am lasat copilul sa-l adoarma tata si nu am reusit deloc sa ma relxez si eu...
Aseara trebuia sa mergem la un party la firma unde lucreaza sotul meu si unde am lucrat si eu, dar dupa ce i-am facut baitza lui Dragos ne era atat de somn, incat am ramas acasa, nu mai eram in stare sa mai iesim nicaieri...dupa ce ne-am plans nu stiu cata vreme ca vrem si noi sa ne mai distram si nu avem cu cine....
, nu de alta, dar noi suntem mari amatori de dans si distractii...![]()
Imi pare rau pentru copiii bolnaviori si cu intrusi prin burtica, ii
sa scape repede de probleme!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
mikka spune:
Elisor, pai asa pereti frumosi trebuie decorati original, nu? Hai ca ai fost haioasa cu costulul de baie, auzi, si mai vrei si in 2 piese... cred ca o sa traga de el ca altceva.
Cloreta, nu-s prea mare gospodina, dar mai nou imi plac tare mult torturile, si cum incepe sezonul capsunelor, o sa le exploatez la maximum. Asa ca daca ai ceva retete superdeosebite, te astept. Na, sa mai saliveze si altii
.
Fran, scaun de-ala aveau cei de la Litaf, cauta si tu nr lor ca eu nu-l mai am.
Mai fetelor, voi ce scutece superabsorbante folositi? Mik are pampers, dar noaptea cantitatea de chestii da pe afara si se uda si se raceste pana la gat. Ziua e superok cu ei, dar noaptea i-as pune unii mai absorbanti. Happy? Fixies? Huggies?
&Ioana