Bebelusi de sept - oct 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cge poate ca le-am facut pofta .

Roxi mersi de urari. Nu stiu ce ai intrebat de carnita ca nu am citit din urama si nici nu apuc

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Roxi, eu i-am dat carnitza atunci cand nu i-am dat galbenus, adica de 4 ori pe saptamana, dar inca ii dau putintica, un cubulet de 3 cm sa zic...Acum sunt nehotarata, as vrea sa ii dau mai rar, m-a speriat un doctor care e fan produse naturiste, mi-a zis sa am grija de unde e carnea ca astia baga nu stiu ce hormon de crestere in animale si ca mai mult rau decat bine...ouale le stiu, ca le am de la tara, si inca am carnitza de cocos de acolo, dar i-am dat si curcan de la magazin si vita de la borcanas.
Nu stiu, astept cu interes raspunsurile fetelor, macar o zi-doua pe saptamana sa nu-i dau carne sau ou, ma gandeam, o fi ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu ii cam dau in fiecare zi carnitza de pui.

despre premergator am vazut cat de controversat e subiectul. eu una nu-i iau. si fac si economie!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ati auzit scandalul cu gripa aviara ?

Mai mancam/ dam la bebei pui ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua la voi,

Stefan azi a papat supa frumos asa ca omaneii mari, fara figuri. Dupa vreo 30 min, a subt 1 titi plina de tot. Mai ce mancau e!
Eu sut moarta de oboseala ca pe la 4 n-am putu dormi, Stefan bineinteles dormea, eu nexam somn.
Ma doare rau piciorul...cred ca vremea asta e de vina:presiunea atmosferica.
Ce mi-ar place si mie sa ma cu cine lasa cupilu, sa am incredere, nu fie cum...sa pot merge si eu undeva.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am castigat 2 invitatii la kidex. asta acum, dupa ce v-am auzit ca nu e cine stie ce...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

sa ma mobilizez si eu la scris
LA multi ani tuturor sarbatoritilor de cateva zile incoace de cand nu am mai intrat eu pe-aici
multumim pt urarile primite la randul nostru

o gramada de dintisori vad pe-aici la mai mare si la mai coltos; noi stagnam momentan, multumim pt asta

cge, felicitari pt cresa; ne gandeam cu Ioana sa determinam infiintarea unui program optional de cateva ore pe saptamana pt muzele noastre; am vizionat poze faine de 1 Mai; unde e Danes asta cu herghelie? vad ca sunt deschisi pt ore de echitatie?

diana de cluj raportez o bucata de maimutoi care dormea f bine noaptea pana acum 2 sapt; acum ma termina cu 2-3 treziri; o sa ii scot vitaminele ca ii dau prea multa pofta de mancare-am ajuns eu la concluzia; sau e pur si simplu o perioada in care simte nevoia sa manace mai mult; sper sa treaca de la sine-s-a mai intamplat

irina am ajuns ieri acasa la 5 seara si n-am reusit sa punem copilul in premergator; ramane pe weekendul viitor si o sa facem si poze; oricum, l-am indoctrinat pe ta-su in asa hal ca acum cam refuza sa o puna, asa ca sunt sanse sa ti-l inapoiem nou nout; mai vedem ; stiti cum e cu lucrul manual...

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Jadi Maclaren-ul tau e fix ca Jeep Wrangler-ul meu. L-am primit cadou si e cam de 8 ori mai ieftin . Comerciantii din Ro merita batuti, cu program de bataie.
Diplodocus asa credeam si eu ca din cauza burtii Petrut n-o sa-si pape degetele de la picioare, dar uite c-o face.
Diana30 am avut si eu program haotic de somn-mancare, mai ceva ca in prima luna, dar cum a venit, asa a plecat. Eu n-am schimbat nimic in program, asa i-a venit lui Petrut.
Am fost la o intalnire de mame care stau acasa cu copiii si copiii lor. Am fost vreo 12 mamici, si majoritatea aveau 2 copii sau erau insarcinate cu al 2-lea copil. Bineinteles ca Petrut era cel mai grasun, se uitau fetele alea la mine....
Mai erau 3 bebelusi, mici, finuti si dragalasi cum le sta bine la varsta lor, da' cuminti rau. Petrut si-a dat drumul la gura, a lalait de se uitau toate mirate la el, a vrut sa stea in picioare si sa traga de dulapurile gazdei, sa bata cu mainile in masa, etc. Bineinteles ca nu l-am lasat, dar ceilalti 2 bebelusi mai mari ca el nu faceau decat sa stea in bratele mamelor. Eu una am fost mandra

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ramona cum vrei tu cu premergatorul... Momentan nu-mi trebuie...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, felicitari lui Petrut ca i-a luat pe americani

Ramona, Danesul e la 10km de Sighisoara, http://www. dracul .ro

Si daca vreti sa ne intalniti duminica, am o presimtire ca ne veti gasi toata vara pe Insula Copiilor in Herastrau.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput