Bebelusi de sept - oct 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

IOANA, DORULETZ, MIFLORE pupici ca ne-ati admirat in poze. Doruletz, intr-adevar in Bucuresti este ft cald. Maioca imi venea sa ii dau tricou, dar la cat de sensibilos este baiatul meu, mi-a fost teama... IOANA, daca mai ajungi in Tineretului poate ne dam intalnire, ca eu stau aproape.
MIFLORE, inca te mai astept lao sueta pe messenger
MADDY, ESTE super ca ai slabit. este ft. bine sa slabesti cate putin, asa nu pui repede la loc!

Nici DARIUS nu are nici un dintisor si nici nu sunt semne sa ii apara... de trezit, nu se trezeste noaptea, decat ft. ft rara...dar pana la patru luni se trezea si manca din 2 in doua ore, sau chiar mai putin...
fetelor, la 7 uni tre' sa se ridice singur in fundulet? ca darius nu reuseste sa se ridice decat in cot singur...de stat in funduletz sta binisor zic eu...adica vreo cateva minute cand are chef sau cand se uita la TV si e captivat de imagini.

Voi cata carnita dati la bebei si de cate ori pe saptamana?

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La mine e iar ca le nebuni .

Roxi desi Vladut al meu e tare miscaret nu se ridica in fund din pozitia culcat pe spate (a reusit de vreo 2 ori dar cu mari sfortari). E prea burtos . Se intoarce pe burta, se ridica in 4 labe si apoi se aseaza in fund. Din pozitia stand in fund se pune usor in 4 labe si invers. Mie mi se pare greu sa se ridice direct in fund din culcat pe spate (eu ca om mare rebuie sa stiu cum se face asta si necesita ceva efost, asa ca nu ma impacientez la ridicarea asta).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Roxi, Alex face abdomene la greu, se ridica cu umerii si capul si mainile si se inroseste toata...dar nu reuseste sa se ridice in fund...Dar de stat in fund, sta sprijinita de mine, apoi daca ma dau usor la o parte ramane in fund si sta bine pana...isi da seama ca sta in fund si atunci se lasa pe o parte. Pe cot ii place sa stea mai nou, asa pe o parte, ca la plaja...lasa, fiecare e in ritmul lui, o sa mearga toti pana la un an si un pic asa ca nu trebuie sa stam sa vedem ce scrie in carti ca trebuie sa faca la 7 luni sau mai putin/mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nici noi nu ne ridicam in fund din pozitia culcat pe spate.

Nu va mai plangeti cu trezitul noaptea ca noi avem 8 luni jumatate si tot de 3 ori uneori chiar 4 ne trezim pe noapte ...si era asa bine pe la 2-4 luni cand dormea cate 7-9 ore continuu .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Eu sunt acum bucuroasa. In sfarsit a nascut si o fosta colega de facultate (ca fetita ei nu s-a grabit, i-a placut in burtica). Tot asteptam vestea cea mare de vreo 2 saptamani .

Ramona ii place Mariei in premergator? Sa pui poze si sa-i spui sa aiba grija de el ca peste 8 luni avem alta fetita la rand .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

buna fetele!
la multi ani copilasilor sarbatoriti astazi

si noi suntem in clubul celor fara urma de dintisori..desi acum o saptamana a fost fff agitata si puteam baga mana in foc ca de vina sunt dintii..si saptamana ce vine facem si noi opt lunite.

si noi am fost ieri toata ziua la gratarel...de la la 12 la 8 seara unde a fost foooarte cuminte....s.a bucurat de iarba verde, de muulta atentie , a papat super bine...mai mult cu mult decat de obicei...a dormit super bine afara in scaunul de masina...iar aseara dupa baita si papica a adormit instantaneu cu maimutoiul noua achizitie in brate- sambata cand am fost la cumparaturi , la raionul de jucarii si- ales un ursulet de care e nedespartita- doarme cu el in brate.

cat despre un alt .. peste cativa ani..cand Noa va avea 4-5 anisori..nu mai multi..si neaparat baiat ca fetele...tin cu tatii

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Si tot de curand am aflat si de o prietena din Franta ca a reusit sa ramana insarcinata dupa ce pierduse o sarcina), precum si sotia sefului meu din Luxemburg (care se straduia de cand eram prin luna a 4a). MA bucura tare mult astfel de vesti. Aaa... si fratele meu s-a decis ca in toamna viitoare se pune pe treaba si nasii lui bb la fel... Ce de copii...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai , Irina, cred ca Vladut le-a facut pofta la ceilalti ca sa fabrice bebic !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

KID cand ai descris miscarile lui ALEX, parca l-ai descris pe darius. Asa face si el. Desigur fiecare copil e cu propriul ritm de dezvoltare...
INNAA frumoase poze la iarba verde!
IRINA si eu ma bucur sa aflu vesti de gravidute! asa ca le transmit tuturor felicitari si sarcina usoara, fara greturi!

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

a, am uitat sa va spun ca fi-miu doarme de pe la ora 11!
Si pe la 5-6 mai baga o portie de somn!
Tot nu mi-ati raspuns cu carnita!

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput