Bebelusi de sept - oct 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Dragele mele, dupa cate luni se strica un copil? Ca al meu a inceput sa aiba apucaturi nocturne. Cred ca il doare ceva ca saracul tot ridica picioarele singur in somn. A dormit singurel pana la 2 si dupa nu mai era de impacat plus ca incepea sa planga in somn, nu stiu ce sa ii mai fac. Niciodata nu a facut asa, plus ca nu mananca exact ce ii trebuie nemernicul de antibiotic sa roada pe gol in stomac. Azi a mancat bine dimineata, dupa nu mai stiu.
Vineri l-am programat la Medlife si sa vedem ce ne zice ca atunci terminam cu antibioticul. Ii duc si urocultura si deja ma doare capul din nou...
Deni & Vlad 28 sept 2005
kristinutza spune:
meeey, de ce trishatzi? ma uitam prin album si la mamici voi ati schimbat pozele?! ca parca atunci cand am postat eram mamici de ne aratam burtzile, majoritatea la mare, in costum de baie.
acum v-ati "apgradat" la siluete, cu copiii in brate, iar io ramasei singura pe cearshaf la mare cu burta la soare.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
flavia2904 spune:
Roxi desi sta destul de bine in fundulet,nici Alexandra nu se ridica singura.
Miflore stiu ca s-a tot discutat despre premergator,eu eram curioasa care dintre voi il folositi si daca sinteti multumite de el.
Nici Alexandra nu are inca dintisori.
nanadana spune:
miflor multi pupici lui Ana de la Antoine si sper ca se regleza la bunele educari ,asa ziceam si eu nu mai au nevoie de portabile ,intrenet .......sau mai stiu eu ,ei comunica prin telepatie ,ce intelignti sint
kristinamai sint si eu cu burtica la pozele cu mamaici
poze
country girl spune:
Helau pipal!
Nu v-am mai citit de un secol si de alte doua n-am mai scris. Adevaru-i ca abia de vreo trei zile mi-a revenit cat de cat capacitatea de concentrare si comunicare, fiindca Ilincai i-a trebuit fix o saptamana de reacomodare dupa vacanta de Pasti, saptamana in care noapte de noapte am avut program de mahraieli, plans, tinut in bratze, dormit in patul conjugal etc etc
De alta saptamana a revenit la programul ei cotidian de cresa si parc si de somn de la 21 la 7 dimineata iar noi incepem sa ne recapatam fatza si apucaturile umane.
Intre timp am implinit opt luni si raportam ca nu stim cate kg si cati cm avem. Am inceput sa ne ridicam catinel-catinel, stam atat de bine in fund de cateodata nu reusim sa ne pozitionam la orizontala dupa plac , ma-ma devine din ce in ce mai clar, la fel si pa-pa si ieri am primit primul meu cadou de ziua mamei - un ghivecel de flori cu amprentele palmelor Ilincai pe el.
La cresa am upgradat la tras copiii de nas, epuizand trasul de par, suturile si furtisagul suzetelor. A inceput sa muste, asta unde dam semne ca ne ies si compostorii de sus.
Cu atat ne laudam deocamdata.
Ce se mai aude printre pitici si mamici?
pupaciuni
tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
locca spune:
'na seara
Din cate oxerv slaba miscare in continuare pe-aici. Maine mergem si noi la tanti Calapod asa ca daca mai aveti ceva de intrebat sa-mi ziceti ca sa dau mai departe.
Jadi, felicitari pentru Maclaren, ocazie cu care o intreb pe Kid ce-i aia import de carucior, lapte si alte alea din uk .
Codruta, hehe, asa imi face si mie Matei, cu mama e foarte bine, mananca tot etc., cu mine in schimb trebuie sa-si bage mainile in mancare, sa maraie, sa tipe, sa scuipe, sa se plictiseasca si tot asa.
Mifloricico, acu vazui ce program sexi ai avut, ofof ... si eu care iti spuneam ca sunt in cora, cred ca iti venea sa ma impusti direct.
Chiar, ce-o mai fi cu Sofia?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Jadi mama, nu stiu dupa cate luni se strica un copil in general. Mai degraba as vrea sa stiu daca exista vreun copil care sa nu se strice. Al meu s-a stricat devreme cu somnul si inca nu s-a reparat
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Buna seara frumoase zane!
Copilul doarme de zor, sper sa faca chestia asta pana dimineatza!!!
Si eu pe-aici!
Nanadana, bafta maine la rdv!!! iti tin pumnii sa nu doara nimic! Ana e cuminte acum si-i transmite lui Antoine sa fie la fel si sa doarma neintors toata noaptea!
Maddy, felicitari pentru ! Stiu c-o sa-ti fie dor de pitica, si eu ma confrunt cu o situatie; as putea pleca (as putea, nu e chiar sigur sigur dar procentul e f. mare)) vreo 3 luni la Paris, cu serviciul si cu sotul; as castiga bani, m-as plimba, masa, casa si in plus l-as cunoaste si pe gineri-miu! dar nu cred ca ma voi duce...mi se pare imens 3 luni sa las pitica acasa si sa n-o vad...in plus eu n-am cu cine s-o las in momentul de fata, n-am o bona pusa deoparte, mama si soacra nu pot decat part-time; nu stiu exact cand ar fi plecarea, poate as avea timp sa gasesc o bona...dar nu vreau eu; adica sa faca fata anul si eu sa nu fiu cu ea? voi ce parere aveti, fetelor?
Cate pro si cate contra?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
simodina spune:
Salutare!
Ma bag si eu in seama ca sa nu ma dati la disparuti. Nu prea am mai avut timp de net, nici macar de citit, doar pe chat am fost de vreo 2 ori. Nu prea reusesc sa impac cum trebe capra si varza: adica baiatu' si serviciu'. Muncesc mult iar in timpul putin cat stau acasa ma ocup 99% de el.
Nici noi nu ne ridicam in funduletz singur, in picioare nici atat. In schimb incercam sa facem pasi tinut de subtiori, dar facem 2-3 cu acelasi picior . Oricum chiuie ca salbaticii cand se deplaseaza juma' de metru, e maaare victorie. In rest pe langa tata, tete si alte combinatii de t cu vocale de vreo 2 zile am adaugat nene, nana, mama cand maraie. Sta bine in funduletz si nu prea ii mai place culcat. Se uita deja dupa masini si gagici. Rade in hohote foarte des si zambeste la toata lumea. Are vreo 9,6 kg si nu stiu cati cm ( vreo 73 banuiesc eu. Papam bine, dormim seara de la 10 la 6 dimineata. Am inceput sa rontaim biscuiti - p'tit biscuit de la Nestle - dar au zahar asa ca nu ii dau decat 1 pe zi.
Cam atat. Sper sa ajung si eu la una din intalnirile voastre din parc, desi nu am reusit. Pupacim bebicii si mamicile.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
miflore spune:
Maddy, da-i tare cu bicla spre mesajul 100!!! Ce vacanta frumoasa te-asteapta!!!
Daca vrei ceva informatii, spune, eu am facut traseul asta de 2 ori cu masina, acum depinde pe unde vreti sa mergeti si ce vreti sa vedeti!
Roxi, acum am citit ca m-asteptai pe messenger...dupa vreo 9 ore! Nu prea am timp, azi a fost tante la curatenie; Eu ii dau Anei 50 de grame de carnita la portie si 5 portii pe saptamana, in celelalte 2 zile primeste galbenus de ou!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI