Bebelusi de sept - oct 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, felicitari colegei tale, sa-i traiasca micuta!!!
Si felicitari si sarcini usoare tutror cunostintelor tale care sunt gravide sau intentioneaza!
Inaa, frumoase poze!!! Nu stiu daca ti-am spus cat de mult imi place numele fetitei tale, Noelia!
WOw, Roxi, cat doarme Darius peste zi!!! Spune-i sa-i dea un telefon si Anei mele sa-i explice cum se face!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Kid, si eu ii dau fetii oua numerotate din gaini cunoscute! Dar la pui i-am dat si pui din comert, am cautat doar Ferma Natural, cica sunt mai fara chimicale, cine mai stie...Voi stit ceva pe tema asta?
Cristina, am auzit de scandalul cu aviara! Pai noi ce facem, ce dam la copii? Eu ii fierb carnea 2 ore, credeti ca mai exista vreun risc in cazul asta?
Ideea este ca astia sunt inconstienti, au bagat la vanzare carne infestata, nu-s normali!!! Cica au fost pui de la Codlea si la Cora Granitul si Lujerului ca sa nu mai vorbim de toti buticarii care au smuls etichetele de pe pachete... Astia chiar merita sa-nfunde puscaria!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

eu ii dau borcanase... hai pe chat mifloricico!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Diana, bravo lui Petrut!!! Cred ca au ramas masca mamicile, sunt curioasa ce-or fi vorbit pe la casele lor!
Jadi, se pare ca sunt perioade si perioade la toti copiii; se strica bebelanii si apoi se si repara, singurei! Sanatate, sa ne zici cum fuse la Medlife!
Flavia, noi nu folosim premergator dar s-ar putea sa incerc vreodata, asa, de curiosite, sa-i vad reactia!
Nanadana, !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ina, super cadou ai primit! Adicatelea a fost ziua ta? Sau eu nu mai inteleg la ora asta? LA MULTI ANI ORICUM, SA FII FERICITA SI SANATOASA!!! Si felicitari pentru compostori!!!
Ruxandra, ai venit cu sacosele pline de la Cora?
Mi-ai facut pofta de cumparaturi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nadina, felicitari lui Serban pentru progrese!!! Si semneaza si tu condica mai des pe-aici, macar o data pe saptamana!
Taci ca vazui invitatia lui Jadi! Ia sa merg repede la o discutie mica daca o mai fi careva...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Mifloricico, saru'mana. Noi plecaram de 5 min de pe chat. Uff, nu ma certa, te rog, ca io incerc sa intru mai des dar nu prea imi iese

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

Buna fetelor. Copilul meu nu e prea pufos dar papa mult si presteaza in pampers pe masura (minim 4 sacune pe zi - 2 tari si 2 moi) Probelma mea este ca seara nu se satura cu un bibe de fapte - formula, nan la care aduag si cereale. Cand era mai mic pediatra mi-a zis sa nu depasesc cantitativ 250 ml de lapte ca-i dilat stomacul Cum procedati voi? daca vrea mia mult de 250 ml le mai dati?
Poblema 2 - copilul meu da din cap stanga dreapta ffff repede. Am asociat mistarile cu starea de oboseara si cu mancarimea gingiilor, am trecut si la ideea nevoii de miscare dar tot alugn eu gandurile negre si ele tot ma navalesc. Se mai manifest dintre bb-i asa?
O noapte buna va dorim!!!

Adriana si Adrian
poze http://community.webshots.com/slideshow?ID=549365870&key=oGtLNW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca io iar vin la miezu noptii si in viteza sa va salut!
miflore, intradevar nu-i o decizie usoara. Insa voiam sa te intreb de ce nu o poti lua si pe Ana? Nu stiu care-s conditiile in care ati veni voi aici insa poate acolo unde vei lucra ai putea sa ceri un loc in cresa (unele institutii au asa ceva) sau un ajutor pentru copil. Ai putea desigur si sa angajezi pe cineva, chiar la negru, dar in cazul asta nu ar mai intra in calcul castigul financiar, din cele trei luni ati ramane doar cu plimbarea si cu experienta (ceea ce nici asta nu e putin).
Daca vrei sa mai vorbim, noi venim sambata in Bucuresti poate mergem odata la plimbat bebelusele

Va tot "aud" vorbind despre oua si carne, eu inca nu i-am dat nimic din toate astea, doar legume si fructe. Cred ca va fi cazul sa incepem si noi sa mancam si asa ceva dar ezit sa-i dau, nu stiu de ce, tot mi se pare ca e prea mica (desi e ditamai bebeloiul). Si in plus, n-are nici dinti, ce carnivor mai e si ala fara dinti?

Gata

Alexandra 13 octombrie 2005

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata fetele!
Sa dam raportul: Alexa sa culcat aseara la 8.30, sa trezit la 12 si a papat un bibe. de lapte si sa mai trezit la 6.30 cand a mai papat inca unul.Trezirile astea sunt insotite imediat de somnic .
Eu ziua nu prea mai apuc sa scriu pt. ca stam mai mult pe-afara, iar cand stam in casa tot timpul fac cate ceva: ba pregatesc masa pt. bebe, ba ii dau sa pape, ba spal, calc, mancare.....etc.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput