Bebelusi de sept - oct 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Buna dimineata.
La Multi Ani{lunite}pt.ANCA VICTORIA si DAVID.Sa creste-ti mari, frumosi,destepti si sanatosi.
Sint cam trista ca este bolnavioara Alexandra,si nu prea accepta tratamentul,tuseste si ii este infundat putin nasucul.Eurespal nu pot sa-i dau ca varsa ,acun i-am luat Stodal pe care ma chinui sa i-l dau ,desi are gust bun ,ei tot nu-i place.Nici ceai de tei nu-i place,dupa prima inghititura nu mai deschide gurita.Cu ajutorul lui D-zeu si multa rabdare vom trece si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

flavia2904, multa sanatate Alexandrei!

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Iar sunt in urma... nu stiu zau cand mai apuc sa citesc ... (iar am dat scroll doar pe pag asta)

Bb e bolnavior. Aseara a facut temperatura si dim iar . I-am dat antitermice , dar e pleostit tare. Am fost la "medica" lui (care nu cred ca e pediatra) si ne-a zis ca are rosu in gat si ne-a dat antibiotic, bineinteles. Nu e mucos, chiar deloc... Nu0i dau antibioticul si dupa amiaza sper sa reusesc sa ajung la Calapod.

Mifore mersi frumos de felicitari .

Flavia sanatate multa Alexandrei!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Adriana eu seara ii dau laptic din 240 apa si 8 masuri lapte +1 (sau 2) de cereale (deci iese peste 250 ml). SI sunt seri cand ii dau mai mult. La masa de pranz papa250 mancare solida si bea si ceva apa dupa, deci ma gandesc eu ca nu-i dilat stomacul cu 270 lapte . zic si eu...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata fetele si bebeii!
La multi ani sarbatoritilor zilei !
Dory, la fel e si activitatea mea zilnica.
Adriana, eu seara ii dau doar 180 ml lapte. In schimb la masa de ora 6 papa mai mult. Cred ca incepem sa ne organizam cu mancarea peste zi, nu prea mai vrea noaptea. Eu ii dau milumil 3, care e satios. Eu i-am dat de cateva ori cereale seara, dar noua nu ne-au facut bine, in sensul ca era agitata noaptea si se trezea (cred ca de sete). Asa ca am renuntat la ele. Cu miscarile capului, stai linistita. Ei cum descopera ca stiu face ceva, repeta si repeta....
Ce faci, tanti mama lui Ilinca ?
Innaa, buuuun gratarelul
Miflore si eu as vrea sa vad ce reactie are Petra daca o pun in premergator. Dar daca ii place? Ce ma fac?
Hildi, bravo pentru masa de ieri. Ce as vrea sa pape si Petra asa.
Jadi, a mea s-a stricat la vaccinul de 6 luni, dar vad ca s-a reparat pe la 8 luni si ceva. Acum la 9 luni si ceva incep mofturile la mancare. Chiar vreau sa vad daca se confirma treaba asta. Ca vad ca prin ce am trecut noi, veniti voi din urma (aproape toti bebelusii)

Suntem inscrisi la concursul de la babyExpo, dar ne-au pus sa concuram cu 3 bebelusi mai mari cu 2 luni decat Petra. Dar eu stiu ca vom castiga .
Eu sunt cam stresata cu aviara asta. Ma gandesc tot mai serios sa ii dau doar peste si vita. Dar ce fac cu oul?
Noi dormim tot dezvelite noaptea, asa ne place. Cum trag patura pe ea, incepe si da din picioare sa se dezveleasca, prin somn.
Va pupacesc, merg sa ii pregatesc papa de ora 10-11 si apoi mergem afara, ca e prea frumos!!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor zilei:Anca Victoria si David sa cresteti mari si sanatosi si sa ascultati de parinti.
Alberto Stefania iti transmite un virtual.
Ioana felicitari pentru dinti.
Dory poti sa duci dupa mine prajituri,sucuri,ceva aperitive(daca nu e prea mult),ceva de baut(daca va lasa la firma).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata fetelor

Mai, dar multi bebei bolnaviori avem, ofof. Multa sanatate!
Irina, eu ma duc azi la Calapod la ora 15. Pe voi cand v-au programat?
Mi-e o leneee ceva de groaza si am asa un spleen.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra nu ne-a programat ca abia azi de dim am sunat (la callcenter nu rasoundea nimeni la 7 si ceva azi dimineata). AM vb cu ea de dim si ne-a zis sa o sunam la 2. Din cate am inteles (sotul a vb cu ea) o sa ne strecoare cumva si pe noi ca e "urgenta". Poate ne intalnim pe acolo...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

O salut pe cuscra Nadina care s-a dat disparuta cu totul. Aseara n-am intrat dupa ea pe chat pentru ca eram la ora de educare bebe. Ne jucam amandoua in patul mea, ea incercand sa se tarasca precum omida (reuseste ceva dar e fraiera, isi impinge capul cu toata puterea in cearsaf si se ridica pe picioare- parca are numai tractiune pe spate).
Adrianaolimp, eu am vazut bibe Avent de 330 de ml, deci daca au facut asa ceva inseamna ca sunt bebei care beau si atata, da-i cat vrea lui Bebe, sau pune-i mai multe masuri de cereale (eu pun 3 masuri din alea de lapte praf pline cu cereale la un bibe de 210 ml)

Nu- premergator, la noi e simplu. Avem in familie un caz de baietel care si-a deformat mersul si d-abia pe la 3 ani a inceput sa mearga ca lumea (adica nu pe varfuri si nu cu talpitzele intr-o parte). S-au chinuit cu el ca mergea rau de tot, l-au pus de la 5 luni in premergator...Bine, stiu si bebei care sunt ok, dar eu nu ma risc cu premergatorul. In UK nu prea mai gasesti acest articol la magazine, de fapt eu nu l-am vazut deloc. Toata lumea foloseste panoul ala cu roti pe care il impinge bebe- walkerul ala. Exista si la noi, dar il folosesti putin. Cam o luna-2 pana isi da bebe drumul la mers. Asa ca nu stiu daca merita investitia.

Locca, ce sa fac? Ai vazut ce preturi sunt aici, e mai bine sa importi si daca am avut drum acolo zau ca ies mai ieftin cumparand de la aia...cine are rude in afara ar trebui sa profite la maxim de preturile lor la "babygear"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

O zi buna mamicilor.

Codruta eu am sac de dormit pentru bb si asa am scapat de grija dezvelitului. Imi e mila ca nu e ca in patura sa il invelesc pana la gat, sacu e fara maneci dar decat dezvelit de tot mai bine e cu sacul de dormit. Daca te hotarasti sa iti cumperi sac sa ai grija sa fie din bumbac. Eu la coca nu i-am pus perna, insa are in patuz o pena usoara dar bobmbata,cu o fata de perna frumoasa cu catzelushi cu care se tot joaca. Voi folositi perna?

Ce produs ar trebui sa folosim pentru protectie la soare? BB deja s-a bronzat ca tractorishtii pe maini.

o zi buna si sanatate cocutzelor bolnave.

Adriana si Adrian
poze http://community.webshots.com/slideshow?ID=549365870&key=oGtLNW

Mergi la inceput