Bebelusi de sept-oct 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 4

mysweetest spune:
'neatza fetelor,
eu sunt tare ametita..nu stiu ce a avut kupilul asta noapte ca s-a trezit din 30 in 30 de minute pana pe la 1 apoi din ora in ora ..pur si simplu nu mai putea sa doarma..nu-i era nici foame , nici sete..eu m-am tot gandit ca ar fi din cauza ca a fost prea obosit (a dormit o ora si jumatate pana la ora 12.30 si apoi doar 20 min in carut pe la ora 16.30).
Irina si noi avem 4 dinti dar nu scrasnim...stiam ca s-ar numi bruxism scrasnirea asta si ca apare in situatii de stres..dar apare si la copii asa mici??
Si noi mancam telecomenzi si telefoane mobile si le umple de scuipat .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

codruta_grg spune:
Cat costa la voi Milumil 3?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

b_irina_c spune:
Marlena ma indoiesc ca al meu face din cauza stresului. Ca e un copil vesel si fericit si cand face asa e incantat de el . Si cand il apuca nu e nervos, ci chiar invers as putea spune... Habar nu am... Eu cred ca a descoperit ca poate din greseala (la cate roade el....) si pur si simplu e incantat de descoperire.
Carmen eu am schimbat capitolul asat si am copiat lista de la capitolul 106 fara sa modific nimic........ Cand am timp ma uit sa vad unde s-a pirdut.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Tonnia spune:
Irina, merci! Cand ma gandesc ca asa il vedeam si cand s-a nascut iar acum cand ma uit pe primele poze mi se face rau...
Gata, se simte al doilea dinte, un colt! Hilde, ce ne-am sincronizat! Doar ca la voi e al treilea nu? La noi al doilea.

karmenutza spune:
Irina, tu nu ai scapat nimic. Veve a adaugat-o in lista de la capitolul trecut, dupa ce tu mutasei capitolul.
Catalina

b_irina_c spune:
Tonnia si eu am acelasi sentiment, dar n-am vrut sa zic nimic . Sotul zice ca's nebuna
.
Carmen in pauza urmatoare caut si fac modificarea. Poate Veve a adaugat-o exact cand mutam eu capitolul si nu a vazut...
Si eu vreau sa stiu cum dat anans...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

jadi spune:
Le-am adaugat eu pe noile mamici, Jul81 si Pinacolada (ne-am trimis PM pe septoct2005). Bine ati venit!
Irina sigur mutasei lista si dupa a fost adaugata de veve altfel nu e posibil ca nimeni nu sta sa purice lista ci o trece asa cum e de la un capitol la altul.
Ma apuc de munca!
Alea Alea,Deni &
Vlad 28 sept 2005

cge spune:
Irina, stai linistita, cred ca lui Vlad ii place cum se aude cand scrasneste.
Dupa ce se plictiseste de sunetul nou, cred ca renunta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Anya20 spune:
Am ramas datoare cu niste raspunsuri...
Flavia - nu stiu daca bubitele se incadreaza in DA sau nu, pentru ca nu le vad. Dar nu te apuca sa le dai cu cortizon, ca din cate spui sunt discrete, mai ales ca nu are si pe corp. Lasa-le in pace.
cge - daca cicatricea BCG nu este vizibila, se face IDR si, in functie de rezultat, se repeta vaccinul.
Irina - si anya scrasneste din dintisori. Cred ca au descoperit ei ceva nou si experimenteaza.
kid - am admirat-o pe Alex cu palariuta si cu telecomanda "intre dinti". E o dulce.
Am mai admirat si un cavaler, pe micul Petrut; l-am apreciat si pe tati al lui pentru dorinta de a ne impartasi cateva despre bb. Se vede ca e foarte mandru de pufuletul lui, cum dealtfel sunt toti taticii.
Carmen - "doar" 620g intr-o luna in care ar fi trebuit sa ia 500g. E prea bine. Pentru "cojitele" de pe scalp poti s-o dai cu vaselina salicilica si s-o perii cu o perie moale dupa baita. Apropo de mazare si pastai: poti sa-i dai. Eu i-am dat Anyei mazare (cateva boabe pasate in piureul de cartof),pentru ca ea este frecvent constipata, si a reactionat ok. Poate sa dea, intr-adevar, scaune acide.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)