Bebelusi de sept-oct 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Alina, , .

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna,

Irina,.Felicitari pentru dimensiuni!Cat dureaza pana iese tot dintele de cand apare coltisorul?Fii'mea nu ma lasa deloc sa-i vad dintele

Nici eu n-am prea dormit,Bianca a inceput sa manance in disperare noaptea,de doua zile se trezeste la 3 ore si plange de foame,mai mult de 150 de lapte nu vrea la o masa,ma gandesc ca daca ar manca mai mult poate nu s-ar mai trezi asa des.Aseara am incercat s-o pacalesc cu ceai,nu a vrut sa-l bea,asa ca i-am facut lapte.
Nu mai pooooottttt!
I-am dat ieri borcanas de la Hipp cu morcov si cartof,mai fetelor,voi ati gustat,nu are acelasi gust ca cel facut in casa,dar copilul a mancat,mie una nu mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cum faceti galustele de gris fara albus? Dati-mi o idee!!!!!

BiuMil, eu ananas ii dau crud, il dau prin robot si iese suc. Uneori doar il storc, cand e foarte zemos.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi sper ca nu am sters ce ai adaugat tu ca si eu am copiat lista de la capitolul trecut. Nu am vazut mesajul tau asa ca e foarte posibil sa fi stricat ce ai puricat tu . Scuze... Hai ca ma uit eu iar sa nu ne mai intersectam

cge, Anya sper sa se plictiseasca repede ca mie mi se sterpezesc dintii cand il aud .

Maddy sicera sa fiu nu mai stiu cat a durat pana a iesit tot dintele. Cateva zile parca imi amintesc (sub o saptamana). multumim de felicitari.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Jadi am copiat dupa ce ai adaugat tu... Offf.
Hai ca o adaug iar pe Pinacolada (eu cand am schimbat capitolul am vazut ca e PM, dar ma grabeam si m-am gandit "ia uite cineva ne trimite retete pe PM ". Nu degeaba zic ca sunt dusa...

Poze

Mergi la inceput

Gata... Am adaugat-o si pe Pinacolada. Si sper ca veve a modificat nr de mamici si fetite cand a adaugat-o pe Jul81.

Si acaum ca sunt ambele in listuta le asteptam la povesti aici cu noi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zane!
Ana e mai bine, adica i-a scazut productia nazala; in rest n-are temperatura, e ok! In schimb am racit eu, nu stiu ce naiba am facut dar ma doare rau in gat si-mi curge nasul si vad putin dublu incetosat si zau ca n-am baut nimik! Ce enervant!
Repede repede si eu cu raspunsurile ca sa vedeti ca mi-am facut temele!:
Marinela, esti o dulce! L-am admirat din nou pe Iaris!
Tonnia, cum mai e cu noptile? Cred ca esti tare obosita, eu n-am dormit 2 nopti c-am pazit-o pe Ana cu mucozitatile alea si sunt zombie! Eu iti transmit somn usor ca vad ca la Marinela a tinut faza!
Diplodocus, deci asa cu numele, ai dinozauri acasa!
Roxi, sper sa te impaci cu sotul, acum nu mai stiu in ce faza esti, de pace sau de cearta, eu sper sa fie de pace! Sa stii ca inca mai salivez pe tastatura dupa clatitele-alea...
Iar treaba cu statul acasa am auzit-o si eu de la sotul meu!
In alta ordine de idei, te declar cea mai harnica forumista! Locul intai cu coronita! Wow, dar cand le faci pe toate? Cred ca dormi f. putin! Sotul ar trebui sa aprecieze la maxim! Pai inseamna ca eu sunt mama leneselor si tot n-am timp de nimik, eu nu gatesc decat fff rar, curatenie fff. rar ca am o tante saptamanala; stau si ma intreb oare ce fac toata ziua???
Oana, te-am vazut!!! Felicitari lui Andrew pentru performante!!!
irina, vin si eu pe la tine, vreo luna!
Eu zic sa scrii pe usa Closed!
Maddy, si mie imi plac perdeaua si bicla, sa le stapanesti si folosesti cu placere!!!
Cristina, ma bucur c-ai rezolat cu vaccinul fara probleme! Sa ma uit si eu pe mana Anei dupa floricele! Hmmm, daca nu apare floricica trebuie facut testul ala?
Important:: daca mai foloseste cineva Nan1 nu se mai gaseste decat la Cora! La carrefour nu, la metro nu si la cora de-abia s-a bagat ca nu mai era nici aici!
Marlena, felicitari pentru !
Alinam, ai gresit, eu n-am sot model! As vrea eu!
Revin!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Kid,foarte drguta Alex si ce ochisori frumusei are.Si Bainca rontaie telefonul si telecomanda,mai noi e disperata dupa termometrul de baie.

Irina
,mersi.Cat costa abonamentul la medicover?Ca si eu merg la dr .Stanescu lunar si luna asta m-au enervat ff tare,am sunat sa ma programez,si m-au zis ca nu mai au locuri dacat pentru abonati,si era in prima zi cand se faceau programari,cica au doar 4 locuri pe luna pentru neabonati...asa ca o sa vin si eu la Calapod...sau poate la Medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Continuare:
Bianca, felicitari pentru ta-ta, ta-ti!
Roxi, l-am vizionat pe Darius, e un scump!!!
Dana_ch, sanatate lui Lucas!
Carmi, felicitari lui Fabiano pentru tot ce stie sa faca!
Anya, te pierdusem, dar te-am regasit intre timp!
Simo, am ramas cu gura cascata uitandu-ma la Luca! Superrr!!! Ce toala!!! Elegant foc! Sa va traiasca!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Miflorica . Ma bucur ca e mai bine ANA, si sanatate tie de data asta!

Maddy din cate imi amintesc (ca m-am interesat acum vreo 4 luni) cel mai ieftin (adica numai bb beneficia de consultaii, nu mai stiu restul, oricum nu mare lucru) era 2.400.000 pe luna, plata pe 6 luni in avans (adica platesti de 2 ori pe an). Eu ma duc odata la 2 sau chiar 3 luni si nu mi s-a parunt rentabil . Si imi pare rau sa aud ca sunt fate care au pb cu programarile. Noi am facut la ce ora am vrut cum zicea si Bianca.... (poate ca are Calapod mai putin pacienti...)

Poze

Mergi la inceput