Bebelusi de sept-oct 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
miflore spune:
Continuare:![]()
Bianca, felicitari pentru ta-ta, ta-ti!
Roxi, l-am vizionat pe Darius, e un scump!!!
Dana_ch, sanatate lui Lucas!
Carmi, felicitari lui Fabiano pentru tot ce stie sa faca!
Anya, te pierdusem, dar te-am regasit intre timp!![]()

Simo, am ramas cu gura cascata uitandu-ma la Luca!
Superrr!!! Ce toala!!! Elegant foc!
Sa va traiasca!
Simona8004, ma bucur ca te-ai linistit cu Maia, stiam eu ca n-are nimica gimnasta noastra! Bravo pentru dimensiuni!!!

DIplodocus, mai aveti probleme cu constipatia? Incearca cu o lingurita de suc de portocala, la Ana a mers! Bafta!
Wow, ce veste buna am citit!!!
FELICITARI DIN SUFLET LUCIEI!!!
SI MULTA SANATATE EVELYNEI!!! Eu imi amintesc foarte bine de ea, ce ma bucur ca si-a implinit visul! Multumim Gina pentru veste!!!
Si sa-i spui sa mai treaca pe-aici sa ne spuna ce face Evelyna! Tare ne-am bucura!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
roxi23 spune:
MIFLORE- ACUM E OK CU SOTUL ca nu prea ne-am mai vazut...Eu nu pot sa iti vizionez pozele, nu stiu de ce...Si Darius se chinuie de vreo 2 saptamani cu mucozitatile astea...m-am saturat...
nu am mai citit din urma dar recuperez eu.
in schimb am descoperit un magazin cu mobilier si accesorii de copii si tineret. si sunt super faine; de exemplu patutul tarc se transforma in pat de adolescent... amm gasit si saltea din fibra de cocos... e super fain!
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=roxi23" target="_blank"> link interesant
tangerine spune:
codrutza, eu am luat cu card sensiblu milumil 3 cu 270.000 sau asa ceva
eu ii dau mariei de la 7 luni jumate ca pe cutie scrie din luna a opta (si nu cum scie la milumil 2 dupa luna a patra); da oricum nu se omoara dupa el; chiar ma gandeam sa ma intorc la milumil 2
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
miflore spune:
Continuare:![]()
Ina, te-am bifat in catastif c-ai sunat-o pe Anto!![]()

Vero, bravo pentru mersul taras! Ce avansat e Stefanut!
E super!
Petra, felicitari pentru dintisor!!!
Ramai in continuare in cursa pentru cel mai mare bebe fara dinti! Ca Petra are avans puternic la numarul de luni!
Irina, felicitari lui Vladut!!!
Anya, felicitari pentru iepurasul Anya!

Maddy, felicitari si tie pentru iepurasul Bianca!

Carmi, am vazut pozele si v-am admirat pe toti, si pe Fabiano, si pe Maria, si pe tine si pe Dani_flor, si pe sotul tau!
Si pe vecina!
Felicitari pentru noua pozitie!!!
Valen, ma bucur ca ne-ai scris!
Felicitari Sarah-ei!

Flavia, sanatate Alexandrei!!!
Dana_Lucia, plimbare placuta la Marea Nordului! Sa faci poze ca sa ne plimbam si noi cu tine!![]()

Revin dar trebuie sa manance si puica mea!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
a si nu m-am laudat: i-am luat copilului periuta de dinti degetar ca de, are 6 dinti; vreau sa va zic ca o roade cu cea mai mare placere plus bonus degetul meu
am inteles ca pasta de dinti se pune pe la un an abia? aveti vreo idee?
poze
marinela79 spune:
Carmi, am primit e-mail, mercic, sper sa ma si tin de ele, ca tare mai sunt lenesa si dau in gropi cu regimurile astea.Mie ala de 4 luni mi se pare greu.Bravo tie ca ai rabdare. eu vreau mult si repede dar stiu ca asta e cam imposibil si depinde de organism nu e musai sa ti se potriveasca un regim care la altcineva a dat rezultate spectaculoase.
Tangerine si eu stiam ca pasta de dinti mai incolo, acum doar periaj, pe noi sigur ne apuca anu' fara dinti
dar e atre marait zilele astea ,numai cu mine vrea poate, poate ne vom lauda si noi in curand .
Iaris sta cocotat pe birou si da cu piciorul in tastatura si tot ma intorc la text sa sterg ce scrie el, asa ca inchei pt moment, va pup.
Miflore, pupici pt Ana si pt nasucul nemucios
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Ioana75 spune:
Ramona - da, va asteptam duminica la ora 11
. Eu am cumparat periuta degetar si pasta, dar nu spal fata pe dinti de lene. Tre' sa scrie pe cutie de la ce virsta se foloseste.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
tangerine spune:
ok ioana ramane pe duminica
eu n-am gasit pasta nici in carrefour nici la miniblu asa ca nu stiu de la ce varsta se foloseste :)
poze
maddy77 spune:
Irina,mersi
Miflore,
.Multumim,ma bucur ce Ana e mai bine.
Ramona,ce gist are milumil 3?Am inteles ce se poate da milumil 2 pana la un an si dupa laptic de vaca.
Copilul doarme de 2 ore asa ca eu bantui
.
I-am facut acum spanac,doar fiert asa n-are nici un gust,voi ce-ati mai pus in el?Plus ca se simte ceva naspa...cred ca are ceva pamant,am luat de ala congelat
.asa ca s-a dus masa copilului.Voi de care ati luat,esta e de la Green.

Vladut (26.08.2005)