Bebelusi de sept-oct 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

IRINA nu stiu daca am voie pe forum....ma rog, ma risc...este in mall-ul de vis a vis de stadionul ghencea
se nu meste babydesign
au si pagina web
daca dai search gaSESTI SIGUR

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=roxi23" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Sper sa ajung si eu macar la mesajul 100.....da cum am probleme cu contorizatul cam greu,uneori mi s-a intamplat sa mearga,asa mai adaugat si eu nitele puncte.Am scris la Administrator si cica nu stiu de unde vine eroarea,mesajul se transmite dar nu se contorizeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore . POfta buna Anei!

Ramona eu am vazut in farmaciile Dona periute de care zici tu si din cate tin eu minte era si o mica pasta atasata (era o cutiuta mov ca aia de la calgel). Mary Ilie stiu ca a fost cu bb la dentistul de copii (nu mai stiu cum se numeste) poate ne da ea detalii daca are timp.

Maddy eu am luat spanac proaspat din piata pt bb, dar lui nu i-a placut (nici eu nu ma omor cu spanacul asa ca nu insist ). Sper sa mearga si contoarul tau sa ajuni macar la 100 . Spune-i Adminului sa-ti puna puncte in cont, ca bonus ca nu merge contoarul.

Roxi eu cred ca ai voie .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna mamici scumpilici

Nu v am mai scris demult si chiar mi era dor de voi, vad ca sunteti mai constiincioase ca mine si chiar au aparut o gramada de mamici noi. Le urez bun venit!!!!
Facem si noi azi 6 lunite si eu deja nu mai stiu ce sa i dau sa manance, eu in locul ei m as satura de atatea piureuri de legume si fructe. Lapticul abia il mai mananca, ma rog de ea.Imi dati si mie o idee va rog, ce sa i dau?
Irina eu spanac i am dat amestecat cu cartof si l a mancat.Poti sa incerci ca ar fii bine sa pape.
Roxi pe sotul tau il cheama Edi si are un frate mai mic? Cred ca si pe tine te cunosc da nu stiu de unde sa te iau :)
Pupici multi si bebei sanatosi ca frumosi nu mai incape vorba

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si lui radu ii e o pofta de telecomanda, de telefon... mniam-mniam. ii pun un munte de jucarii in fata si lui ii sclipesc ochii dupa mobil.

ananas i-am dat o data crud in combinatie cu iaurt si a mancat fff bine. i-a placut mult. dat prin blender iese pasta.

si eu cand l-am vazut prima oara pe raducu am zis ca e cel mai frumos copil din lume. si nu mi s-a parut nici mic, nici chel... si cand m-am uitat la niste filmulete facute imediat dupa nastere... brrr. plus ca il credeam genial, iar acum cand m-am uitat ce anarhic dadea din manutze...

spanac i-am facut azi prima oara, o sa va spun impresiile. am pus si laptic, unt si... ficatel. spanacul e luat din piatza.

radu a primit de la nashik lui periutza de dintzi, dar lenea e maaare...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

LATRISHIA da, pe sotul meu il cheama edi si are un frate mai mic. Este posibil sa il cunosti numai pe el, pentru ca mie nu imi pari cunoscuta. Oricum ma bucur de cunostinta, aici pe forum, poate o punem si de o intalneala. Sa iti fie sanatoasa, cuminte si norocoasa fetita care este super dulcica si are un nume super frumos!
Pentru ca intrebai de pap pt. bebei, eu ii mai dau lui Darius mamaliguta cu branza si iaurt, orez cu lapte si cu fructe, iaurt cu fructe(pun eu fructele). Oricum bebeii nu se satura asa repede ca noi de aceleasi gusturi, de aceeasi mancare...

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

am pus linkul site-ului magazinului pentru copii in homepage. daca dati click pe casuta care apare in postarile mele sus(in bara unde este si PM, si Replayetc) va deschide pagina respectiva.
Hai ca explicat de m-0am rupt. sper ca ati inteles voi!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc mult fetelor pentru aprecieri

Asadar ramane duminica la 11. Ce ma bucur!!! Ca am si eu timp sa ajung in parc si sunt acasa! Stiu ca am promis ca fac si praji de ciocolata, sper sa apuc ca maine am musafiri la pranz. Dar ma voi concentra sa fac tot. Maine Alex face 7 luni si tre' sa ii execut si ei un tort ca pana acum nu a avut parte de nici unul

Tot la intrarea Charles de Gaulle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

latrishia bine ai revenit. Cu spanacul nu insist ca oricum ii dau Fe supliment (ca sa nu mai zic ca pe adresa comuna e un link la meniul bblusilor care zice ca spanacul e chiar greu digerabil si ca nu e indicat). Acum fiecare face cum crede...

Cristina pofta buna lui Raducu! Poate lui ii place spanacul .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Mersic de raspuns ROXI.Ce fel de fructe ii pui in iaurt? De la borcanel?Ca a mea de la banana se constipa ingrozitor, marul nu i place asa ca fructe numai din borcanel papa.Sa stii ca nici pe Edi nu l cunosc personal, era intr o gasca in care era o colega de a mea de clasa si asa am auzit de el...Cornel Stan band..lol banuiesc ca il stii...oras mic deh, si in AIDA ne adunam gramada, suntem cam de aceeasi varsta.Deci si pe tine probabil tot din vedere te stiu, desi erai destul de micuta pe vremea cand am plecat din oras, poate mai ai vreo sora care ti seamana.:)
Si Darius e un nume superb, cum ti a venit ideea sa i pui numele asta?
Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput