Bebelusi de sept-oct 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Buna fetelor,desi n-am mai scris cam de mult,va citesc.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Diplodocus si fetita mea este mai constipata si nici la noi nu-si face efectul para.Imi este atit de mila de ea cind se chinuie sa faca caki,ii pun si ulei de masline in pireu dar tot degeaba,cred ca este de la fier constipata.
Dr. Alina felicitari Anyei pt cei 4 dintisori,Alexandra inca nu are nici unul,dar este tare miriita.Am fost cu ea la circa pt ca era putin infundata la nasuc,si tusea putin,nu avea febra.La control nu avea nimic pulmonar ,diagnosticul a fost rinofaringita acuta,iar tratamentul :Ospen ,Eurespal si Peritol seara.Am incercat sa-i dau eurespal,l-a luat de 2 ori,apoi cind ii simtea gustul isi facea greata si vomita,asa ca nu i-l mai dau,la fel am patit si cu antibioticul,asa ca am renuntat si la el,iar peritol nu i-am dat deloc.Acum ii dau doar ceai de tei,ii curat nasucul cind reusesc{nu-i curge,secretia este intre nas si git,si cred ca de aceea si tusea,simtea secretia in git,sper ca m-am facut inteleasa.Stiam ca daca merg la circa imi da antibiotic,dar m-am dus mai mult sa vad daca are ceva la plamini.
Dr Alinace parere ai de tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

flavia - ai un bb destept. Bine ca a refuzat antibioticul. Rinofaringitele sunt afectiuni virale, cum banuiesc ca stii si tu; stiu obiceiurile de la "circa", cu antibiotioc "la greu". Deocamdata faci bine ce faci si mai vedem cum evolueaza treburile. Ospenul (penicilina) se da in faringoamigdalitele cu puroi (pultacee), care sunt mult mai groaznice decat ce are bb acum.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Valen si eu zic ca e mare Vladut. Imi rupe spatele si colac peste pupaza nu merge liftul . Abia astept sa ne intalnim intr-un WE. Am admirat-o pe Sarah - o floricica intre floricele .

Carmi l-am admirat si pe zambaret care am vazut ca a devenit hlizit . Si cu ocazia asta si pe Maria a Danei pe care o asteptam cu nerabdare.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Acum a terminat de papat pireul de legume,este mult mai bine ca ieri,de dimineata a tusit putin ,respira bine iar nasucul nu mai este asa plin de secretie.Dr Alina merci de raspuns.Am mai patit o data tot asa cu ea [avea 3 luni] ,tusea putin si nici atunci nu i-am dat antibioticul{amoxicilina},iar dupa citeva zile si-a revenit.Si eu m-am gindit ca e virala si a luat de la fratele ei care a tusut,si inca mai tuseste din cind in cind,i-am zis si dr. dar degeaba,tot i-a prescris antibiotic.Si mai avem o problema :are pe fata ,mai precis pe obrajori,,niste bubite mici mici mici care la atingere sint usor aspre,i-au aparut pe rind cite 3-4 pe zi {se inrosea locul si aparea o bubita mica cit un virf de ac,trecea roseata si raminea bubita}.Locurile cu bubite nu sint foarte rosii,si nici nu cred ca sint pruriginoase,pediatra a zis ca are DIATEZA [adica dermatita atopica,o forma usoara].Avrut sa-mi dea Advantan,dar a zis ca mai intii sa o ung cu Pivalat.Pe corp nu are nimic.Oare chiar este DA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gata, am facut vaccinul antirujeolic Rouvax.
Anca mai incantata a fost ca am ajuns acasa, decat suparata ca a facut vaccin.

Ce m-a pleostit de tot este faptul ca dr a zis ca nu i se vede floricica de la vaccinul BCG din maternitate.
Si ca peste o luna sa merg la un dispensar sa ii fac testul IDR, sa vedem daca este imunizata sau nu.

Dr. Anya, ce parere ai ?
Merci frumos de raspuns.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna fetele!
Am avut treaba multa azi,multi cupilasi de admirat.Sunt minunati toti.Luca (Simo74)parca-i print,stie ea,mamica lui,de ce-i zice infant.
Stefan(hildegar) ii un blondel.
Fabiano(Carmi),frumusel si zambaret ca de obicei.Pe langa el am admirat-o si pe Maria(pe unde esti Dani_flor?)
De Sarah nu indraznesc a zice multe ca acus lasa filosofeala Filosoful si sare la atac direct de pe calu-i alb de print.
Astept cu interes pozele promise cu Miruna si Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diana si eu astept pozele . Aseara am incercat sa le iau de la Ioana, dar a "murit" transferul si era tarziu asa ca am lasat-o pe azi. Ioana a pus poze recente, dar in ordine asa ca nu a ajuns la pozele de la intalnirea cu Vladut. Iti dai seama ca ne vom lauda cand sunt gata pozele .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

chiar ca floricica intre flori sarah!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Acum n-am timp, am intrat doar sa va spun ca Ana e bine cu exceptia mucisorilor; n-a mai facut temperatura, bine, ce-a avut ea nici nu se cheama practic temperatura! Ne luptam acum cu nasucul si cu ce-are in el! Am luat ieri batista bebelusului si am folosit-o de cateva ori, iese ceva si-ar iesi si mai bine daca fata n-ar da din cap stanga dreapta de mii de ori in 30 de secunde!
si multumim ca v-ati gandit la noi!
Acum o astept pe doctorita , trebuie sa apara din clipa in clipa!
Vorbim!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si "La multi ani!" sarbatoritilor de azi!

Felicitari Irina (b_irina_c) pentru dimensiunile lui Vladut si la mai mare! Si Alberto al meu intra la categoria "caposi", avea si el perimetrul capului la 8 luni tot 47 cm! Acum eu sper sa fie "capos" si la figurat nu numai la propriu!

In sfirsit aveam si noi aici vreme frumoasa azi (vreo 25-26 grade) astfel ca ne propunem sa ajungem si pe la tarmul marii in acest weekend ca doar suntem relativ vecini cu marea! (stam la vreo 10 -15 km de Marea Nordului).

Va salutam cu drag si inca pe de acum sa aveti un weekend cum va doriti!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput