Bebelusi de sept-oct 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mifloricica Anei si sa ne dai vesti bune!

Dana_lucia !

Acum am tulit-o acasa!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

am fost afara de la 13.30 la 15. a dormit un pic. eam halit 2 buseuri cu branza. am fost si pe la piata ca e la 50 m.
acum l-am culcat.
sunt curioasa ce diemnsiuni o sa avem pe 8.
unde sunteti? pe afara?

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Draga doamnelor va gasesc pe pagina 2, rushineeee.
Am cautat capitolul nostru si ma gandeam ce s-a intamplat!

Acum ca sunt in pauza, nu mai vad din cauza unui soft mititel care imi oboseste ochii, ma purced si eu la scris.

In primul rand, cu copilul incerc o ultima cale si anume sa reintroduc HN in mici cantitati ca de 1 saptamana l-am eliminat si cam de atunci nu prea mai vrea copilul lapte, sper sa mearga si sa isi revina la capitolul lapte. Am vorbit cu pediatra azi, trebuie sa repet urocultura dar de dimineata nu am avut timp si ca atare mamele mele au trimis un deget de pipi la analize si normal ca nu le-am primit la medicover.

In al doilea rand, am rugamintea sa imi repetati farmaciile homeopate ca asta la care am fost trimisi e in pauza de nu stiu ce. Oricum arata oribil si mi-a zis pediatra de una la iancului dar stiu ca cuscra le-a enumerat candva aici asa ca am marea rugaminte sa revina asupra subiectului.

In al treilea rand ma bate gandul sa imi fac abonament la Medlife, daca aveti ceva impresii despre, bune, rele, va rog nu ezitati sa mi le impartasiti, nu de alta dar nu as vrea sa ma trezesc ca platesc aiurea. Deocamdata mi-am facut asa o impresie din pliantul de prezentare si am comparat cu ceva de la medicover insa nu sunt hotarata suta la suta.

In al n-ulea rand, nu stiu ce sa mai zic. Ma gandeam dimineata ca daca faceti vreun meeting duminica in herastrau, ma inscriu si eu, sunt mai libera de la servici.

Aaaaaaa, ce stiti de Nadine ca nu a mai vazut-o pe aici. Kidule, zi-ne ceva sa stim si noi.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Luciei, eu cand am inceput sa scriu pe forum deja disparuse si desi am sapat in urma nu am stiut cu exactitate ce s-a intamplat.

Deseara incerc sa iau leptocul acasa sa mai pun si eu poze cu mandrul meu copil, ca am tot facut dar mi-a fost lene sa le trag pe leptoc, plus ca schimbarea leptocului a adus cu ea si disparitia programelului meu de micsorat poze ca daca stau pe dial-up sa le uploadez, se termina vara... sper sa gasesc cum se numea.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna fetelor!
Azi am stat 5 ore afara!!!Nu mai pot de obosita.La un moment dat ma gindeam sa vin mai repede, ca cine stie cite pagini o sa am de citit daca mai stau...asa a si fost
Luca-Mihnea saliveaza intr-o veselie, asa ca ma astept la niste dintisori..dar nu vad deloc gingia inflamata...
Ca sa va cunosc mai bine, admir poze cit mai multe(totusi cred ca o sa mai si incurc bebelusii la un moment dat)
Azi am vazut super dragalasii de: VLAD(Jadi), ANA MARIA(Miflore), RADU(Kristinutza), VICTOR si ANCA(cge).Sa va traiasca sanatosi , ca frumosi sunt

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

proba

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Hilde, proba la ce?

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Schimb capitolul ca imi era tare dor !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

bun....

sa incep

Buna seara la cucoane dragalase!

Nanadana,Dana_ch, tonia, Anya, Maddy multumesc ca va-ti dat cu parerea despre Maia, dar sa stiti ca nu a trecut inca. La mine problema nu e ca nu prea maninca mincare, ci ca nu maninca lapte.iar ea nu prea maninca de vreo 4 zile, asa bine, mai bea dar nu prea... nici nu stiu cum sa explic.
Nu mai stiu cine m-a intrebat, cred ca Maddy (sper sa nu gresesc) daca i-am facut antirujeolicul imediat dupa vaccin? Nu nu i-am facut imediat ci la o luna si o saptamina ca Maia are acum 7 luni. Sper sa treaca. Gata nu ma mai pling.

si la noi a fost frumos azi, dar nu am prea reusit sa merg prea mult pe afara ca Maia a vrut azi sa doarma mai mult, asa ca mai mult in casa. Acum deja doarme de vreo 30 min.
asa ma tenteaza si pe mine

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75030" target="_blank">aici

Poze

Mergi la inceput