Bebelusi de sept-oct 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nanadana am uitat sa-ti zic la noi nu trece cu crema de galbenele . Poate la voi va avea succes!

Marlena nu degeaba sunt "frati" puiutii nostrii. Oare Andrew cat are perimetrul ?

Anya20 relatarea ta. Sper sa ne vedem in parc sa le mai vad pe Sara si Anya cum povestesc ca-s niste dulci amandoua .

Maddy daca nu mi-ar fi tare lene poate as lua inca o perdea de vara . SI felicitari pt .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

am pus poze noi in albumul de 5 luni.
cine are chef sa ne vizioneze.

Veronica si bebe Stefan Peter (7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Merci Dr. Alina, deci nu e cazul sa il iau cu mine sambata la un party de copii...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vizionat, Hildegard! dar am ramas "minunata" (vorba unui prof de la facultate): radu al meu nu sta asa frumos, pe o parte...
mai, dar copii asa frumosi si geniali ca pe septoct2005 n-am mai vazut!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Wow, ce veste minunata despre Lucia !
Chiar ma gandeam, ce nenoroc a avut si ce suflet mare in acelasi timp,
mereu s-a implicat la ´umanitare´. Felicitari din suflet !
Veronica si Marinela, tin ´dieta de 4 luni´, v-o trimit daca sunteti interesate, insa subliniez ca e destinata celor care au f. mult de slabit, ca mine. Daca aveti cateva kg de dat jos, nu are rost sa va chinuiti cu un astfel de regim.
Oops, am luat o pauza sa vad ce face bb si l-am gasit pe burta si ridicat in manutze, wow, premiera in materie, ca suntem puturosi la stat pe burta.
Irina, pun chiar acum pozele si o s-o vedeti si pe scumpica Maria a Danei_flor, plus mama aferenta. Din pacate, numai cu ele am reusit sa ne intalnim.
Revin cand pun pozele. Felicitari bebeilor nascuti pe 4 !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Veronica l-am admirat pe Stefan . Super fain sta intr-o parte . Fain si pianul de la buni si mie mi-ar trebui unul . Si ma uitam ce bine arata la tine aparatoarele din patut. Ale mele s-au facut arsice de cand se ridica in picioare.

Carmi asta e doar inceputul, o sa vezi ca imediat va ridica si funduletul. Astept pozele .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

irina, sa nu-ti para rau de aparatoare...mie nu-mi plac ca sunt moi. vreau din acelea cu burete, ca stefan se loveste.
pianul e beton, atata il capteaza de numai. e innebunit dupa el.

curg balele la stefan de zici ca-i robinet.

Stefan Peter

Mergi la inceput

o sa va trmit poza si merge tiris....cum sta in 4 labe.

Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Uitati aici cateva poze din vacanta in Romania.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna tuturor!Nu v-am mai citit de ceva timp insa m-a tinut Anya la curent cu pataniile voastre. Deocamdata am apucat sa-i vad doar pe Luca si Stefan. Simo,ai fost foarte frumoasa la botez iar Luca un dulce si jumatate; v-am admirat fotografiile aseara si am ajuns la concluzia ca fata noastra stie dom'le, are gusturi; Hildegard, frumos Stefan; sa va traiasca! Irina, poate ne intalnim intr-un week-end.Ce mare este Vlad!!!!Sarah la 7 luni are 6 kg si jumatate, 68 cm si 43,5 perimetrul cranian. Sta singura in fundulet de la 6 luni, nu are dinti, mananca bine, doarme mult si de vreo 4 zile tipa(nu plange) de ma doare capul.Sunt foarte mandra de ea (de parca n-ati sti cum e).Miflore, multi pupici!!Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput