Bebelusi de sept-oct 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 11
mysweetest spune:
'neatza,
am mai scris un mesaj si l-am pierdut .
Ruxandra la fel patesc si eu cu suzi..nici nu vrea sa o vada si daca insisit se enerveaza rau si plange.
Simona foarte frumos botezul!
Lucia mamico felicitari pentru micuta Evelyn!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Hildegard spune:
vreau sa va spun ca Stefan merge taras...in 4 labe...efectiv se taraste prin pat...cu rostogoliri si tot tacamul
Veronica si bebe Stefan Peter (7 nov. 2005)
Stefan Peter
marinela79 spune:
Ma bucur tare mult pt Lucia si micuta ei, Dumnezeu o iubeste.
Petra, felicitari pt dintisor
Stefan, bravo pt mersul in 4 labe si pt rostogoliri
Simona, Luca e un dulce imbracat in hainutele de botez, sa va fie de bine botezul
Carmi ce regim tii ca ar trebui sa fac si eu ceva in privinta kg, care, in loc sa dispara se acumuleaza.
Simona, pai, Maia e mare, mananca ea putin dar stie cat ii trebuie
Noi tot fara dinti, dar cu un somn mai bun, insa mami tot cu pitici pe creier e si bineinteles ca m-am trezit din ora in ora si am mai avut si cosmaruri, o noapte tare urata.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Anya20 spune:
Bianca, bronsiolita este o afectiune virala in marea majoritate a cazurilor. Se transmite pe cale aeriana ca orice "raceala", atata timp cat copilul este bolnav (tuseste, ii curge nasul, are febra, wheezing etc).
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
'neata la amiaza...
Simona voua v-a facut vaccinurile le o saptamana unul dupa altul? Nu trebuie sa treaca 1 luna intre intepaturi? Sau nu am inteles eu bine ce ai scris?!
diplodocus multumim ca ne-ai admirat. Si eu l-am admirat pe luca. Si sunt perfect de acord cu tine: avem cei mai frumosi copii .
Nanadana dupa cum am zis eu i-am dat 1 data cu crema aia cu cortizon si au trecut. I-am zis doctoritei si a zis ca e cam clara treaba ca e DA , ca astea trec instant cu creme cu cortizon. Si referitor la cele de pe fata a zis ca alea par mai degraba facute de cald si de saliva, sa-i dau cu apa cu bicarbonat pe barbita, in rest Mustela si daca se acutizeaza bubitele sa-i mai dau o tura cu crema cu cortizon. Ei asadar nu cred ca te-am ajutat cu nimic .
Dana eu zic sa te pui de acord celelalte fete care au zis ca vina si veniti impreuna . Avem un parculet mare in fata blocului, numai bun de pus cortul .
Anya20 ma bucur ca esti pe aici si ca micuta Anya e bine (trag eu concluzia ca nu ai zis nimic contra ). Si eu il scot pe vant afara, dar trebuie sa recunosc ca tot am cateodata asa o teama (deh... eu am fost crescuta de bunici o buna perioada si m-am obisnuit infofolita . Din fericire nu sunt bolnavicioasa in urma acestui "tratament". M-am calit in liceu cand umblam cu buricul gol). Oricum ma straduiesc cat pot eu de tare sa-l calesc cum ma pricep eu mai bine.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Tonnia poate sa fie de la dinti totusi ca si Vladut se calma cu suzi (chiar si ziua). Ei stiu ce tactica au la supt suzeta, dar eu cred ca isi fac singuri vreun fel de masaj la gingii .
Desi eu am venit pe forum mai tarziu si nu o stiu pe Lucia o felicit sincer pt micuta Evelyn . Sa creasca mare, sanatoasa si asa cum si-o dorec parintii!
Veronica felicitari pt miscaretul Stefan!! La mai mare!!!
Si acum sa va zic si masuratorile lui Vladut la 8 luni si 1 saptamana. Asdar are 10 Kg (fara 20g ), 73.5 cm si 47 perimetru cranian (asadar capos mare ). Fontanela s-a inchis, dar Calapod mi-a zis ca e OK sa nu-mi fac probleme. A crescut mai mult decat atunci cand era mic . Adica 1.300 kg in 2 luni . In rest toate bune si frumoase....
Si acum la munca nu la intins mana (Sofia pe unde esti???)
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
Simo74, mai-mai ce baietel frumos in frac!
Lucia, sa fie sanatoasa Evelyn si sa va bucurati mult de ea!!! felicitari! doamne-ajuta!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
mysweetest spune:
Ce baiat mare ai Irina ..noi tot 46,5-47 cm avem perimetrul cranian dar inca nu s-a inchis fontanela si cred ca vom deveni si mai caposi .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Anya20 spune:
Esti draguta, Irina. Sunt sigura ca te pricepi foarte bine sa-l calesti pe Vladut, asa cum fiecare mamica simte ce este mai bine pentru pufuletul ei.
Anya este bine, multumim de intrebare. Are deja 4 dintisori la care nu a plans deloc (dar a balit "la greu" si a ros toate jucariile, insa de-acum m-am obisnuit). Cu diversificarea e ok, doar ca uneori mai face si dumneaei fitze la mancare (tineretul din ziua de azi ). Cred ca are putin peste 7,5 kile la 6 luni jumate si am decis sa nu ma chinui sa o indop, daca chiar nu vrea sa manance, ca e bine dezvoltata. In rest, cum stiti si voi: rade ca un ingeras (cu precadere cand il vede pe TATI, care este febletea ei), ma striga atunci cand este suparata ("ma-ma"), iar cand se vede cu Sarah, "discuta" aprins ultimele noutati din lumea interlopa a bebelusilor (care ce a mai mancat, cum s-a mai coafat/imbracat, ce "pampersi" mai sunt la moda, care este cel mai bun fruct pasat, ultimele tendinte in prepararea piureului de legume, care a "tradat" cauza si a inceput sa mearga/vorbeasca etc). Este evident ca Sarah fiind mai mare, are cunostinte mai vaste despre aceste lucruri si nu ezita sa i le impartaseasca si Anyei. Discutia aluneca inevitabil si spre capitolul "iubiti/logodnici": ce perechi s-au mai facut, celebrele comentarii despre soacre (aici mentionez ca Sarah vorbeste foarte frumos despre Luca si despre mami a lui, Simo). Restul vi-l imaginati si voi, ca m-am lungit destul...
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritilor!
Irina,mersi .Sa stii ca perdeaua portocalie intuneca camera,e buna doar vara.Am admirat satra si super Vladut in 4 labe.
Roxi,esti o harnicuta.Si eu fac zilnic curatenie si sincer nu mai pootttttttttt!!!!
Dana_ch,Mary
Simona,felicitari pentru 9 kg.Sper sa-si revina si cu mancatul ca sa stai linistita.
Jadi,sper sa-si revina Vladut cu mancatul si sa nu fie infectia.
Azi dimineata am descpoperit un coltisor in gurita fetei,vine dintisorul,noroc ca m-a muscat de deget.Noaptea iar m-a trezit de 2 ori sa pape,da ce plangea de foame...
Acum a papat pe la 8 si doarme,cred ca sare de masa de fructe.