Mamici casnice (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey Cami ,zi ce sort vrei (ca eu n-am inteles nimic din linkul tau ,masura si iti cumpara fata daca gaseste.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

cami vrea toate cele 3(sau 4)modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pai eu am vazut doar un sort acolo.restul e lenjerie intima.
crezi ca vrea tot ce se vede in poza aia?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Miha chiar imi pare enorm de rau de ceea ce vi se intampla.Tot ce pot sa fac este sa iti doresc sa rasara soarele si pe strada voastra si poate vei gasi o data putere si curaj sa o iei de la capat si sa gasesti un om minunat. Se poate si la 50 de ani. Am o matusa care si-a gasit fericirea la varsta asta langa un om minunat.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

iuhuuuuu,sunt prin zona!
o am pe Carla in brate,sa vad mai incolo daca reusesc sa va scriu mai mult..de citit va citesc!
noi nu cred ca venim in tara anu asta
suntem bine,sybille inca se joaca afara cu fata vecinei
sot plecat la un prieten sa mestereasca pc
...Carla vrea giugiulealamai vin sa va scriu,pe cuvant de cercetas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mmiha,imi pare tare rau pt ce vi se intampla tie si micutei...
sunt alaturi de tine..scuze ca scriu la repezeala,pe carla o tin in brate si syille pe picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Maria2mami, eu nu am idee cati ani ai, dar, vorbind din experienta, mai bine singura decat intr-o companie proasta. Si apoi, oricum ai alege, mai tarziu cand tragi linie tot te intrebi cum ar fi fost daca.... poate ar fi fost mai bine...
Nu vreau sa-l manii de Dumnezeu, dar eu nu sunt tocmai multumita cu alegerea facuta cu aproape 17 ani in urma. Probabil ca putea fi mult mai rau, dar stiu sigur ca putea fi si mult mai bine... sau sunt eu prea pretentioasa???
In alta ordine de idei: Ange, esti prima pe lista cuscrelor. Cu tine incep inscrierile. Dar am o prima pretentie: nu-mi lua fata departe de mine, nu as avea de ce sa mai traiesc fara ea aproape, nu mi-as mai gasi motivatie. Asa ca, ori il lasi pe Robi sa se stabileasca in Ro, ori... cauta-i o canadianca eventual de origine romanca. Apropo: am povestit dincolo( la copiii de mai) de verisoara mea care a venit cu copiii di Franta sa vada si ei gainile gripate de la noi. Mai copiii aia sunt jumatate romani, dar nu stiu romaneste decat "Buna ziua" si "multumesc" si astea invatate in avion in drum spre incoace. Sper ca ai sa faci eforturi ca copiii tai sa vorbeasca bine romaneste si mai tarziu cand o sa intre in colectivitati si o sa inceapa sa piarda contactul cu limba materna.
Va las acum sa ma joc macar un sfert de ora inainte de "Secretul Mariei"

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

pai eu am vazut doar un sort acolo.restul e lenjerie intima.
crezi ca vrea tot ce se vede in poza aia?

SI EU TOT UNUL AM VAZUT, DAR IL VREAU CU TOT CU INDIVID

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ma cocosez de rassss...
Dana,Danelutza,sunteti mortale.
Puneti-va maica ochelari sa vedeti bine!!!
Alea sunt 4 sorturi de bucatarie imprimate cu lenjerie sexi.
Cand pui unul din sorturile alea pe tine cel care te priveste crede(la prima vedere) ca esti in lenjerie intima.
Nu v-ati prins?
Cica asa sunt 4 sorturi la un set si marimea este individuala.Se gasesc la "Cocor".
Cand ajungi pe acolo Dana,te rog,te implor sa-mi cumperi.Spun fetele ca nu sunt scumpe.Trimit banii urgent prin posta.
Vorbim.

fug dupa Maia
somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

mmiha am citit mesajul tau si am plins , cit de mult sufera micutza Maria, eu o vad pe a mea cum sta lipita de tat'su, dar ea ca-i marishoara si-l asteapta. Sfaturi, nu stiu ce sa spun, faci ce te indeamna inima, nici nu stii cind va aparea un suflet adevarat in viatza ta si atunci sper sa nu mai suferitzi nici una. Dar pina atunci... putere multa si Mariei.
La multzi ani ! Denizel
Dana d eu deja sint pensionara, asha ca lucrez la goblenuri , peste citziva ani pot sa iau si pensie ca am lucrat in Rominica 15 ani, asha ca... voi beneficia
Cit despre limba romana, eu vorbesc cu a mea doar romaneste, lasa ca italiana vorbeste cu tatsu si o sa vorbeasca cu ceilaltzi din jur. Nu vreau sa vin cu ea in tzara, si nici macar sa nu stie sa strige, bunica, pisica, alte chestii.
Cami lasa ca si ala din pozele sexy a facut cindva la olitza, sau poate nu ...
Minciunele din alea de care facea bunica ta, am facut si eu... maninca si soatza mea, chiar daca-i italian.
Corina bine ai revenit, pupici pentru Carla alintata si Sybille cea cuminte
Flavia penalizeaz-o pe Denizel si trece-i pe lista data nasterii.
Dispar ca vad ca soatza arunca cu slapii in mine, ma vrea linga el...
Aaa, nu va ginditzi la prostii, e un film bun la tv.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput