Mamici casnice (37)
Raspunsuri - Pagina 7
dana d spune:
Cami, nu l-am facut eu draga, nu vezi ce frumos e? (tortul)
Ma enerveaza la culme Firefox-ul asta, de cate ori dau pagina ma pune sa ma loghez. Ma obisnuisem atat de bine cu explorer dar am fost sfatuita sa ma mut la asta ca are antivirus, ce folos ca a fost prea tarziu...
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
impreuna spune:
Acu' mi-au plecat musafirii (la propriu, nu la figurat:)
Sa nu uit: Dana_ch ai primit PM meu cu id de YM? Ca ti-am raspuns atunci da nu te-am vazut pe lista, m-am gandit ca so fi ratacit:)
Pt mamicile cu olita: sunt in aceeasi situatie: a mea sta pe ea cat sta (daca ii distrag atentia) dar nu face nimic. Asa ca mai astept sa vina caldura si sa aplic metoda "umezeala":)
Am tot citit si eu ce spun psihologii, unii se contrazic intre ei asa ca nu stiu dupa cine sa ma iau. Cel mai bine imi functioneaza instinctul:)
Lucia e interesanta si metoda cu recompensa, da oare de la ce varsta ar fi ok? Ca Sara nu cred ca ar intelege mare lucru:)
Lucia si eu am probleme cu o candidoza pacatoasa. Am vazut pe DC tot felul de remedii naturiste, tre doar sa-mi fac curaj sa le incerc. Multa sanatate pt tine si Liviu
Anculina trimite-mi te rog link-ul cu oferta pt care ati optat voi pt Grecia, ca noi acum facem sapaturi:) Nu stim exact nici in ce perioada vrem sa mergem, parca mi-e cam groaza de iulie si august ca e prea cald. Si initial am vrut cu masina, dar se pare ca vom fi mai multi prieteni care vor cu autocarul, asa ca ne supunem majoritatii:)
Pozele le pui simplu: intri pe photos.yahoo.com, bagi id si parola si iti apar albumele noastre si o optiune: create new album. Dai clik apoi browse pt toate pozele pe care vrei sa le adaugi. Daca nu te descurci, trimitele pe adresa de mail de la acelasi cont si ti le atasez eu.
dana d scumpa-i Ilinca:) Vaz ca are prieteni de nadejde, deja e domnisoara
Hai si tu pe aici cand iei o pauza la "The Sims":)
Eu tot Firefox folosesc, da nu ma pune sa ma loghez asa cum zici tu. Vezi poate n-ai folosit optiunea aia cu "retine parola" sau ceva de genul...
Cami eu ti-am vazut sorturile, da nu prea am unde sa le port:) Eventual seara la culcare
mmiha scuma rau Maria, dar de coleg ... nu zic nimic:( E si ea mica, simte lipsa unui tatic, dar nu cred ca trebuie sa-ti fie frica sa te implici intr-o relatie. Probabil cu cat e copilul mai mic, cu atat se adapteaza mai repede. Habar n-am zic si eu...
Corina nu ne mai arati poze cu Carla? Ne-am obisnuit cu ea in burtica, da acuma vrem sa o vedem "pe viu":)
Oare Tina ce mai face? Mai stiti ceva de ea?
Alina sa ne spui cand va intoarceti de la spital, cum a fost cu operatia.
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
ia sa ma laud putin:eu sunt buna de soacra pentru ca: fac mancare buna,imi place sa calc si pe deasupra nu vorbesc prea mult.
deci cu cine ma incuscresc ???
gegea spune:
Am revenit...
Denizel Multa sanatate si spor in toate!
Anculina, asa e... si eu mor nu alta si uit cam tot ce am citit prin carti cand imi face boacane de genul asta... Cateodata simt ca nu mai rezist, dar cand ii vad fetisoara aia cu ochi dulci, mai ca uit de suparare.
Miha, Flavia, Anculina, si eu fac parte din clubul celor care poseda copilasi in greva foamei. De fapt, rectific... eu posed copilas care ar manca non-stop mere, indiferent de combinatie, ma gandesc chiar cum ar fi daca i-as face si o friptura de mere zilele astea.
Svetlana, stai linistita cu herpesul ala... u vad cum ar putea dauna bebelusului.
Ioana, ce draguta ai fost cu mutatul mobilei. Asta da metoda de eliberare nervoasa... mamicii luptatoare!
Lucia, sanatate multa!
Adriana, tu unde ai disparut?
Andreea, nu ne mai zici cum a fost la baita de mir de ieri? Si nu te mai simti in plus... Uite un pentru tine si Ilinca cea dulce.
Dana d, am vazut-o pe Ilinca scumpa. si mai lasa jocul ala... Eu am incercat odata sa-l joc si mi-am cam prins urechile, pe bune... Si eu folosesc Firefox si nu tre sa ma loghez la fiecare pagina. Sigur tre sa modifici ceva si va fi in regula.
Eu de intalnire nu pot zice nimic inca. Noi la sfarsit de iunie, plecam la Cj, de acolo la Tm si mai vrem si la Caransebes si vedem ce ne mai rasare prin zona. Problema mare e ca eu am deschis lactobar la dispozitia micutei tirane si nu ma pot desparti mai mult de cateva ore de ea... Deci, mi se pare un pic mai complicat, deocamdata.
Fug....
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
alexa si mami spune:
gagici! multumesc celor ce s-au interesat de noi
suntem acasa de mult dar nu am avut timp sa intru sa scriu, decit sa citesc si am citit chiar tot, parol.
colegu' pe acte e internat da' tinind cont de conditiile din spital a "fugit" pina miine la 8, cind o sa aiba loc intervenitia-operatia. azi i-au facut decit analizele.
acu' sunt frinta de oboseala, astept sa se termine ciorbita de fiert si merg si eu la nani linga cupiii mei.
noapte bunica, pup.
alexa
gegea spune:
Alina, ma bucur ca sunteti bine. Asadar, tinem pumnii pentru maine! Doamne ajuta, si somnic uosr langa copilasii tai!
Alincic, tu abia ai aparut si deja ne-ai lasat cu ochii in soare? Hai, mai da-ne un semn...
Cami, zau imi place mult de intentiile si planurile tale bucataresti. Bravo!
Svetlana, da soacra model mai esti. Eu din experienta stiu ca tocmai soacrele cauta nurori bune la toate cele, dar vad ca tu rupi traditia. Nu zic nimic de incuscrit, ca deja mi-i luata fata de nora la bebelusi. Da' oricand lista ramane deschisa...
si fug la nani!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
ange spune:
quote:
Originally posted by osna
ia sa ma laud putin:eu sunt buna de soacra pentru ca: fac mancare buna,imi place sa calc si pe deasupra nu vorbesc prea mult.
deci cu cine ma incuscresc ???
cu mine
te iau chiar de "colega" ca eu nu fac nimic din ceea ce spui tu ca faci
malla spune:
Am venit si eu... Apropo de intrebarea ta gegea:)
Nu am putut scrie azi ca sotul lucra tot timpul aproape pe calculator, dar cand mananca intru repede si nu apuc decat sa va citesc,... cand sa scriu si eu hop, vine el!!! Sunt un pic suparata ca seful lui ii da foarte mult de lucru pentru un programator incepator si ii da f. greu, insa salariul e mic. Nu ma leg de salariu acuma ca e bun si ala, dar atata ii da de lucru, parca ar fi robot!!!Mi se pare ca isi bate joc de el!!!(No, asa e cand esti la patron!!!)
Am fost azi cu Andrei la doctor ca de cateva zile nu mai mananca decat f. putin cat sa supravietuiasca. Doctorita zice ca nu are nimica si inclin sa o cred de data asta :) Cica e de la dinti. Mi-a zis ca s-ar putea sa iese intr-o saptamana sau poate intr-o luna... Cred ca fac cu nervii!!! Daca continua in stare asta, adica sa nu manance, si asa cica nu are kg cat ar trebui!!!
In fine, toate trec si sper sa se rezolve, ia sa vedem ce avem pe aici...
Porumbel, ce bine ca ti-ai revenit, te vad cu forte proaspete, si chiar se simte ca ti-a trecut supararea!
Sunt mamica, te rog nu te mai simti in plus ca nu ai de ce!!! Uite ce dragute sunt fetele, nu trebuie decat sa intri aici si sa vb cu ele...
Lucia Mirela, imi pare rau sa aud ca iar au aparut mucii la copilas(Liviu). Nu stiu ce sa te sfatuiesc, ser fizilogic am folosit noi si am mai pus in fiecare dimineata cate o picatura in fiecare nara de Vibrocil. Acuma i-a trecu la Andrei raceala, dar l-a luat altceva, cred ca sunt dintii. Dar la noi asa e, cand nu e una e cealalta, asa ca m-am obisnuit. Mai greu a fost la inceput cand nu eram "calita", acuma ma astept la orice, si accept mai usor problemele care vin peste noi.
Maria2mami, intr-adevar cum spunea si Gegea esti o femeie puternica si te rog sa fii in continuare puternica pentru fetita ta dar si pentru tine. Am incercat azi, in timp ce stateam langa Andrei(el dormea), sa ma pun in situatia ta, si crede-ma ca mi-am dat seama ca ai o putere extraordinara, cred ca de la Dumnezeu vine!!! Nu stiu ce sa te sfatuiesc, un singur lucru stiu: te apreciez mult!
Am citit si ce au scris celelalte fete :) in legatura cu olita si in legatura cu intalnirea(unde sa fie!), ce pot sa le zic?!? Sper sa reuseasca sa obisnuiasca "bebelusii" la olita... si cu intalnirea,... nu prea am citit ca ar fii multe care pot sa vina!!!
Miha(marius simiuc), ce mai faci? esti bine?
Alexia si mami, eu am crezut ca glumesti, cum sa fuga din spital??? Dar nu l-a vazut cineva, sau ma rog la vizita doctorilor de seara nu si-au dat seama ca nu mai e?
Va doresc o noapte frumoasa, daca am uitat pe cineva sa ma trageti de maneca, nu am facut-o intentionat!!!
Scuze pentru mesajul meu,lung, dar am o scapare ca e primul in capitolul asta!!!
Va pup!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
EEEEEEEE,uitai sa va spun ca imi fu dor de voi azi!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana