Mamici casnice (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

sint mamica o asez dimineatza dupa ce papa, si dupa aia daca n-a facut, mai incerc peste vreo ora. De exemplu azi, n-a facut deloc, nici in olitza nici pe linga.
Imi amintesc de-o nepotzica, facea tot timpul pe ea, in olitza nimic. S-a enervat mama mea, i-a pus chiloteii intr-un lighenas si a pus-o sa-i spele. S-a murdarit, nu i-a placut, dar n-a mai facut

Revin, ca ma omoara ploada

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Io's in trecere, da am vrut sa o trag de urechi pe denizel atat pt ca azi e ziua ei, cat si pentru ca m-a asigurat ca o sa aflu si n-a fost asa :(
Am gasit asta aici.

La multi ani Ancuta

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

mai fetelor problema mare si cu olita asta,don-soara mea sa invatat repede cu olita ca de cred ca nu-i placea sa stea uda,in '93 nu stiam noi de pampersi,sa vedem cum va fii cu piciu.

revin, am intrat mai mult sa va salut dar mai citesc ceva si mai vb.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Denizel

La multi ani! sanatate si multi bani la la la la .....stii cantecul nu)

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Numai doua zile am lipsit si ati si incheiat un capitol abia inceput. Pai n-am nici o sanasa sa tin pasul. Poate daca ma las de "The Sims".... dar inca nu m-am plictisit.
Danelutza, si au am cusut odata (pe vremuri) la goblenuri. Spun la goblenuri pentru ca aveam mai multe incepute ca ma plictiseam numai cu unul. Am inceput vreo 5 dar numai 2 am terminat. Am inca 5-6 neincepute, stau undeva ascunse asteptand sa ias la pensie.
Am pus si eu poze in album de la aniversarea Ilincai. Poftiti de va uitati si comentati. Sa stiti ca este mai neastamparata decat pare.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetelorrrrr.......iuhuu iuhhhhuuu, ma mai tineti minte...? pe toate.....am chiulit din motiv de SRL-u de 1 mai si din motiv de NO NET acasa
Am citit toooooooooooooooot din urma, pot sa dau si extemporal, aproape un capitol, va multumesc ca a-ti trcut-o pe Maria pe lista aniversatilor lunii, tre' sa dam de , da atunci...nu acu' ca va invatati prost'.

Svetlana...bancul ala l-am postat si io in capitolul trecut

Nici nu stiu cu ce sa incep....s-au intamplat atatea, sunt dezamagita de mine , de viata pe care mi-am ales-o, nu am avut cu cine sa vb in wek, cine sa ma sfatuiasca.....
Imi este tare greu si nu are cine ........off nu vreau sa va intristez...ca e atata armonie aici.
Colegul' nu a mai sunat-o pe Maria de 2 saptamani....nu a mai scos-o afara, nu a mai dus-o la plimbare...nimic. Si ieri am urmarit-o prin casa ,...si pe furis sa dus la PC, desi era inchis, nu la deschis, dar a inceput sa tasteze cu degetelele ei micute pe tastatura si bolborosea acolo:
"Taticu mieu, vi a mine , melgem a coa, a palc biem ciuc, papam plagitulica.......... hai vii a mine ???? te looooooog!!!!!!"
Si atunci am intrat in camera si mi-a zis ca ia scris "medaj lu' taticu mieu"
Nu inteleg cum a reusit sa stea 2 saptamani fara sa-i auda vocea, sa-i vada ochisorii, sa-i simta iubirea...nu stiu!!!

Si mi-e teama sa ma implic intr-o alta relatie (pentru Maria mi-e teama cel mai mult)...nu as mai putea sa o iau iar de la inceput, nu mai sunt adolescenta proasta, care nu a stiut ce sa faca in viata!

Vreau sa ma ajutati....offf

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Dragelor,
Acum am dovedit sa termin cititul si, din motive de lipsa a timpului, raspund pe fuga numai Mihaelei.
Cred, in primul rand, ca nu e cazul sa ne multumesti pentru ca frumoasa ta cu ochi sclipitori apare pe listuta sarbatoritilor. Sunteti de-ale noastre, dragelor...
Apoi, m-au induiosat nespus cuvintele Mariei in fata calculatorului. frumoasei mici! Zici ca sunt mici si nu pricep, cand colo ei sunt mai afectati ca noi, adultii.
Sfaturi nu pot da, sincer ma simt depasita, dar incerc sa ma pun in pielea ta si imi dau seama ca esti tare puternica, o adevarata luptatoare. Nu-ti doresc decat multa putere sa mergi inainte, iar referitor la implicarea in alta relatie, eu una as incerca daca m-as simti pregatita. E clar ca Maria va stramba din nasuc in prima faza, dar nu cred ca toata viata vei ramane singura, asa ca trebuie sa fie un inceput pentru toate.
Atata pentru moment. Ma duc la bucatarie sa-mi incant minunea cu ceva de papat. Revin ca mai am multe de zis.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

beyyy,eu va pun poze cu sortzuri sexi si voi vorbiti despre olite

dana_d,sa va fie de bine.frumoasaaaa rau Ilinca.ma treci pe lista acolo la "flacai"
Mai dar ce ai pus in tortul ala,artificii? frumos tare.Idee super.Si tortul tu l-ai facut?
Sa lasi jocul ala de care ne tot povestesti si hai sa stai aici cu noi la "barfe"

Lucia,Robertzelul kkcios e mai bine Astazi am fost la cumparaturi cu el si mi-a cerut la toaleta de 2 ori in loc de 9 ori pe ora...e bine.incepe sa se repare burtica.A fost deranjat la stomacel de la atata inghetata

osna,stii sa faci gogosele dealea imbarligate?minciunele nu stiu cum le spune exact...alea care faci un dreptunghi,il crestezi putin la mijloc si pe gaurica aia bagi un colt de coco sa-l intorci.Hai ca explic ca naiba!nu stiu cum sa-ti spun sa ma intelegine facea bunica la tara.Asa pofta-mi este.Mi-am luat astazi o scula de taiat aluaturi si imediat mi-a fugit mintea la gogoselele astea

De Moeciu am auzit si eu.Cum am spus cu n pagini in urma ar fi bine si echitabil sa gasiti o zona,un loc,o salbaticie,o pensiune ceva la mijloc de tzara.In felul asta ar fi simplu pt. toata lumea.Indiferent de unde venim,din care colturi ale tarii ne intalnim la mijloc ca in bancurile cu prosti

Fl.dai cu cautarile si hai cu propuneri.
Dar cine vine pana la urma?
Care semneaza pt. intalnire?
Eu nu stiu decat de Dana,Fl.,Osna si cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

beyyy,eu va pun poze cu sortzuri sexi si voi vorbiti despre olite

Cami fiecare cu ce-l doare
si va doresc o seara placuta in continuare.Pe maine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

mmiha imi pare nespun de rau de ceea ce citesc acum.fetita ta e micuta ea poate nu intelege ce se intimpla,iar pe tine ca mama te doare.cu sufletul sunt alaturi de tine ca atat pot face.

ange stiu despre ce vorbesti dar la noi in banat nu se fac asa gogosile.
ma duc sa-mi intind hainele ca soata mi le-a carat pe terasa.
revin

Mergi la inceput