Bebelusi de sept-oct 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
marinela79 spune:
Aici ai dreptate Codruta.E suficient sa nu faca ceva din ceea ce vreau eu si gata, pun bot.Dar lui Mihai ii plac plimbarile, aici nici un repros, sta cu bebele cand eacasa, dar nu-l schimba de pampi si asta ii reprosez tot timpul.E adevarat ca el sta foarte putin acasa in timpul saptamanii si asta ma enerveaza la culme, dar stiu ca fara el ar fi mai greu sa avem un trai decent.Hai ca azi l-am cocolosit destul, cand vine iar ii caut nod in papura si-l cert.Da, asa e la noi, eu imi bat gura si el nu zice mai nimik spre disperarea mea.
Si sa va mai spun ca de 3 zile teroristul cel mic se trezeste din ora in ora, noaptea.Dinti nu se vad, dar a fost un pic constipat si nu siu, dar sper sa nu fie altceva.Ziua doarme in reprize de jumatate de ora si adoarme atat de greu ca o sa innebunesc daca o tine tot asa.Tat'su il adoarme atat de repede, nu stiu ce-i face, cu mine doarme jumatate de ora si apoi ma chinuie cu maraieliAfara nu pot iesi singura decat daca vine cineva sa coboare carutul si cum ai mei nu sunt zilnic acasa ca mai si lucreaza, sunt zile in care nu iesim pana la 17-18 cand vine sotu'.Apropos de mame a mea e buna si aproape,dar nu-mi place sa abuzez si cand il las pe Iaris la ea ma straduiesc sa termin repede ce am de facut sa nu inceapa bebe cu maraielile si sa-i dispere.Cu soacra nu l-am lasat niciodata, ca daca vine rar la noi, desi stam aproape, nu-l cunoaste pe micut , nu-i stie tabieturile si nu ma incred prea mult.
Bun venit diplodocus, hai la povesti ca aici trec capitolele cat ai zice peste.Am vazut si eu bebelinul, tare frumusel, sa fiti sanatosi.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
dana_lucia spune:
Buna tuturor, felicitam si noi bebeii care implinesc inca o lunita azi "La multi ani!"
Va salutam si uram o zi cit mai buna,
Dana Lucia si Alberto
PS: Va invitam sa ne vedeti in pozele trimise din adresa
e-mail comuna!
alinam spune:
m-am invrednicit asi am mai pus si eu cateva poze noi aici
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
cge spune:
Eu l-am vazut pe Alberto!
Ce baietel mare si cu figura de smecheras !
Are de toate ochelari de soare, par cret.
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Avem si noi un cret acasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
dana_lucia spune:
Multumim mult Cristina (CGE) ca ne-ai admirat, da e un mare poznas Alberto si seamana perfect cu taica-su inclusiv la par (cretulin)! Si eu ti l-am admirat de multe ori pe Victoras dar si pe Ancuta, Victor iti seamana foarte bine eu asa cred, am dreptate?
Salutari si toate bune pentru mamici si bebici,
Dana Lucia si Alberto
cge spune:
Si noi multumim de aprecieri.
Da, Victor seamana cu mine si se pare ca si Ancuta seamana cu noi. Desi sotul spera ca macar Anca sa fie a lui.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
ege spune:
salutare!!!
iata rezultatul analizelor care nu au iesit ok:
leucocite 14100
hemoglobina 11.8
hematocrit 34.3
vem 78.5
trombocite 34.4
grupa b3,pozitiv
fosfataza alcalina 432
eu sper sa fie bine.ea se simte destul de bine.doar ca se trezeste des noaptea.i-a dat ketogal(ketotifen),si chiar si cu asta se trezeste
poimaine plecam in bulgaria,la nisipurile de aur
pupam
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Fata mea de doua zile nu mai vrea sa pape piureul de legume..si nici borcanas,i-am pus si iaurt ca e preferatul ei si nici asa nu merge..Ce pot sa-i dau in afara de legume?
Fetelor,voi cand dati compotel si cu ce-l combinati?
Diplodocus,bun venit!
nanadana spune:
salutari fetelor
Dana_Lucia dragalas Alberto si ce cuminte sta in balansor
Alinam l_am admirat si pe Vlad cum sta in fundulet singurel
diplodocus bun venit tie si lui bebitei
poze