Bebelusi de sept-oct 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

maddysi al meu a avut o perioada cind nu mai vroia sa pape legume si atunci i_am facut piure dintr-o singura leguma (de ex 1 morcov + 15 g carne de pui mixate) ,a doua zi i_am facut din dovlecel +carne si a treia zi amandoua si a mers acuma nu mai face mutre,dar eu zic ca au perioade sa nu te nelinistesti

eu ii mai dau mar+iaurt+biscuite mixate este meniul preferat de Antoine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim si tie Nanadana ca te-ai uitat la pozele noastre si ne-ai apreciat ! Si eu am admirat poza lui Antoine cu ochelarii, foarte sic!

Cristina (cge), eu am sperat ca Alberto va semana cu mine ca deh, zice-se ca baietii seamana mai mult cu mamele da de unde, al meu poznas e leit taica-su! Ce dragut ca si Ancuta seamana tot cu mami a ei! Eu la tine am admirat pina acum in tacere dar acum cu "voce tare" uite, relatia ta mama-fiu, mi se pare, chiar si de la mare distanta una tare speciala, bravo!

Sa aveti o seara placuta alaturi de cei dragi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Hristos a inviat!

Bine va regasesc pe toate si bun venit mamicilor care s-au alaturat grupului cu bebeii lor.

Dragelor, am aterizat la noi acasa duminica seara si inca nu ne-am revenit. Suntem mai obositi ca la plecarea spre Cluj, Ilinca viseaza urat si plange noaptea de cand ne-am intors. Eu nu ma pot concentra pentru concursul care ma asteapta soon-soon, vorba stim noi cui
Intre cele bune, cred ca deja v-au zis fetele clujencele, am reusit intr-o dupa amiaza sa ne intalnim Codruta, Diana, mariana si cu mine, insotite care de copiii din dotare, care de sotzi. Promit sa pun si pozele pe adresa comuna intr-una din serile astea. Pacat ca nu putem reedita mai des asemenea intalniri.
Impresii dupa vacanta in Cluj? Nu prea bune. Nu m-a dezamagit nici Romania, nici lumea, nici preturile, nici calitatea pampersului marimea 4 (ca Huggies n-am gasit in Cluj) care costa cat in Belgia si e de 3 ori mai subtirel asa incat dupa un pipi trebuie schimbat scutecul, ci familiile noastre reunite. Bunicii s-au bucurat foarte tare sa-si vada nepoata, ceea ce insa nu i-a impiedicat sa ne critice de la bun inceput si tot timpul si sa stea cu nepoata doar in prezenta noastra si cate un sfert de ora. Asa incat in 16 zile nu am avut cu cine o lasa pe Ilinca nici macar o ora ca noi sa iesim undeva amandoi sau sa dormim. Am facut tot cu schimbul sau impreuna, exact ca in Belgia unde suntem singurei. In schimb ne-au facut bunicii nervi cu carul. Asa ca numai atmosfera de familie si de sarbatori pe care o visam n-am avut-o.
Prin urmare, Romania am exlcus-o dintre destinatiile de vacanta in viitor.
Altfel, balerina noastra s-a ingrasat pe putin un kg in 2 saptamani, asa ca acum e mai mult lata decat lunga. A facut si alte progrese in aceste 2 saptamani, asa incat acum nu o mai putem lasa nesupravegheata nici o clipa, patruleaza peste tot, se ridica la tot ce vede si nu-i tace gura decat in somn. De astazi s-a intors la cresa sa-si consume energia pe grupa mica
Va las acum ca trebuie sa plec la shopping ca nu mai avem de nici unele in casa si de maine raman singurica cu Ilinca cateva zile.
Salutari tuturor, pupici asemenea, suplimentari pentru Codruta, Diana, Maria si Jadi de care mi-e un door...............!
Mentiune speciala Ralucai Costiurin si multumiri speciale Mifloricicai care mi-a dat sms de Paste iar eu ca o nesimtita l-am citi a treia zi (dupa Scripturi).
Ne mai cetim noi zilele astea...

tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si tot mentiune speciala: bun regasit Antoanelei careia, de fata cu voi, imi iau angajamentul sa-i dau telefon maine seara.

tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, chiar ca trebuie sa ma tin serios de postat, daca vreau sa nu ma pierd printre pagini
Azi am fost cu bb la vaccin, dar noroc(pentru el) ca nu l-au primit si l-am aminat.
Eu sunt putin pierduta la capitolul diversificare, ma puteti ajuta cu experienta voastra? De vreo citeva zile e constipat iar ieri si azi i-am pus supozitor cu glicerina ca se chinuia efectiv sa-l elimine...Am aflat azi ca morcovii constipa?!? Asa stiti si voi? ...Acum ce sa-i dau? Morcovi nu, banane nu, brinzica nu...
Eu am inceput diversificarea doar d 1 luna si pina acum a mers bine...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

La multi ani pt Tudor si dedicatie speciala pt Nuka cu multi pupici

Lui Antoine ia scazut febra ,dar este tare marait si nu vrea sa doarma ziua

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Maddy, eu ii dau merele din compot cu branzica.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Dana Lucia mersi pt admiratie
diplodocus incerac un piure de pere cu un iaurt
country nasoala vacanta

si azi unde ati disparut? ca nu mai este sarbatoare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Salutare dragele mele, revin si eu dupa o luunga perioada fara calculator...de fapt de ceva zile ma chinui sa va citesc si cum terminasem aseara tot pana azi s-au mai facut cateva paginute.

v-am admirat bebeii .si Doamne ce dragi imi sunt...nici nu mai stiu care-i care dar cert e ca sunt niste frumuseti de copii.

ce pot sa spun...ferice de voi fetele di Ro ca va puteti intalni...e de-ajuns sa vina una cu ideea si gata se inscriu o gramada.- am vazut si pozele de la intalnirea de la Cluj- mai dar voi toate toate v-ati revenit la siluetele dinainte? ca eu...inca ma mai lupt cu o burta si cu un fund.

ce sa mai zic...Hilde te inteleg perfect si pe mine ma apuca nebunii destul de frecvent- ma bucur ca s-a rezolvat si ti-ai reincarcat bateriile.

sunteti norocoase cele care aveti ceva bunici pe aproape...noi suntem singuri singurei sau mai bine zis eu sunt singura pt ca sotu-mi lucreaza 12 ore pe zi si in ultima vreme si in we. Plus de asta...seara Noa adoarme fff tarziu- 12-1 cand sotul deja sforaie asa ca ..mai rarut cu
sau daca doarme fi-mea si are el chef nu am eu ...sau daca am eu chef el ori nu e acasa ori e cu nasul in calculator - hai ca ma mai racoresc si eu.

nanadana ma bucur sa aflu ca nu iti mai are temperatura puiul

country girl voi cu ce ati mers acasa (nu am fost pe faza daca ai scris)si cum s-a comportat Ilinca pe drum? noi vom merge acasa in septembrie cu masina...vom face o pauza prin Italia-Padova de vreo doua zile la o verisoara ca vrem sa vizitam Venetia, dar totusi va fi cam o zi intreaga de mers in continuu , poate chiar mai mult..plus de asta Noa nu vrea sa stea mai deloc in scaunul de masina , cred ca o sa fie tare nasol. sunt curioasa cu ce impresii vom veni...noi obisnuiti aici singuri fara sa ne bata nimeni la cap....pe alta parte asbia astept poate asa vom mai avea si noi timp pt noi ca acum ne mananca zgatia asta tot timpul si nervii uneori
dana_lucia si fi-mea seamana leit cu cac-su si deja se vede ca il iubeste mai mult - cand intra tac-su pe usa...plange sa se duca la el si numai faze dinastea...deci..tre sa imi fac repede un baiat ca....

ei bine ne inscriem si noi in grupul celor fara dintisori si fara urma de dinte deja ma ingrijorez

de mancat mananca bine- m-am imputurosat si papa numai borcanase dar ma fac eu vrednica maine si ii gatesc- sper.
doarme bine, un pic cam dereglat adica adoarme la 12-1 si se trezeste la 10-11 dimineata- de mult nu se mai trezeste noaptea- sunt o norocoasa- iar ziua -... doarme cel putin trei ore.

cam atat- revin mai tarziu ca acum se trezi.

Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor, si la multi ani sarbatoritilor!

Dana frantuzoiaca.
Maddy, fa o poza tu pe eliptica aia sa ma dumiresc si eu ce e. Eu merg simbata la o electrostimulare, o sa-ti spun daca m-a durut au ba.
Miha, la medlife-ul de pe grivitei vroiam sa merg cu bona sa-si ia analizele (cind am angajat-o). Pina la urma nu m-am mai dus cu ea, s-a dus singurica.
Veronica, ma bucur ca s-a dat pe brazda sotul.
Ioana din Zalau, bine ai venit.
Cristina, felicitari pentru .
ege, distractie placuta in Bulgaria!
mifloricico, plimbarea neplanificata.

Noutati la noi: Miruna imi da drumul la o mina cind merge, vrea sa arate ca e mare si are nevoie doar de o mina pentru sustinere. Am reusit ieri sa o spal cu bona - care a zis ca se descurca cu spalatul copilului si ca o sa o spele ea de acum incolo (ce bine ca am scapat).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput