Bebelusi de sept-oct 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Diplodocus, morcovul fiert constipa, crud cina nu...
te sfatuiesc ca nanadana sa ii dai fructe cu iaurt (cu moderatie insa ca sa nu cada in extrema cealalta), fructe din compot. De fapt, noi de cand am introdus iaurtul si compoturile am scapat de problema asta...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bun bun, femei de scrieti de parca va dati lucrarea de doctorat. Iaca m-am regrupat si eu de la valcea si am intrat inainte sa plec de la servici!

Raportez ca nu ma dezmint, ca o mama iresponsabila, mi-am lasat copilul noaptea cu oameni straini (nepoata soacrei mele adica verisoara lui domnul jadi, verisoara care a venit cu sotul si copilul de 5 ani din dotare). Drept pentru care copilul a plans un pic si s-a consolat repede si a dormit cu varul sotului in acelasi pat pana dimineata. Deci e sociabil asa ca o sa-l mai las la evenimente de genul asta.
Adi de la valcea a prestat toata noaptea asa ca am venit cu creierul franjuri de la nunta si am visat numai manele, unele cunoscute de cand eram gravida cand ma tineau vecinii la curent cu toate aparitiile manelistice.

In rest cum stiti, de azi am promis ca vin numai 6 ore la servici sa recuperez timpul pierdut pe aici cu diverse treburi. Deja sunt in ora 7 dar ma pregatesc de plecare, eu si masinuta mea cea albastra inchisa .

Eu am diversificat copilul la maxim, am bagat si iaurt, inca nu stiu care ii place in schimb are niste mutre cand il mananca parca ii dau acid, deschide gura la maxim si dupa aia o da intr-un ranjet de placere, probabil ca pishca un pic la limba.
Ia ca mai am ceva de facut.

Stiti voi,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor nu reusesc sa citesc tot de candf nu am mai scris, pentru ca darius nu are stare deloc si nu pot vscrie cu el in brate.
Ii raspund rapid lui DIPLODOCUS: II POTI DA suc de morcov(la mine functioneaza imediat), mar ras si suc de mar, iaurt, apa fiarta si racita, ceai de musetel. Evita morcov fiert, orez fiert, mar copt, branzica. La mine cel mai bine functioneaza morcovelul crud si ceaiul de musetel.

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Diplodocus exact asa e si baiatul meu. Nascut cu 4010gr, pana aproape de 6 luni alaptat exclusiv si tot 10kg la 6 luni, la fel mi-au zis pediatrii (3 bucati) ca nu inseamna nimic, asa e el. Nu i-am dat deloc cereale, acum are 2 mese/zi de legume si fructe, cam 230-240gr fiecare masa, restul lapte.
Pentru constipatie incearca pere sau prune, suc sau piure si apoi pune repede un pampers curat .
Kristinutza si eu mi-am dat seama ca lingurita aia frumoasa si scumpa era problema si am trecut la lingurita aia urata de plastic pe care am primit-o la o promotie.

haideti sa va distrati :
Ne-am mutat vineri in New Jersey in apartament nou. Noaptea la ora 3 Petrut a plans ca vroia sa manance (ca de obicei), eu sar din pat, ocolesc in bezna o cutie mare cu haine, deschid usa, fac 3 pasi, dau de o cutie, o ocolesc, fac un pas mic la stanga, iar dau de o cutie, o ocolesc, bajbai cu mainile si dau de alte cutii, apoi perete drept in fata mea. Ce @#$@%&!!??? Imi dau seama ca Petrut se aude mai incet, nu mai tare, semn ca m-am departat de el. Atunci unde naiba sunt?
Eram in dulap
Poate unele din voi stiu ce e un "walking closet", e un fel de debara mare cat o camera si are rafturi fixate pe pereti, e si dulap si spatiu de depozitare (aspirator, etc)
A 2-a zi m-am uitat mai bine la dormitor, are 3 usi identice, mari : una spre dulap, una spre baie si una spre hol, normal ca m-am dezorientat.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Diplodocus, si Milan la fel de grasun este. la 6 luni jumate are 10 kg si 71 cm. La nastere a avut 4150 g.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna seara la fete !
La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si guralivi !
Bun venit fetelor noi !
Iata ca dupa frumoasa vacanta in Romania, ne face bb probleme. S-a obisnuit cu multa lume in jur si sa i se caute in coarne si acum nu mai vrea sa stea singur in camera. M-a innebunit azi, prima zi cand am ramas din nou singura cu el. Acum doarme, in sfarsit, dupa o portie de plans fara motiv, zic eu. Tre´sa fac ceva sa-l obisnuiesc ca inainte, ca nu-mi convine
Dana Lucia, foarte dragut Alberto.
Ma duc sa termin de calcat muntele de rufe, deh, ca dupa vacanta...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

buna seara,

La multi ani sarbatorilor zilei!

astazi copilul meu a dormit 2 ore si jumatate pe burta(premiera pentru noi)..initial s-a culcat pe o parte si apoi s-a intors pe burta.
Bine ai venit Diplodocus!

Felicitari pentru dintisori Cristina!

Plimbare placuta Ege in Bulgaria!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Nanadana multumim :)!

Diplodokus perele la borcanel functioneaza la noi in caz de constipatie si sucul de morcov ,morcovul fier constipa, crud nu ...

Diana hehehe vezi sa nu inkizi copilul in dulap intr-o zi, numai barbatamiu skimba pampersul si plin de kk il pune frumos in raft in sifonier la cat de imprastiat e, eu deskid sifonierul si putea ce , mai da ce pute ...... cand ma uit mai bine ... pampersul plin trona in mijlokul raftului.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara!
Ana a facut astazi 37.8, prima data cand imi face un pic de temperatura...sper sa-i treaca repede! I-am dat un eferalgan supozitor si continui cu un pic de Panadol; se pare ca acum nu mai are temperatura, sper sa nu-i mai creasca; Probabil c-a fost o combinatie nefericita intre vantul de ieri, plimbare cu mult plans si inhalat de aer rece, venit tante la curatenie cu ceva geamuri deschise, usi, mama fornaita si 2 grade in minus in casa, halal combinatie!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Scrisesem un mesaj lung acum vreo 5 ore si n-a mers netul sa-l si trimit, dragut ca de-obicei!
Ia sa vedem, merge acum?
Nanadana, felicitari pentru dintisori si un NU hotarat febrei! Ofofof! Un sac de de la Ana pentru Antoine sa-i treaca cat mai repede durerea!
Vero, felicitari pentru dintisor!!!
Descarca-te aici si povesteste, noi te sustinem oricum!!! Nasoala faza cu sotul, initial ma gandeam sa-ncerci o-mpaciuire, ceva gen ce-a spus Codrutza, dar pe urma am citit ca tu nu l-ai refuzat niciodata! Hmmm!
Eu l-am refuzat pe sot de nu stiu cate ori...si ma cert cu el, cred ca toate ne certam cu sotii, mai mult sau mai putin. Ideea e ca unul trebuie sa cedeze pana la urma, de obicei cel destept; pe de alta parte, de ce femeia trebuie sa le-mpace pe toate si sa treaca peste tot felul? Nu sunt de acord! Asa ca e bine sa te vada si el suparata si sa vezi cum reactioneaza la asa ceva; poate face el pasi de impacare si invata si cate ceva din chestia asta! Sunt convinsa ca sunteti amandoi obositi si stresati! Dac-ai avea cu cine lasa copilul macar 3 ore din cand in cand ar fi tare bine! Bafta si scrie-ne!
Roxi, si tie bafta in domeniul asta! Si sanatate multa lui Darius!
Am scris cu Ana tipand pe langa mine, sper sa se-nteleaga ceva!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput