Bebelusi de sept-oct 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
cge spune:
Mai fetelor, nu va bazati prea tare pe soti.
Ei sunt tot niste copii, si trebuie tratati ca atare.
Sotul meu ma ajuta mult, ca deh, crestem singuri 2 copii.
Dar totusi el mereu trebuie sa isi acorde pauza de relaxare. Si l-am intrebat eu cand ma relaxez. Raspunsul a fost ca eu ma relaxez crescand copii.
Vero, incearca sa ii cauti un pic in coarne sotului cam cum ii faci lui Stefi. Sa vezi ca nu te mai gandesti la divort.
Gabi, eu te inteleg f. bine, noi mamicile suntem mereu contra cronometru.
Noi stim ca daca nu facem lucru ala atunci, nu mai apucam dupa ca se trezesc copii.
Barbatii au in schimb tot timpul din lume, ei au timp si atunci cand sunt copiii in casa.
La noi e si mai greu ca Victor nu mai doarme dup-amiaza.
A fost asa de bine cu copii acasa, Anca nu ma lasa deloc sa plec de dimineata.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Hildegard spune:
Cge, merci de sfat!
Stefan doarme saracutul Tre' sa-i iasa si cel de-al doile dintisor de jos. Pana acum nu a facut febra vreodata de la nimic. Noaptea doarme cu mine...ca papa titi.
cel care si-a facut aparitia e asa de ascutit.....oare cand va iesi cel de-al 2. Exista o regula?
Veronica si bebe Stefan Peter (7 nov. 2005)
Stefan Peter
kristinutza spune:
felicitari, cge, pt noii dintisori! ma bucur ca ati avut parte de un we asa interesant si pe deasupra si relaxant...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
cge spune:
Ramona, imi pare rau ca nu ne-am sincronizat in Tusnad.
Felicitari mamicilor clujence. Faina intalnire.
Anya, si eu am obesrvat ca avem un grup norocos.
Sa ii multumim lui Doamne-Doamne ptr asta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
alinam spune:
Diplodocus bine ai venit! sa traiasca bb si sa fie sanatos si al meu bate spre 10 kg la 7 luni ...
Mai eu am intrat acum sa imi laud sotul, Cristina, e drept ca sunt niste copii dar adorabili hehehh, al meu chiar daca se uita la desene animate o face cu plodul in brate, cand e el acasa, adika in we, eu nu prea am treaba cu copilul decat alaptat si daca vreau eu sa mai stau cu el .... in rest sotul ii da sucul, sotul il skimba, il intretine, se joaca cu el ii face baie singur, masaj...... eu doar tzitzi sa ii dau.Si in timpul saptamanii cam la fel, adika chiar daca vine sera la 7-8 eu din mom ala nu mai am treaba cu copilul, in plus cand adorme plodul daca vreau imi face masaj ..... alea alea daca am chef, asta in cazul in care nu adorm inaintea lui, ca el ramane sa pape, sa faka dush, sa mai spele vase :) ........ ma invidiati,nu?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
deeapui spune:
Da Bianca, sare din aceea "mare" ii puneam eu lui Alex, dar adevarul este ca era mult mai mic atunci si statea, si in plus eu ii puneam pe piept. Pe gat e intr-adevar cam greu de pus...
Ce misto pt cele care au fost plecate din localitate de 1 mai..super relaxarea.Noi am iesit ieri la o padure cu niste prieteni, l-am lasat pe Alex cu mama. Am fost plecati de la 12.00 la 20.00, si cand am venit imi faceam probleme ca am stat prea mult. Dar baiatul fusese cuminte, papase, dormise, fusesera afara la leagane...
Noi in iulie vrem sa ne ducem cam o luna in Italia, la sora lui Marius, si nu stiu inca ce sa fac, sa-l iau pe Alex sau nu. Ma gandesc ca-mi va fi ft greu fara el, dar pe de alta parte cu el nici nu voi putea sa vad si sa ma plimb prea mult.Om vedea noi...
Deeapui si bebe Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
codruta_grg spune:
Deeapui, eu l-as lua cu mine, avand in vedere ca e ruda cu tine persoana la care mergeti. Astfel poate sta si ea cu copilul. O luna...mi se pare foarte mult. Eu ma gandesc la o vacanta de 5-7 zile, dar nu stiu daca am cu cine sa o las pe Petra.
Alinam, felicitari sotului sau tie, ca ai stiut sa il educi .
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
kristinutza spune:
deeapui, eu cu siguranta as lua copilul cu mine.
iar cu sotul pot sa ma laud si eu la fel ca Alinam. n-am prea zis, ca mi-era ca nu ma credeti. dar daca mai sunt si altii...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
codruta_grg spune:
Sa nu ma intelegeti gresit. Si eu am un sot de milioane (am mai zis eu si mai de mult). Sigur compenseaza in alte domenii . Acuma nu incep sa insir ce face, dar stiti ca daca 1 lucru face rau si 10 bune, noi il vedem mai repede lucrul rau .
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
kid2003 spune:
Bine ai venit Ioana si bebe Luca! Ce grasut dragut ai, sa iti traiasca!
Am intrat sa imi laud fata. Aseara, dupa baita, am lasat-o in pat la ea, era la programul de gimnastica, papase bine si nu avea chef de somn. Am stins lumina la ea (era doar pe hol lumina) si i-am zis barbatului sa ii mufeze suzeta si sa o ia in brate sa o adoarma ca aveam chef de o baie cu spuma. Am stat o ora in baie si cand am iesit, copila dormea frumos cu suzi in gura, de-a curmezisul patului (mi-am zis in gandul meu "deh, barbatii astia, nici sa puna copilul in pat nu stie"). Cand colo, ele vesel, se uita la un film si mi-a zis ca nu a plans copila. Si-a gasit singurica suzeta prin pat, si-a bagat-o in gura si a adormit singurica, ptiu, ptiu...Nu-mi vine sa cred.
Iar despre barbati: eu cred ca trebuie implicati in cresterea lui bebe: vine de la serviciu, sa stea si el de garda. Eu mi-am facut program, de doua ori pe saptamana ma duc la sala la ora 7, el trebuie sa fie acasa sa ramana cu bebe. Vreau sa fac si masaj dupa sala, asa ca se va prelungi sederea mea. Si mi se pare ca e f atasat de bebe si de mine...parca si mai mult decat inainte. Trebuie bagati in seama, si "cautati in coarne" intr-adevar. Sa le zicem ce grozavi sunt, ce mult ii iubeste bb si altele...functioneaza, si ei sunt bebei mai mari.
Si Deea, mai bine te duci doar 2 saptamani cu sotul, fara bebe sau il luati si pe el...O luna e imens de mult. Planuim si noi o vacanta de 15 zile in vara, dar mai mult, parca nu-mi vine sa plec (cel putin deodata, mai bine 15 zile in august si inca vreo 7 la iarna). E important si un concediu fara bebe, eu d-abia il astept