Bebelusi de sept-oct 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit diplodocus ! Asteptam sa va cunoastem si pe voi mai bine.
BiuMil, merci de incurajare, dar azi sunt intr-o pasa si mai proasta.
Miflore, fain v-ati distrat.
Roxi, dar eu nu vreau sa ma obisnuiesc singura cu caruciorul. Cel putin sa mearga si el cu caruciorul pe afara.
Aseara a adormit pe la 5.30 si nu a mai vrut sa se trezeasca pentru masa de 6-6.30. Astfel am schimbat-o si i-am dat doar bibe pe la 9. Din cauza asta a fost sus la ora 3 si am povestit cam o ora .
Azi iar sunt singura si am o gramada de lucruri de facut, dar nu mai fac nimik, doar voi sta cu Petra
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Diplodocus, ti-am admirat feciorul in pozele tale si am vazut ca sunteti la Galeria Fotomodelelor. Felicitari!!!! In cat timp ti-au publicat poza dupa ce le-ai trimis-o?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ACEST WEEK-END PRELUNGIT!!! Sa fiti sanatosi in primul rand si in urmatoarele o suta de randuri destepti, frumosi, cuminti, mancaciosi, zambareti....!
Am vazut pozele cu intalneala de la Cluj!!! Superrrr mamici, superrrr bebici!!! Bravo!
Dar cand ati hotarat-o, ca parca n-am citit pe-aici?
Ioana, sa-ti fie de bine! Tot asa!
Ruxandra, sa stii ca si Anei nu-i curg regulat lacrimile, cu acelasi debit! Eu am zis ca poate mai e un pic infundat vreun canal, ca a mea n-a avut lacrimi destul de mult timp si de cand cu masajul au inceput sa-i curga mai bine...mai aprofundam!
Carmi, bine-ai revenit! Imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar ne vom intalni data viitoare cu siguranta!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Simona8004, mie mi se pare ok programul de masa, mananca Maia cam putin, ce-i drept, dar stii cum sunt bebelusii, perioade si perioade...daca ia in greutate nu cred ca trebuie sa te nelinistesti; Ia? Posibil sa fie si de la dinti si asta dureaza ceva, poti sa te intinzi pe cateva saptamani! Dar parca ziceai ca Maia papa iaurt, nu mai vrea? Nici Ana mea nu se omoara cu mancatul dar este totusi in niste limite rezonabile si laptele e pe primul loc, nu se poate masa fara laptic!
Esti fff. draguta cu ajutorul, e important pentru mama sa se gandeasca cineva si la ea! Noi stim cel mai bine! Bafta la papat!!!
Mi-amintesc ca atunci cand am avut necazul cu tata si Cristina -cge - s-a oferit s-o ia pe Ana mea! Multumesc inca o data Cristina!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Bianca, sanatate multa lui bebe Milan!!! Sa se faca repede bine!!! Ofofof, racelile-astea...
Doruletz, in Ro sunt borcanashe Nestle si Hipp, de Bledina n-am auzit; dar oricum, Nestle gasesti peste tot! Am admirat-o pe Alexandra cu ochelari de soare si oua albastre, e super! Poate facem vreo intalnire si pe la sfarsitul lui mai, nu, fetelor?
Roxi, glow!!!
Marlena, felicitari duble pentru casatorie si pentru dintisori!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
diplodocus spune:
Neata buna, si multumiri pt primirea entuiasta
Abia acum am deschis klculatorul, ca mi-am facut somnul d frumusete cu bb...
Ce sa va povestesc despre noi?...Luca-Mihnea e un bb cu greutate, nascut natural la 4180 gr,si acum la 6 luni jumate are 10kgDar e grasunel d lapte d mama, asa ca toti pediatrii m-au linistit ca o sa slabeasca dupa c o sa mearga in picioare...Chiar voiam sa intreb daca mai sunt printre voi astfel d bb-ici, ca eu ma cam impotmolesc la divesificare( inceputa cam d 1 luna, dupa alaptat exclusiv)...Nu stiu ce sa-i mai fac d mincare, si cum sa nu-l"incarc" inutil
CODRUTA-poza au publicat-o cam la 1 luna dupa c am trimis al doile-a set de poze( ca la primul nu ma prinsesem ca ei selecteaza doar profil, cit mai apropiat)
Va pup, mai vin..
IOANA si Luca-Mihnea
locca spune:
Neatza
Asa deci, Mifloricico, dezmat ... bravooo, bine ca nu te-am sunat sa iesim la impins de carucioare ca sigur ma enervam ca tu grataresti si eu dadacesc . De fapt ieri mi-am cam abandonat si eu copilul, am fost plecata mai toata ziua. Dar nu se compara cu un iesit la gratar.
Codruta, sa stii ca nici eu nu ma pot baza deloc pe bunici. Toti lucreaza, noi cica acum stam inca la ai mei dar sunt zile bune in care mama mea nu apuca sa-l vada deloc pe Matei pt. ca pleaca inainte sa se scoale el si vine dupa ce se culca. Iar soacra-mea invata pt. nu stiu ce examen si oricum nu l-as lasa pe Matei cu ea. Nu stiu cum naiba, bunicele astea nu inteleg nimic din saracul copil, se vede ca ele au avut un ajutor imens cand ne aveau pe noi mici. Imi pare rau s-o spun dar in cazul meu bunicii barbati se inteleg mai bine cu Matei si intuiesc mult mai bine ce-i cu el si cum sa se poarte.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Diplodocus, bine ai venit la noi. Uau, ce baiet mare ai, felicitari!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
neata'
diplodocus, ce baiat mare ai. sa fie sanatos.
acum scriu cu stefan in brate. nu mai pot scrie. merg sa-l adorm.
e vreme de kk azi...asa ca stam in casa.
Veronica si bebe Stefan Peter (7 nov. 2005)
Stefan Peter
cge spune:
Salutare!
Ne-am intors si noi, si ne laudam cu un we super din multe puncte de vedere.
In primul ne laudam cu 2 dintisori noi-nouti
Stiam eu ca ii vor iesi si Ancutei tot la 7 luni jumate ca lui Victor.
Am avut vreme frumoasa, la Tusnad am gasit un hotel super ok.
Noi n-am stat prea mult in Tusnad, am facut un circuit cu Praid, lacul Rosu, cheile Bicazului.
A fost tare frumos si Victor povesteste intruna si de salina si de chei. El e mare de acuma si traieste la maximum circuitele astea.
Anca a fost si ea viteaza, a incercat sa reziste ca un om mare la drumurile astea lungi. Si a facut fata cu brio si la mancarurile noi care i le-am dat eu.
Eu i-am cumparat borcanse si cu fructe si cu legume si sucuri.
Si in ideea de a ii lua fructe de care nu mananca in mod normal, i-am bagat fetei la greu chestii noi: coacaze, ananas.
Si noi ne-am odihnit psihic foarte bine, nici nu se compara cu weekendul de Pasti unde toata lumea m-a stresat la greu cu sfaturi binevoitoare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei