Clubul moldovencelor de peste Prut (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Violetik spune:
Lilia, cartofii nu au fost pt mine, ci pt frate-meu ( care e slab rau de tot ,caci face sport prea mult) si pt sotu-meu ( care a slabit cu noul post ). Eu in genere incerc sa-i scot din alimentatia mea. Fainoase nu mai maninc deja mai bine de 2 luni.
alionushca spune:
Incep cu Buna ziua la fete mari
Cred ca a trecut juma de an de cind nu am mai trecut pe aici, si cred mai trecea mult daca nu ma tragea Doroti de mina /multumesc pentru tragere/ - nu sunt timida, da parca nu mai puteam sa ma bag, da acum ma bagin discutii.
Pentru ca sa fiu cu lectiile facute am citit citeva pagini in urma, dar mai trebuie sa mai citesc - un moment important am inteles ca am pierdut - intilnirea fetelor la sf. lui aprilie, cred pe urmatoarea o prind, am constatat ca multe din voi sunteti mama draga ce bune in ale gatitului, i-am arata poze sotului - a inceput sa viseze ca poate-poate ma molipsesc de la voi/ stiu doar ceai sa fac/, si alte momete pe care cind am ocazia le scriu.
Pentru ca a trecut mult timp de atunci - scriu pe scurt despre mine - acum stau cumincioara acasa,/vad ca incep cu ce ma doare/ dupa ce m-am bucurat de pormovare in functie organizatia a fost acuzata de coruptie si spalare de bani si in mod normal cei care nu suntem rude, fini, cumatri trebuie sa fim concediati - am fost un fel cozel ispasitor
Asa ca am luat fortat o pauza - chiar imi trebuia timp de doi ani cu un concediu si acela pentru organizarea nuntii m-am timpit la cap si ajuns la limita rabdarilor.
In prezent lucram la proiectul bebe - am timp nu sunt stresata dar bebe se lasa asteptat, vedem noi.
Acum sa fiu si eu cu discutia putin la tema - referitor la sotiune-
la mine nu e problema ca nu cumpara ceva sau nu de acolo unde nu trebuie - ci alta - cumpara mai mult decit trebuie, mult mai mult - daca il rog un simplu iaurt, pai cumpara si deashela dulshe, si cu fructe si in bancuta si in saculet - ca sa shie, asta o data, de doua ori - acum mii frica sa-l rog ceva - mi-a inteles frica si are spirit de initiativa - cumpara singur ce crede de cuviinta - de Paste m-am dus cu el sa cumparam bomboane - ca iar din exces de zel tot magazinul e la noi acasa - nu stiu cit am sa rezist.
Mda, cred ca am vorbit prea mult, pentru inceput e mai mult decit suficient, da tot parca nu am spus nimic, dar cred pe parcurs se rezolva.
Numai bine, si cred ca mi-a fost iertata lipsa mea atita car de vreme.
Aliona
Balbina spune:
Aliona, imi pare tare bine ca ai reaparut in club, nu te mai pierde!
Imi pare rau ca ai trecut printr-o situatie neplacuta. Intr-adevar, un concediu acuma nu-ti strica deloc, mai ales ca esti in toiul conceperii unui bebe. Apropo, mult succes! Lasa ca apare el, copilasul, taman la timpul stabilit de Cel de sus.
Lilia, Amelia poate de aia e mai agitata, ca nu-si foloseste inca pe deplin piciorusele? Toata energia o cheltuie in vorba si miscarile partii de sus a corpului. Mai stii, poate devine si ea mai calma dupa ce va incepe sa mearga?
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Buna seara fetele!
Aliona bine ai revenit in gashca.Sa stii ca bebeii apar atunci cind te stresezi mai putin.
Nati eu stiam de sprite ca ajuta in cazul diareii,ca sa nu te deshidratezi.Noi i-am dat Deannei fara gaze si a mers.
Lucia pune pozele mai repede ca astept si eu sa-mi clatesc ochii.Eu de o saptamina n-am mai facut nimic de mancare ,ca sotul a gatit pe mai multe zile .
Lilia cind Amelia va incepe sa mearga si sa-ti exploreze casa nai s-o mai auzi ,ca toate prostioarele le fac pe tacute
oxy felicitari pentru nashie .cum merg pregatirile ?
Alinka unde iar ai disparut ?
doroty ai mai fost la ginecolog ?ddupa ce nasti si pleci la tara o sa ai acces la net?
Cornelia cite saptamini are burtica ?de ce nu-ti pui la semnatura ?
cit planifici sa stai cu bebe acasa ?
mamaNati ce-ti face burticuta ?ai aflat daca va fi baiat sau fetita ?
Aliona si Carina asteptam vesti de la voi.
Rodica la voi cum merge invatatul la olitza ?
hai ca m-am intins prea mult ...vise placute si pupici
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Davina spune:
Lilia si Nati numai ce v-am vazut puii dragalasi in gradina botanica .Mi-a placut si iarba mare cu floricele ...aici numai gazon peste tot si nu gasesc nici o papadie sa-i fac puiului o coronita .
Nati inca n-am cumparat biletele si nu stiu data precisa cind ajungem dar cred ca pe 3-4 august .sotul vrea sa mergem mai tirziu si sa-i facem ziua de nastere a a Deannei acolo.
Si acum o intrebare la toate unde e mai bine sa cumperi aur la Ro sau MD ? unde e mai convenabil ?
Balbina spune:
Alina, daca vii in Bucuresti, gasesti papadii pentru un brat de coronite, cel putin parcul nostru e plin de ele.
Multumesc tutror fetelor de urarile de sanatate pentru Vlad, el e simtitor mai bine, de ieri seara deja facea nazuri, semn bun.
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
'Neatza moldovence!
Azi is la scirbici.
Davina, privitor la aur sincer nu stiu, poate fetele o sa ne spuna ca sa stiu si eu.
Aliona, vezi sa nu te mai pierzi si poate ne intilnim la viitoarea intilnire.
Celelate fete, ce mai faceti azi?
Mie nu stiu de ce mi se pare cam trist,se vede ca m-a apucat monotonia, tre' sa fac ceva.. poate o sa incep sa merg la bazin. Eri am inceput sa fac aerobica cu Carmen Electra de pe dvd. Sa vedeti ce se mai amuza frate-meu de mine, chiar si poze mi-a facut si de filmat a filmat. Zice ca asta e ceva f rar si tre' pt arhiva hihi
Va-m pupat!
O zi cit mai reusita!
Davina spune:
Neata fetele!
Vio dvd-ul cu aerobica e ala cu streaptease ?am auzit ca Carmen Electra a facut un program de exercitii cu dansat la bara .
oxy spune:
Buna dimineata soaaare!,salutare ca mai faceti,eu la munca iar,savurez acum cafeau de dimineata si e buuuuna,mmmm miroase a parfum de cafea.Mesri fetelor de urari de bine,sper sa fie cu noroc si pentru ei ca fini si pentru noi ca nasi.Si ai dreptate Cornelia ,este o responsabilitate mare sa nasesti mai ales in zilele noastre,ca parca pe vremea parintilor nostri era mult mai usor.
Lilly mersi pt.explicatii ,e bine sa stii si alte experiente traitte si alte pareri,pupicei.
Davina pregatirile merg intr-un ritm normal pentru noi,inca nu ne batem capul cu toate pregatirile,oricum grija cea mare cade pe socrii mari si ce de nica,hehe,(stiti voi cum se spune),ei cu invitatiile,cu mancarea,bautura,muzica si tot asa.Nunta va avea loc la ''Casa Vinului'',n-am fost niciodata in acest local dar ai nostri zic e este bun.
Acum sa ma ''laud'' si eu cu sotiunea mea,cred ca intr-o oarecare masura toti barbatii seamana putin,si al meu da din cap afirmativ cand ii zic ceva,dar daca il intreb ce am spus incepe sa rada asa mai vinovat,semn ca nu a fost pe faza cand ii vorbeam.Insa cea mai tare a fost cand vorbea odata la mobil in fata masinii ca se pregatea sa mearga le servici,si-a scos portmoneul din buzunar si la pus pe masina,sus pe acoperisul masinii,si..dupa ce a terminat de vorbit la telef s-a suit frumos in masina si a plecat la drum cu portmoneul acolo sus,deasupra,si mai rau a fost ca nu l-a mai gasit,a cazut el jos la vreun viraj ceva,insa acolo erau si vreo 300 euro si buletin,pasaprt,uite asa sunt barbatii astea mai ceva ca copii
sirbu
MamaElei spune:
Tania, salut si felicitari pt asa o responsabilitate! La Casa Vinului am fost la o nunta, a fost fain, se considera acum un local tare fain. Icoana am ales-o noi, nasii ne-au propus 2 la alegere, dar nu mai stiu de unde le aveau. Noi o tinem pe perete, deoarece imi place tare mult si e putin neobisnuita. Aveam chiar emotii ca parintele nu va fi de acord sa ne cunune cu asa icoana, dar a fost ok. Luminarle le-am ales de la talciok, dintre rindurile unde se vind chestii pt nunta. Asta in acaz daca intrebai de luminarile alea mari. Tin sa mentionez ca asta s-a intimplat acum 5 ani
Alina si Vio, si eu am auzit de dvd ala cu Electra, hihihi!!!
Alina, sper sa deochii cupilu, dar a facut tatsu instructaj bun cu ea. A plimbat-o toata camera, ii arata diferite portiuni ale covorului si zicea nu, nu -i voie de facut pipi aici. Apoi o perioada ea umbla si arata covorul si spunea niuuuu! Acum cind e fara pampers, merge imediat la oala si face!
Lucia, eu tot astept, astept...
Rodica si PAULA (02.09.04)