Clubul moldovencelor de peste Prut (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Nati - mersoi pentru stergerea datelor din listiuta .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Lucia suma ceea de 600(sau 500lei)cam asa ceva se ia asa am inteles de la primarie, pentru cresterea copilului (apropo 3ani si nu 2, mam uitat din nou) se achita 20% din salariu.Se ridica timp de 12luni indemnizatiile.
Nu ma deranjezi deloc.

doroti_5 38+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

LUCIA, IO ASTEPT POOOOZZEEEEEE NOOOIIII!!!!!
Io nu prea am chef de scris, da' poze vreau sa vad...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Violeta, m-am amuzat ce ai scris despre sotul tau la noi e frecventa urmatoarea chestie: ii spun ceva, el imi raspunde da, da, sigur, iar peste ceva timp constatam ca de fapt nu a auzit nimicuta din ce i-am spus. Are numa' servere in cap, mereu e cu gindul la ele. Deja m-am obisnuit (la inceput ma suparam), il trag de mineca daca e o chestie importanta si-l rog sa repete ce-am spus.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Nata, si al meu face la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

subscriu si eu la servere...
Eu daca ii zic la tel. de ex. opreste-te la Fidesco de la Ciocana si ia o piine, apoi el se duce la Green Hills la Riscanovca, si invers daca ii zic Green Hills se duce la Fidesco la Ciocana... Daca ii zic la Soiuz - se duce la Green Hills... Iar daca ii spun la tel ce trebuie sa cumpere inainte de a intra in magazin, ma mai suna si cind deja a intrat si incep a-i spune pe rind (de ex: piine - dupa ce ia ma suna si ii zic urmatorul lucru )
Cel mai mare lucru de curind, e ca in loc de un copac a taiat 2 din gradina, si acum vom fi in fata beciului fara umbra ani buni... Eu i-am zis ca trebuie taiat unul si apoi celalalt peste citiva ani, cind va incepe sa creasca altul...

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vio, Cornelia, hihihi

Cornelia, pot sa-ti dau o sugestie in privinta cumparaturilor: ii trimiti lista prin SMS eu asa fac si nu ma suna decit daca nu e vreun produs, ca sa ma intrebe daca e ok unul de la o alta firma.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Nata, e buna ideia cu sms, cred ca trebuie sa fac practica ca sa pot scrie mai repede, ca tare demult n-am mai scris sms, cu abonamentul asta!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna ideea cu sms. Si ca sa fie si mai ieftin i-o scrii de pe net. Apropos, abonatele Voxtel v-ati facut rezervari pe undeva prin sms pentru 14 mai? Intelegeti ce vreu sa spun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Iar am ramas in urma cu scrisul.. tare harnicute sunteti.

Oxy, sa va fie de bine ca nasi. Depinde unde e cununia religioasa. Noi am facut la Chisinau si icoana a fost luata direct de la biserica, lumanarile la fel( stiti ca a Chisinau nu e moda cu lumanari din astea mari ca aici ) Aici lumanarile se comanda la florarii, icoana nu stiu iaka.

Lucia, "obijaeshi" . Am scris si eu ca am ramas fascinata de " carapuzicul " tau mancator de hartie igienica.. Asteptam pozele.

Diana, ma bucur ca esti bine. Sanatate multa si sotului tau.

Nati, sanatate multa lui Vladut. Ca altfel cu cine mai iesim noi la plimbare in we? .
Vazandu-l pe Vladut asa calm si cumpatat, incep sa imi dau seama ca am un copil extrem de agitat. Mereu vrea ceva, mereu spune ceva, mereu scormoneste pe undeva. Si asta fara sa umble, dar ce-o fi cand o sa inceapa sa mearga? ..

Hihi, am ras de sotii vostri, dar cred ca ei sunt toti la fel. Nici al meu sot nu aude prea bine ce zic( exact cum spunea Natalia). Iaka nu stiu ce are el in cap, ca servere cu siguranta, nu Dar exact asa fac si eu. Cand e ceva mai important, ii zic sa repete ce am zis.
Dar m-a prins si el intr-o zi. Ca eu citeam de zor pe DC si nu am auzit ce spunea el. Acuma are ce sa imi reproseze.

Violeta, eu ieri nu am facut cartofi prajiti.. Dar zeama si carne, da, am facut. Noi incercam sa evitam cartofii prajiti. Mai bine ii pun la cuptor si macar stiu ca au mai putin ulei si pot sa ii dau linistita si Ameliei.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput