Clubul moldovencelor de peste Prut (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Davina, da, despre acel dvd merge vorba, insa eu fac doar partea cu aerobica, nu am ajuns inca la acel capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata!
Eu aseara am fost la o zi de nastere la vreo 40km de oras, zic poate so gindi asta mica sami strice petrecerea, da ia ioc, ii bine si sta cuminte cind mergem undeva.
Alionusca bine ai revenit printre noi.
Alina, eu sper sa am acces, prin telefon de la tara, daca nu imi es din minti.
Sa va zic si eu de scumpul meu sotior, ca nu ma aude cind vorbesc asta nui noutate, da eu citeodata ma folosesc de asta.
DA ca incurca orele, eu ii zic sa fie la jumate la 5, apoi el intelege 5jumate, si asa de fiecare data, asa ca eu constiincioasa ii sun ceva mai devreme si ii amintesc.
O zi buna

doroti_5 38+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Interesante lectiile astea de care vorbiti, fetelor, dar chiar sa vrei, ca n-ai unde sa inveti sa dansezi la bara in conditii casnice, de unde scot o bara din aia in casa mea?

Diana, fetei tale se pare ca ii plac petrecerile, daca zici ca a fost cumintica, s-a temut ca nu cumva mami sa plece de acolo.

La noi invatatul la olita are un ritm extrem de lent. Daca il pun pe oala, face, dar nu mereu. In casa nu pot sa-l tin fara pampers, chiar daca nu avem covoare, mereu escaladeaza paturile si canapelele. Astept si cresa, caci acolo se invata mult mai repede, unul de la altul. Mai in scurt, pina la sfirsitul verii va invata in mod sigur, sint destul de optimista.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor.

Gata, a inceput wee, de dimineata am facut niste mafine cu banana si cocos. Da ar fi trebuit sa incep cu ce am facut aseara, deci: fiert/prajit pelimeni lenoase. cele fierte au fost gustoase, insa celea prajite parca-s pirojoashi .
Azi am sa fac niste cuiburi din paste si farsh si ..., mai vad eu ce.

Alina, Rodica - pozele o sa le pun miine sau simbata.

Aliona - sa nu te mai "pierzi" .

Lilia - dupa cum tin eu minte si arata documentatia, iese ca tu pe mine "obijaeshi" .

quote:
Originally posted by LiliaToma

Lucia, eu abia ieri am vazut pozele cu " karapuzic"-ul mancator de hartie igienica. Este superba Lauras, tare scumpa, ce repede mai trece timpul. Nu demult ai nascut si deja se tine pe picioare. Bravo!

la care eu am raspuns:
quote:
Originally posted by Lucia_B

Lilia - mercik de complimente. Eu cind ma uit la pozele cu Amelia mereu o vad ca pe o shtrengherita ca si Deana Alinei.
Ai dreptate, foarte repedemai zboara timpul. Nici nu-mi vine sa cred ca in 4 zile face 7 lunite .

Pina una-alta, sanatate si numai bine.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Rodica mersi de felicitari,am sa vad daca pana la urma nu gasim lumanari calumea aici,o sa le luam din chisinau,ca icoane sigur gasim,si am vazut ff.frumose dar cam la 1mln jumate bucata,si avem nevoie de doua..si apropo si noi facem 5 ani de casatorie in septembrie,va urez in continuare casnicie fericita si la mai multi multi ani impreuna,toti fericiti.
Davina cat despre aur eu zic ca e mai bun al nostru,adica din Mo,ca e aur rusec si il bate pe asta la calitate,si la pret cared,dar oricum diferenta nu ar fi mare,ca aici ce am observat este mai mult aur din ala turcesc,si e mai galben,nu asa aratos ca al nostru,dar daca vrei calitativ,atunci sigur e mai scump ,parerea mea,tu vezi ce mai zic fetele,si compara parerile lor.
pa,pa o zi buna

Tanya

sirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Lucia, eu stiam ca mi-ai raspuns cand mi-am exprimat admiratia pentru Laura si cum mi-a placut poza cu hartia igienica.

Doar ca atunci cand ai scris fetelor despre Lauras mancatoare de hartie igienica, mi-am amintit ca am spus si eu despre asta si a fost o remarca cam nereusita de a mai spune o data cat de mult imi plac pozele cu Lauras si cat de scumpica este ea.
Nici intr-un caz nu am vrut sa se inteleaga ca iti reprosez ceva. S-apoi chiar daca nu ziceai nimic referitor la ce am scris de poze nu ma suparam, pentru ca eu imi exprim admiratia pentru ca asa simt nu ca as astepta multumiri. Scuze, daca m-am facut inteleasa gresit. Sa aveti un we frumos acolo la voi. Pupici lui Lauras.

Oxy, la Moldova icoanele sunt mai ieftine. Noi am luat-o de la biserica cu vreo 250 lei. Este o icoana normala, mare. Aici am vazut ca sunt mai scumpe. Of, si sper sa nu mai pateasca nimeni asa ca sotul tau.

Alina, eu prefer aurul din Moldova pentru ca asa cum a zis Tania( Oxi) e rusesc si mie mi se pare mai bun.
Noi special pentru asta ne-am luat verighetele din Moldova, pentru ca aurul din Romania mi se pare prea deschis la culoare

Vio, bravo tie ca tii dieta deja de atata timp. Multa putere si in continuare.

Aliona bine ai revenit si sper sa scrii cat mai des.

Diana, imi inchipui ce nerabdatoare esti sa nasti. Si eu eram la fel.Dupa aia cand plangeam cu Amelia in brate ca nu mai stiam ce sa fac ca sa nu planga, ma intrebam unde m-am grabit asa, ca tare bine era, cand era in burtica.

Cornelia, scuze, daca ai spus si am uitat: cate saptamani ai?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia - eu am crezut ca te-ai suparat ca nu am observat complimentele tale si nu am facut nici o remarca.
Te-am inteles foarte bine, si eu admir copiii, si deseori nu pot sa ma adbin de vre-un compliment, normal ca il fac din suflet si, ca si tine, nu astept multumiri.
Daca te simti cumva ofinsata, mii de scuze.
Pupici Ameliei de la Laura si cei mai mari.

Tatiana - eu sunt deja nasa, si pot sa-ti spun ca nu e nim greu si complicat in asta. Avem nite fini de aur cu care ne intelegem de minune. Am fost straini pentru ei, si voi fiind rude cred caeasemenea o sa va intselegeti bine.

La nunta noastra si la finilor, icoana a fost cumpara de tineri. Noi am lat-o din piata de linga sala cu orga, e o icoana mare, pictata. Am dat p ea atunci 40$. incerc sa pun poza cu ea.

Nati - ma bucur sa aud ca Vladut e bine, ma bucur nespus de mult.

Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Tatiana - iata si poza cu icoana
Aici poti vedea cit e de mare in realitate.

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, ce mireasa frumoasa am zarit intr-o poza.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Nati - in care poza vazui mireasa frumoasa ca e numai de asta nu vad .

Bucate

Mergi la inceput