Impreuna, Timisoara (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

tot eu sunt!!!
gabi, si noi obisnuim sa mergem in parculetul ala. poate ne si vedem. pe tine te stiu dar pe felicia nu, dar poate ne descurcam cumva. distractie placuta la botez. pupici la pitici!
na, am eu chef de taifas si nu mai e nimeni pe aci'
mai stau, poate, poate...

24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

na, tot eu! deschid forumul, intru si ...nimic, tot numa' eu! vorbesc singura... las' poate miine...
noapte buna si o saptamina buna si usoara va doresc!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza!

Katik, daca nu erai tu, nu va mai gaseam...
Gabi la cine ai fost la botez? Te-ai distrat fain?
Fetelor, am si eu o problema...nu am primit inca prin posta declaratia de venit.
Ce fac ? ca din cate stiu pana in 15 mai trebuiesc depuse, iar eu inca nu le-am primit.
Fisele fiscale le am, doar formularele nu le-am primit.
Stiti vreun numar de telefon de unde pot afla detalii?

In rest, ce sa va zic, a venit maman aseara, a adus multe cadouri, s-a relaxat si i-a placut mult.
Azi merg la scoala, zi lunga, asa ca ne auzim diseara.
Va doresc o saptamana linistita!
Pupici in grup!

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Cam slaba activitate pe aici.
Noi sambata dimineata am plecat la sat, am lenevit toata ziua pentru ca a fost sarbatoare la sarbi, asa ca nu prea i-am putut ajuta pe ai mei la treburi, iar duminica dupa pranz am venit spre casa. Paul s-a simtit bine, s-a jucat toata ziua cu prietenii lui pe strada, au batut mingea, s-au jucat in nisip, noroc cu vreamea buna.
Eeeeeeee, acum vestea mare. Sambata chiar inainte de a pleca a venit postasul si ne-a adus marele plic. E vorba de plicul de la Loteria vizelor. Inca nu vreau sa-mi fac planuri pentru ca nu e nimic sigur. Pentru Romania sunt alocate 50.000 de vize, dar pentru a fi siguri ca toate vizele se vor da, au extras un numar de 100.000 de participanti. Acum avem de completat cateva formulare dupa care le trimitem inapoi si ma vor chema sau nu la interviu.
Se pare ca Cineva acolo sus ne iubeste si ne-a mai oferit o sansa dupa dezamagirea cu Noua Zeelanda.
Astea ar fi noutatile.
Sunt turbo, imi trec prin cap o gramada de ganduri desi mi-am propus sa nu ma gandesc, sa nu-mi fac planuri dar nu pot.

Va pup
Silvana si soricelu' Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!
Silvana: felicitari bai!Iti tin pumnii!

Fetelor , am fost sambata la paintball!A fost super!!!!!
Am vreo 2 vanatai pe spate care ma ustura inca(m-a executat un coleg).
Partea haioasa a fost cand a venit al meu sot duminica din Franta si mi-a vazut vanataile!
Partea naspa a fost ca nu am putut juca cu ochelatii pe sub casca.Asa ca , cu miopia mea, eram in ceata!Am tras in tot ce a miscat, de cateava ori chiar in coechipierii mei!

Eu zic prezent la intalneala din 13!

Va pupicesc pe toate.
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Buna Thessa! Sunt Ionela, cea cu mama bonlava de neoplasm mamar. Poate mai ti minte. Am noutati si nu stiu daca sa le iau de bune sau nu. Am fost la Cluj cu mama mea. S-a operat acolo. I-au extirpat tot sanul, dar a fost alegerea ei. Medicul i-a spus de la bun inceput ca riscurile de reaparitie sun aceleasi (15%) indiferent daca ii face doar sector sau ii elimina tot sanul, iar ea a ales totul. Tin sa mentionez ca nu a facut nici un fel de tratament inainte de operatie. In timpul operatiei s-a facut acea biopsie care din cate am inteles nu e foarte convingatoare, iar rezultatul a fost malign. A stat 5 zile in spital si nu a stat deloc la terapie intensiva.
Ce am uitat sa-ti spun e ca diagnosticul prezumtiv este de neoplasm mamar stang T2N1M0, st. IIB. Rezultatul biopsiei o sa-l avem doar pe la sfarsitul saptamanii asteia. Mi-e cam teama, dar suntem optimiste ca nu avem incotro. Tratamentul abia dupa rezultat o sa fie stabilit. Am inteles ca e destul de greu de suportat. Imi cer scuze ca insist cu povestea si problema mea dar poate ma mai incurajezi tu, mai ales ca ai trecut prin asa ceva cu mama ta.
As fi vrut sa te intreb daca nu cumva cunosti prin Timisoara un centru de protezare sau o alta solutie la problema mamei mele. Poate tu ai gasit o solutie pentru mama ta si ne-o spui si noua. Iti multumesc mult pentru incurajarile de dinainte. Sa sti ca mi-au prins bine. Si daca mai ai sfturi sa sti ca sunt binevenite. Mersi mult si multa sanatate mamei tale!

Mergi la inceput

salutare fetelor!

asa imi place! s-a mai animat atmosfera pe aici! ca tare nu-mi place sa taifasuiesc singura!
doris, nici eu n-am primit declaratiile alea si n-am habar ce fac.io n-am nici fisele alea. ai rezolvat animala? ce are?
alexa, io tot n-am inteles ce a zis sotul de vinatai???
silvana, bravo, felicitari! vezi ca a rasarit soarele si pe strada ta! si sigur va rasari si pe strada celor care au nevoie, numai putintica rabdare! va tin pumnii, sa iasa asa cum vreti voi!
danitin, cum a fost la casuta? ca vremea a fost relativ frumoasa, sigur v-ati distrat bine.
gabi, facem galerie!, hai pozele!!!
ionelalit, multa sanatate mamei tale si multa putere la amindoua ca sa puteti trece si peste incercarea asta grea!
mihi, voi pe unde sinteti? hai mai pove ceva, ca ai oarece restante pe aci'
ana mama, te-ai intors? io nu mai stiu cum ai scris programul si mi-e lene tare sa caut in urma.
cine ce mai stie de lili buclucasa cu codruta?
na, hai ca ma duc si io pe la treburi, ca nu se termina niciodata!
in gashca!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Aloha fetele

E, a inceput saptamana si rasariti ca ciupercile dupa ploaie, nu?

Katik imi pare rau ca ieri vorbeai singurik, singurik, dar ce sa facem asta e situatia ca a fost cat de cat frumos ieri si noi cel putin am fost la un gratarel fara sa facem plaja, dar a fost prima iesire a Alise noastre si am profitat de ea din plin. Si Alisa s-a distrat de numa' si la sfarsit cand sa plecam ea a adormit ca nu-mi dormise toata ziua si a picat de somn. Asa ca fetele erau ocupate. Lasa ca tocmai a inceput saptamana si o sa fie fete pe aici cu care mai palavragesti, nu? k da!

Ionelalit imi pare rau de mama ta si as dori sa te pot ajuta si eu, dar habar nu am de ceea ce cauti tu. Sper ca te poate ajuta totusi cineva. Iti doresc multa putere si sa aveti parte numai de bine.

Alexa mai dai si tu semne de viata?!? si apropo te-a crezut sotul cand i-ai spus de vanatai? si asa zici ca ai fost la paintbol( in fine cum s-o scrie )

Silvana sa fie cu noroc daca tot ai primit de pe acolo o veste. Si eu am o prietena care a plecat in Florida prin Loteria Vizelor. Mai tin minte cum se tot zbatea sa reuseasca si sa-si rezolve cu hartogaraiele. Succes in continuare.

Si de intalnirea din 13 nush' ce sa zic o sa vedem pana atunci, poate da poate nu cine stie!?!

Na bine fetele va in grup ca nu ma mai lasa pufuletul meu sa mai scriu ca nu mai are rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Va rog sa nu va suparati pe mine, dar poate se ofera cineva voluntar aici.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

saluti!

Noi sambata am avut maifest la gradi...si a fost super! Saptamna trecuta s-au strans jucarii de la fiecare copil...(de care se puteau dispensa) urmand sa se faca pachete cu ele iar sambata sa fie extrase la tombola cu 2ron biletul...Am dus praji si suc pe care apoi le-am cumparat cu 0.5ron trei bucatzi...au fost si concursuri unde participau copiii si parintzii:de desen, alergarea cu cartoful in lingura, pescuit...etc
Scopul a fost srangerea de fonduri pt gradi care e non profit...

Ionelalit...multa putere..D-zeu sa fie cu voi

Imi pare rau de Daniela...cumva ajutam si noi nu?

Silvana felicitari...vrei sa ne parasezti ai'?

Danitin mai da-ne o veste

Irina te asteptam...

Doris, katik, amutza, alexa (ai fost totala)...ana, gabi si pe toate va pup ca tot pe fuga-s

mihi

Mergi la inceput