Drama Laviniei Milosovici

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Si eu ma inscriu .
Pacat ca se intampla asemenea tragedii.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Si eu ma inscriu pe lista de ajutoare! A luat cineva legatura cu Lavinia? As putea eu sa ma ocup cumva de cazul ei, dar eu sunt in State si poate e mai greu... Lasati-ma sa stiu, dar vreau sa ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

A sunat-o cineva pe Lavinia? Vreau din tot sufletul sa ajut...
Haideti sa ne mobilizam!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am luat eu azi tauru de coarne si anume fiind din Deva cunosc cateva persoane care o cunosc personal si am vorbit cu cineva si aceasta persoana va lua legatura cu Lavinia si sa vedem ce se poate face.Deci pe saptamana viitoare sper sa am vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu stau pe aceeasi strada cu una din gimnastele din generatia ei,daca o mai vad o opresc si o intreb,ele stiu sigur una de alta,pe Lavinia am vazut-o acum 2 sau trei ani in urma langa Lugoj.
E clar ca romanii sunt acea natie care nu-si respecta valorile decat dupa ce nu mai sunt,nu m-ar mira sa fie adevarat,dar ma gandesc ca totusi,macar o televiziune sa nu faca public un asemenea lucru,mai ales daca a aparut in presa scrisa?
Macar la revista presei,nu stiu ce sa zic.

Ma inscriu si eu daca se face vreo actiune,dar ma si agit cat pot sa aflu ceva despre ea.Fratele si tatal meu au intalnit-o la o sindrofie,o sa-i pun sa ia legatura cu acei oameni care au organizat sindrofia si sa afle ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

http://www.gsp.ro/index.php?a=40466&shift=1

deci e rezolvabil, se pare...asta e bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bravo, Delia, lasa-ne sa stim ce putem face sa o ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, am citit pe alt forum ca Lavinia ar fi acceptat ajutor (e un forum de gimnastica). Asa ca daca Delia ( multumim ) primeste raspuns si se afla care e starea micutei si de ce are nevoie, ne putem apuca de treaba.

-------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ashchiutza, daca nu ma inshel Mirela ar dori sa shtie raspunsul Laviniei, altfel nu se va face nici o campanie.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by iren

Ashchiutza, daca nu ma inshel Mirela ar dori sa shtie raspunsul Laviniei, altfel nu se va face nici o campanie.

Exact. Va rugam sa asteptati, vom lua legatura cu Lavinia si va vom da de stire. Va multzumim pentru rabdare.
Cu stima,
Lorelei_19

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput