Drama Laviniei Milosovici

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

quote:
Originally posted by iren

Ashchiutza, daca nu ma inshel Mirela ar dori sa shtie raspunsul Laviniei, altfel nu se va face nici o campanie.

Iren, daca nu ma insel am scris doar ca ma astept ca raspunsul sa fie pozitiv si ca asteptam raspunsul pe care il v-a da Deliei. Nu am scris ca se poate incepe campania DECIT dupa raspuns (Quote: Asa ca daca Delia... primeste raspuns ... ne putem...) . Asa ca nu pricep sensul atentionarii mesajului tau, cunosc regulile .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Informatia este 100% reala, verisoara mea a nascut in aceeasi perioada cu Lavinia (tot prematur) si au avut copiii in acelasi salon de prematuri.

danitin, avand in vedere ca lucrezi in media, nu ar fi poate cel mai nimerit sa o contactezi tu?

Sau poate adminii desprecopii sub pretextul unui interviu (care in fond nici nu trebuie sa fie pretext intrucat este vorba despre un copil) ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

quote:
Originally posted by iren

Ashchiutza, daca nu ma inshel Mirela ar dori sa shtie raspunsul Laviniei, altfel nu se va face nici o campanie.

Iren, daca nu ma insel am scris doar ca ma astept ca raspunsul sa fie pozitiv si ca asteptam raspunsul pe care il v-a da Deliei. Nu am scris ca se poate incepe campania DECIT dupa raspuns (Quote: Asa ca daca Delia... primeste raspuns ... ne putem...) . Asa ca nu pricep sensul atentionarii mesajului tau, cunosc regulile .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Scuze, io ma gindeam ca deja vretzi sa datzi drumu la "hai la lupta cea mare" deh, ametzita

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Ohhhh ce revoltata sunt de felul in care Romania isi trateaza eroii!!! Dar mai ales, eroinele! Daca niste fotbalisti ar fii pozat nude nu ar fii fost nici o problema, ci dimpotriva, un lucru demn de lauda! Dar in gimnaste a aruncat toata lumea cu noroi,.....societatea patriarhala din Romania si-a spus cuvantul, sunt ...atata de dezgustata!

Eu o sa o iubesc pe Lavinia orice ar fii, si sufar cu ea si cu toate mamicile care-si vad copiii suferind.

Vreau si eu sa ajut! Pot sa mobilizez ceva lume pe aici!

Doamne ajuta ptr. toti copiii bolnaviori.

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cristos a inviat si Paste fericit tuturor!

Am fost plecata cateva zile si nu am avut net,iar acum citesc cu emotie ce ati scris! Sunteti inimosi cum va stiu si sa va rasplateasca Dumnezeu pentru gandurile voastre bune si intentia vadita de a ajuta! Sincer,cand am adus articolul in atentia voastra am sperat foarte mult sa se poata face ceva,sa permita situatia medicala a fetitei o recuperare rapida si sa fie si Milo de acord asa ca nu-mi doresc decat sa ne ajute Dumnezeu sa ne ducem gandul pana la capat si sa fie bine....
Astept vesti (adica acordul familiei si adminilor) cu sufletul la gura ca sa pot participa si eu,cat pot!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Groaznic, ce se intapla, nu se poate sa aduca atata onoare si bucurie unei tari, iar cand este la greu nici sa nu se auda despre asta.Eu azi am citit pe forum si sunt hotarata sa ajut...
sa fie fetita sanatoasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinalupu spune:

Si eu astazi am citit si am ramas marcata profund. Pe Andreiutzu meu l-am nascut tot prematur si inca f. micut 1700 g si 45 cm dar acum suntem bine aven 9 luni si jumatate si multumim lui Dumnezeu ca nu avem probleme de sanatate. Drama altor femei, nu numai faptul ca este o fosta mare glorie a sportului romanesc, te misca cumplit mai ales cand esti mama. Daca putem sa ajutam cu ceva ar fi minunat pentru ca este vorba de un copil la mijloc, un sufletel nevinovat.

mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Delia sau careva, aveti vreun raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Tzuni ti'am trimis PM..si nu am primit nici un raspuns
Mishuleee io fata saritoare,,intind si eu o mana ..ajut cat pot si eu...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si totusi nu spune nimeni nimik??????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput