Impreuna, Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 7
danitin spune:
Ciao, fetele! Multumesc tuturor de mesaje, acum am sa fac o magarie dar nu am sa va multumesc fiecareia in parte asa cum as fi vrut ...
Sunt in kaka maaare!!!Azi ar fi trebuit sa fie pentru mine o zi tare frumoasa. Implinesc 7 ani de cand ne/am casatorit si 2 de la botezul spiridusului. Ma gandeam inca de dimineata ce frumos ne vom distra seara mai ales ca sotiorul a promis iesire la Restaurant. Si cand colo.... dezastru. Vineri au fost in vizita o gramada de ministrii liberali. Incurcatura mare.... Eu am trait cu impresia ca seful a pus la cale cu redactorul de pe politic toate detaliile. In plus, vineri m/am simtit tare rau. Chiar si asa am incercat sa organizez echipele de pe teren, am facut si eu un interviu cu Ministrul Culturii, am LUCRAT MULT!!! Si s/a produs o incurcatura, redactorul de pe politic nu m/a atentionat ca un punct din program, ultimul, e foarte important, eu n/am insistat(mea culpa( si am pierdut o stire importanta. Azi, m/a luat seful la de am crezut ca ma si da afara. Intre timp aia cu concursul nu dau nici un semn de viata. Degeaba am incercat eu sa explic ce si cum, ca tot eu am picat de rahat.
Maine dimineata avem mare sedinta mare si probabil imi iau partea a doua de . Asa ca Ce sa va mai zic de casuta sau de seara romantica....ma duc sa ma
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
gabirus spune:
Danitin, imi pare rau sa aud ca ai probleme! Lasa, nu te stresa prea tare ... stresul doar ne manca energia si ne face rau. O sa se rezolve in final totul.
kisstherain, am raspuns acolo la subiect ... Il stiam, am mai scris acolo. Merci ca ne-ai mai atras atentia.
Silvana, FELICITARI! Ma bucur pentru voi si va tin pumnii sa va cheme la interviu si sa reusiti sa plecati. E o sansa buna pentru voi, chiar daca nu sunt eu mare fan SUA.
Ionela, mi se pune un mare nod in gat cand citesc ce scrii tu ... Sa va ajute Dumnezeu si sa se vindece mama ta!
Doris, am fost la botezul unor vecinei, a fost fain ca era vreme buna si a zburdat Eva pe afara nonstop. Noi ne-am intretinut cu un alt cuplu si a fost foarte placut.
katik, sa nu imi dai in freza, dar inca nu am fost in stare sa pun pozele. Mai precis inca nu mi-am instalat Photoshop ... dar gasesc eu timp si chef si pentru asta si atunci sa vedeti voi opere de arta
Mihi, dragam, sok puszit neked es a fiuknak!
Ana, inca nu te-ai intors?
Alexa, da-i si impusca! Ce m-as duce si eu la un paintball (asa se scrie )
Pako, tu unde ai disparut?
Ciocolatica, dulce-dulce, dar cam scumpa la vedere ....
Va pupez pe toate si sper din suflet sa ne vedem in weekend.
POZE
katik spune:
buna seara fetelor!
na, acu' fac prezenta si seara ca d-l sot a plecat la fotbal si am acces la calc, ca altfel...
gabi, hai ca nu mi-s asa violenta!!! ce-o sa creada lumea. te mai pasuiesc un picut, bine? da' nu uit!!!! ce-mi vad ochisorii: stii si tu limba hunilor?
danitin, uite ceva frumos, daca tot nu-ti dau aia la lucru nimic frumos, iti dam noi, nu, fetele?. cu seara romantica, las' ca vine ea...
amutza, cum i-a placut pufuletului gratarul?. sigur a fost yammmiii. am bintuit si noi un pic pe afara dar din pacate nu ma mai tin pe mine picioarele si spatele cit ar trebui.
mihi, da' tu nu temai opresti din fuga? vezi ca obosesti si nu-i a buna! mai ia o pauza!
felicia, thessa, cioco pe unde misunati de nu mai dati pe aici?
mai fetelor, poate stiti voi: o sa fie ceva activitati pentru pitici in saptamina dinainte de 1 iunie la Bega? am auzit in treacat ceva despre ceva concursuri de desenat etc.etc. amanunte nu stiu, poate stiti voi.
mai, sa stiti ca tare m-as duce si eu la un paintball dar numai daca ar participa anumite persoane pe care tare mi-ar placea sa le "impusc". deocamdata rabd...
doris, inca n-ai ajuns acasika?
na, pupici si noapte buna la lume, lume! sau poate mai apareti careva?
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Buna seara ...la lume!
Sunt franta dar inainte sa ma culc hai sa va spun cateva vorbe.
Am avut si eu numai peripetii cu depunerea fiselor fiscale de venit.
Am sunat mai bine de vreo 3 ore la cele 2 numere de la Administratia Financiara fara sa-mi raspunda nimeni.
Cand a raspuns madam centralista m-a lamurit butuc...
Pana la urma am rezolvat prin cineva, sa ma ajute si s-a rezolvat, dar dupa un car de nervi si alergaturi de numa...
Ines e bine, s-a bucurat ca a venit Buni si i-a zis sa nu mai plece.
Gabi, ma bucur ca te-ai simtit fain la botez...daca esti on line dimineata, te apelez, ca vreau sa te intreb ceva...
A... sa nu uit, nu avem sarbatoriti luna asta?
Cand ai putin timp, te rugam sa refaci lista noastra sa o faci tu altfel, mai frumoasa cu cele care mai suntem...
Pupici!
Katik, ai fost de mare ajutor aici, cat am lipsit...ma bucur...
Si zici ca acum ai liber la pc?
Silvana, ma bucur mult pentru aceasta veste, desi nu vreau sa te dezamagesc, si noi am primit asa ceva si nu am reusit nimic mai departe...dar poate voi veti avea noroc, desi sincer, mie una mi-ar parea tare rau sa ne parasesti...dar daca va va fi mai bine acolo, ne vom obisnui cu ideea...
Multa Bafta! si sa ne tii la curent.
Danitin, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar lasa, nu pune si tu tot la suflet, stii tu ca sefilor le place sa se dea grozavi...
Ionela, multa sanatate mamei tale...of...Doamne!
Alexa, am ras de numa...bietul sot ce scenarii ii trec acum prin minte...parca te vad cu casca in cap si fara ochetii tai...durere...da lasa, bine ca te-ai distrat!
Kisstherain, am citit, o sa vedem ce putem face...multumim ca ne-ai atras atentia...
Mihi, ce faina chestie ati facut la gradi.
Fetelor, mai stiti cumva daca in Unirii mai este amplasat acel cort unde se doneaza ajutoare pentru sinistrati?
Si ce anume se poate dona?
Numai alimente sau si haine?
Cine are drum pe acolo, poate ne spuneti...
Noapte buna va doresc si dimineata sunt aici la prima ora...va astept la o cafea!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
ha, a veniiiitttt doris!!!!!!! mai poti, mama??
cum ai facut cu fisele? mi-ai bagat un cui in capatina, trebuie sa-l trimit pe sot sa vada ce si cum. din pacate miine seara pleaca la bucuresti si nu stiu cind se intoarce, asa ca... poate vine amenda inainte de plicul cu formulare.
am ramas io buha pe aci?
no, atunci somn usor!
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Katik, pai daca nu ai primit formularele prin posta urgent du-te la Administratia Financiara, la capatul lui 4. la optica si le poti cumpara sau gratis, habar nu am , de la camera 3.
Daca ai lucrat intr-un singur loc cu carte de munca nu trebuie sa mai depui nimic.
Daca ai mai avut si alt job, adica alte venituri, trebuie sa completezi in formular doar veniturile de la jobul 2, nu si pe cele de la serviciul unde ai carte de munca.
Anul asta e alta procedura fata de anul trecut, cand trebuia sa pui in plic toate fisele fiscale.
Eu am avut 4 joburi din locuri diferite, asa ca iti dai seama ce nebunie.
Pleaca de acasa cu copie dupa buletin, copie dupa fisa fiscala, de la jobul 2, si dupa ce iti iei formularele care trebuiau teoretic sa ajunga de mult acasa, le completezi acolo, cred ca la punctul 14 este venitul din alte joburi decat cel de baza.
Scrii totalul, si apoi depui formularul direct acolo, sub semnatura.
Nu stiu cat te-am ajutat sau mai rau incurcat, dar asta am facut eu.
Daca vrei suna-ma si-ti zic la tel.
Pupici!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Poftiti la cafea... e gata si e asa aromata...
Trezireeeeeaaaaaaaaaaaa!!! somnoroaselor...
Haideti ca avem multe de rezolvat!
Eu m-am trezit bine dispusa, asa ca va dau si voua o doza de buna dispozitie.
Fetele, acusica e sambata, haideti sa vedem cate pot veni, sa nu o mai amanam atat...ca acus e 1 iunie!
Daca nu puteti sambata mai e o varianta vineri seara, ce ziceti?
Care cum puteti, haideti la apel...
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Helou....se raceste cafeaua...chiar nu bea nimeni cu mine?
Eu trebuie sa plec...pana diseara cand vin, sa vad prezenta 100%.
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Va multumesc mult pentru urari si ganduri. Dupa cum am mai spus, nu ne facem planuri, nu visam. Cand vom avea vizele in pasaport, atunci ma imbat de fericire, pana atunci facem tot ce putem.
Doris, eu sambata nu pot veni la intalnire ca avem o invitatie la Ciacova la un gratar.
Daca schimbati data pe vineri, vin sigur.
Revin ca am ceva de lucru
Va pupa pe toate
Silvana si soricelu' Paul
anda spune:
silvanaaaa...felicitari. super mult ma bucur.
fetele, ne vedem vineri? sa poata veni si silvana...
in principiu la mine pe la o ora oarecare...7 de exemplu?
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/