Impreuna, Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 8
gabirus spune:
Vineri cred ca e ok si pentru mine.
Va pup si o zi buna, ma duc acasa ca nu ma simt bine azi.
POZE
danitin spune:
Ciao, fetele!
Mai, multumesc de ganduri protectoare. Musai ca ati facut voi oca am scapat deocamdata basma curata. Sedinta nu s/a mai tinut din cauza unor colegi care au intarziat. Sefu se uita luuung la mine, da nu tipa asa ca ...armistitiu.
Gabi da ce ai patit, ce te doare?
Doris - nu stiu cum sa fac cu mami, ca as vrea sa fie o surpriza. Eventual sa/mi spui tu cand pot veni odata seara, dupa 17,00 . Ea singura nu vine ca e mai spre deosebire de mine si spiridus.
Silva - e suuuper. Tinem pumnii. Cand eram eu mult mai tanara visam sa emigrez. Mama mai ca nu plangea, ca/i citise ei o ghicitoare ca o sa/i plece odrasla peste mari si tari. da bunica se uita lung si ma indemna sa plec ... da sa/i timit si ei pachet!
Katik = pana la urma a fost seara romantica... m-a dus sotul la restaurant, la LA BOEMA si pe urma la Irish Pub. Am stat pana tarziu si m/am distrat tare bine. Multam de urare, s/a implinit.
Mihi, draga mea prietena buna, ce m-as face fara tine, cand sunt mai necajita cites ce/mi scrii si e mai bine.
Sper ca nu am uitat pe nimeni da se cam aglomereaza treburile pe aici .
Despre concurs nu mai am nici o veste...Abia astept sa ajung acasa, dupa distactia de aseara imi e cam somn.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
katik spune:
buna seara la tot poporul!
din pacate iarasi am acces la calc, de data asta bogdan a plecat la bucuresti, nu stiu cind se intoarce, asa ca am ramas acasa numai noi, fetele.e asa urit
doris, multam de info! o sa ajung eu odata acolo sau il trimit pe bogdan, cind s-o intoarce acasa. plus ca imi lipsesc vreo doua ff asa ca tot nu stiu ce sa completez pe acolo. mie si asa mi-e greu sa ma trambalez in partea cealalta de oras. he, hei doris, cind servesti tu cafeaua, eu am obosit deja. din pacate mai trebuie mers si la scirbicisi acolo, primul lucru, cafeluta, ca altfel nu mi-s in stare sa pun mina pe nimic.
danitin, pai vezi, mama, ca nu e asa de negru cum pare! ma bucur ca ai apucat si tu sa-ti mai descretesti fruntea dupa atita hei-rup!
gabi, ce-ai patit? sper ca nu e nimic serios! pupa mama si trece
silvana, las' ca asa repede trece vremea, nici n-apuci sa vezi cind iti apare viza in pasaport! ei, si atunci va trebui udata, tare, tare!!! ce face soricelul?
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! poate s-a auzit si pina in constanta daca inca n-ai ajuns acasa! mai da un semn p'aci, sa stim si noi!
anda, multam de invitatie! io nu stiu ce va fi pina vineri, s-ar putea sa fiu numai cu krisztina si atunci...mai vedem!
ma duc si eu sa incerc sa ma parchez, poate pot sa si dorm un pic (tare greu trece noaptea!).
va pup in gashca, noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior!
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Matinala de numa, poftiti la o cafea aromata cu alintarome...
Deci se rectifica intalnirea.
Va fi Vineri, la ora 19, si vom merge la Anda.
Intalnirea va fi pe Ghe. Lazar la Florarie, la ora 18,45.
Silvana, vino si tu la Florarie, sa ne duci tu la Anda ca eu nu mai stiu unde sta.
Eu fug, am mari emotii, sa-mi tineti pumnii...
Merg sa fac o mamografie si un consult de specialitate.
Sa dea D-zeu sa vin cu vesti bune...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
pako spune:
Buna dimineata!
Fetelor, multumesc pentru grija purtata....sunt aici, adica pe langa casa cu Andreea.Ies cu ea pe afara si dimineata si seara, la mijlocul zilei fac mancare, mai spal(de mana ca inca nu mi-am luat masina de spalat) si uite asa trece ziua si cad franta la ora 22 de numai am timp de internet.
Am reusit sa va citesc dar cu scrisul e mai greu din cauza de Andreea.
Gabi, gata vacanta....la cum te-ai plimbat sa inteleg ca pantalonii si pantofii sport au fost suficienti...ca citisem ca erai in deriva cu garderoba:) .Catedrala din Strasburg am vizitat-o si eu, intradevar e mareata....numai ca imediat cum am intrat pe straduta medievala ne-a intampinat tiganii romani veniti la cersit...m-a cam dezgustat asta.
Tin minte ca de-a lungul stradutzei erau magazine cu suveniruri....si muuulte berze din plus la care asa de mult mi-au placut ca am luat si eu una, fiind gravida cu Andreea chiar mi s-a parut un cadou potrivit:))
Silvana, iti doresc mult noroc si sa fie asa cum vreti voi!
Katik,poate ne vedem prin park...noi mergem la cel mare de langa mall, adica de la mall spre real e un loc de joaca cu mai multe topogane.Noi suntem prezente acolo aproape in fiecare seara.Acum de cate ori ma duc ma uit de tine si de Gabi:)
Doris, mercic de oferta...cand am nevoie cu parul ma prezint...o sa incerc sa vin si eu vineri seara....cred ca o sa mai intarziem putin din cauza de tati si din cauza de cautat adresa.Anda vad ca intra mai rar ...poti sa-mi dai tu adresa ei sau macar un punct de reper mai apropiat de strada ei...te rog.
Multumesc tare mult de raspunsurile la cabinetul cosmetic ....pana la urma mi-am luat ceara si m-am macelarit singura.
pako spune:
Doris, acum am citit ca nici tu nu stii exact unde sta Anda.Tin pumnii pentru consult...de unde ai atata energie sa alergi de colo colo?!
Cine are adresa Andei sa mi-o dea si mie...sau macar o explicatie cam pe unde ar fi.Tin minte ca strada pe care sta nu e trecuta in harta de Timisoara(luata de pe net)
multi pupici la toata lumea
danitin spune:
Ciao, fetele! Azi sunt, psihic, mult mai bine. A avut loc, in sfarsit, faimoasa sedinta de suturi in popou pentru gafa de vineri. A fost un pic mai dificil sa ma disculp fara sa/mi var colegii le apa, dar... bine ca s-a terminat. Concluzia a fost ca, in mod normal, pentru o asemenea gresala colegii mei trebuiau dati afara iar eu trecuta la munca de jos - adica redactor simplu, ceea ce chiar imi place - dar, pentru ca e sefu inima larga ne va sanctiona altfel.
Bine ca am scapat, ca-mi statea pe creier afacerea, mai ales ca adevarul e ca am gresit.
Doris - tu inca mai ai probleme? Imi pare tare rau, la cat de vesela si bine dispusa esti tot timpul am crezut ca s-a rezolvat. Itit tin pumnii strans. Sa scapi cu bine si sa nu mai aiba nici printesa probeleme de sanatate.
Ana - vezi cumva marea? Trimite si aici un val si putin nisip sau macar o scoica mica. Succes, sa rezolvi ce ai de facut.
Pako - spor la treaba. Ai multe de facut... bravo tie ca mai ai energie si de cosmeticeluri. Ajung la concluzia ca eu sunt cea mai miorlaita de pe aici daca voi cu toate ale voastre reusiti sa tineti ritmul numai eu clachez. Da las ca ma mobilizez eu ca orice scorpion ce se respecta
Katik - da, am reusit sa ma mai inviorez. Multumesc de mesaje, au contribuit clar la astea
Anda / multumesc mult de invitatie, dar, din pacate nu cred ca pot veni.
Gagici, revina ca ma cheama sefu...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
pako spune:
Mamica de spiridus,ma bucur ca s-a reolvat cat de cat mai bine problema ta....cat despre "miorlait" nu-ti fa atatea probleme...d-aia suntem aici cu toatele, sa ne plangem pe umar uneia alteia.
Eu ma mai abtin ca sunt si eu asa suparata cu schimbarea asta, credeam c-o sa ne fie cat de cat usor dar vad ca tot singuri suntem, fara parinti, fara prieteni.Nu ma mai vait ca as umple pagini intregi...
ma chinui sa-mi culc odrasla....
Doris-Alina spune:
Pe fuga...mamografia e ok, controlul a fost extrem de dureros( palparea), e totul ok, adica nu am noduli cancerosi.
Am primit tratament pentru 2 luni, ceva gel din Italia, local, heparina unguent, mastoprofen si mai merg la control.
Totul a fost hormonal, acum e spre bine.
Mai trebuie sa fac niste dozari hormonale si apoi obligatoriu slabit, cica....
Fug la scoala...
Pako, nu ma las, am lucrat eu in 4 locuri ...as muri daca ar trebui sa stau...
I-am scris lui Anda pe mesenger sa-ti dea adresa exacta, asa ca va intra ea sa-ti spuna.
Pana acum vin:
Doris
Gabi
Silvana
Pako
..............
astept continuarea
Pupici in grup!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Nu va ingrijorati, am inviat!
Mi-a fost sinistru de rau ieri ... aceeasi indigestie ca si Calin acum 2 saptamani, iar Eva saptamana trecuta ... e clar acuma ca e virala! Ma dureau toate oasele, toti muschii ... abia ma mutam dintr-o parte a patului in cealalta.
Doris, ma bucur ca esti ok! Sa traiesti mult si bine!
Pako, la parcul de langa cimitir mergi? Am vazut si eu berzele, se pare ca este un insemn tipic alsacian. M-am tot invartit, dar in final mi-am luat doar o carticica despre ceasul astronomic din catedrala.
Danitin, tind sa sper ca vii vineri, nu? Sa facem teambuilding cu bere
Mihi, ai cam absentat! Ce faci, dragam? Sta dusmanu' in ceafa la tine si nu te lasa?
Katik, pupam burtica si fetica! Si tu ca mine esti burticoasa de vara, nu? E greu pana nasti, dar dupa aia e fain ca poti sa iesi repede cu bebele afara ca e cald.
POZE