Impreuna, Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 5
silvana75 spune:
Ana, nu stiu ce poate fi. Bafta cu treburile la Constanta, sa dea Dumnezeu sa rezolvi tot si bine. Te pup
Gabi, fain v-ati distrat. Da' pe mine de ce nu m-ai luat?
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
danitin spune:
Ciao, fetele! Cam mare liniste pe aici...
Ana ai mare grija de tine.Ce sa/ti spun, eu am metodele mele pentru indispozitii din astea - limonada pentru greata, un extreaveral pentru panica si plapitatii, nurofen pentru cap da vezi ca stii tu mai bine ce-i trebuie creierasului tau pentru functionare o.k. Poate esti doar stresata... Ia sa fac eu o de deochi sa treaca. Bafta la Constanta.
Silva si ce la pregatesti la sinddrofie, bunatati? Cat despre cafeaua ta virtuala, numa ce mi/a deschis o pofta apriga de una adevarata...si n/am
Gabi bine ai venit, ma bucur ca v-ati distrat fain. Cum era oraselul ala frantuzesc, mie tare imi plac...
Alexa, vi pe aici pentrudupa paintbalDistractie faina
Doris am sa am nevoie de ajutorul tau. Mami meu e tare nemultumita de culoarea care ii iese la par, i/as face o surpriza, ce zici, ma ajuti? Pupici printesei tale... bine ca e bine.
Fetelor, eu abia astept weekendul. Daca e frumos mergem iarasi la casuta. Sper sa fie chit ca am vazut ca se asteapta vreme rece si ploi dar poate mai asteapta si astea pana luni. Eu n/am dat inca raspuns pentru dedi in schimb am trecut de prima proba dincolo. Acum astept rezultatele de la a doua, eliminatorie. Sper sa fie bine ca toata harababura asta m/a cam obosit. Asa as vrea sa am timp, macar 2/3 ore si pentru mine ... sa fac o baie din aia parfumata, masca, crele, odihna...da nu am. Vin la lucru dimineata in tromba, tot timpul intarzii macar 10 minute, ma agit pe aici sa trimit oamenii pe teren, mai fac si eu cate o stire, intre timp trebuie sa fug si dupa cumparaturi sau sa repar cate ceva la rabla mea de masina, cand ajung acasa ma ia Spiridusul de proaspata si dupa ce o adorm pe Lori pic pur si simplu lata. Nu stiu cat mai reusesc sa o duc in ritmul asta, cu 2 job/uri suplimetare, casa, etc. Inca o data un weekend placut!!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Mihi spune:
Fetele intru repede sa va pup
si ieri am zis ca intru macar sa-i zic lui Danitin Go...indiferent ce va fi mergi ca e o experientza...si cine stie ce job mai apare pe viitor si atunci te duci cu lectzia invatzata...
Si lui Anda sa nu mai fie supa...ca trec ele toate...si vine si soarele
Anuca noastra multzumim ca-zti faci timp zilnic sa ne scri si sa ne inveselesti...si roaga-l pe Doamne Doamne, sa-tzi vina in ajutor...ca abia asteapta...io mai nou ma rog in fiecare diminetza sa-mi dea energie pt ziua respectiva....poate ca m-am dilit...dar parca functzioneste...
Mai revin sa recitesc ca nu am reusit azi sa cuprind tot...
Katik dragam mit csinalsz szivem?(traduceree sa nu credetzi ca cine stie ce zic...ce mai faci inimioara?)
Pupici pt toate si scuxze ca nu v-am luat pe toate la rand...
MIHI
katik spune:
salutare fetelor!
intru scurt sa va salut si sa va pup pe toate. din pacate n-am deloc timp, au intervenit multe, multe pb. care toate trebuie rezolvate. o sa va pove odata, cind o sa am dispozitie si vreme. sper sa iasa toate bine, daca nu, asta este...
nu pot sa va iau la rind pe toate dar ma gindesc la voi, toatele!!!
incerc sa revin putin mai tirziu, daca nu reusesc, va pup de acuma
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
silvana75 spune:
Dani, facem galerie pentru a doua proba
Katik, sa dea Dumnezeu sa se incheie cu bine toate. Daca te pot ajuta cu ceva, sunt aici. Te pup
Va doresc un we perfect
Silvana si Paul
Ana68 spune:
Dragelor,va multumesc ca va ganditi la mine si ca ma sustineti...
Se pare ca a fost un atac de panica...sau cel putin asa mi se pare mie,caci am trecut printr-o stare tare urata...si sincer va spun ca m-am speriat foarte tare.Am cautat apropae toata ziua pe net despre asta si se pare ca asa a fost...
Silvana,saru-mana si sa fie cum ai scris tu!
Dana-danitin,saru-mana si la tine ca esti alaturi de mine...Ai intuit foarte bine starea mea...s-o ia gaia de stare.E adevarat ca stresul si emotiile,febra pregatirilor,tinutul minte sa nu uit sa iau tot ce trebuie(ca nu scriu ca pierd foile)...se aduna si uite ca mi-au pus capac.Te pup,multumesc,si iti doresc distractie frumoasa la casuta si weekend cat mai linistit si mai frumos!
Mihi,saru-mana de incurajari...Si eu m-am tot rugat,ba pentru una,ba pentru alta...dar efectele sunt cam insesizabile...Poate ca ar trebui sa o fac cu voce,nu stiu!Am sa ma rog eu ,asa cum stiu,in continuare si sa vedem ce-o iesi.Te pup si multumesc!
Katik,draga....spor la treburile tale si sa iti mearga si sa iti iasa cum iti doresti!
Va pup pe toate,va doresc weekend minunat si linistit,distractie frumoasa si sa ne revedem cu bine...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
amutza spune:
Aloha fetelor
Vad ca toate sunteti agitate,o fi oare de la vreme? ca doar e frumos afara.Hai sa va fac sa mai uitati un pic de probleme si sa va pove cum mi-am surprins sotul de ziua lui. Sa va zic cum a inceput totul. Eram la soacra-mea in Lipovei ( ca mai merem la un mic, la un gratarel ) si din vorba-n vorba ne gandeam cum sa facem de ziua sotului, ce papa sa facem. Ne gandeam ca sa tinem acolo la ea ca sta la casa si daca e frumos sa facem un gratarel alea-alea. Dar ne gandeam ca daca ploua nu mai putem face nimic si atunci ne-a venit ideea traznita de a-i face o surpriza acasa. Trebuia sa alegem o zi cand el era toata ziua la lucru ca sa nu banuiasca nimik si sa avem timp sa pregatim. Ziua lui pica marti si atunci el era liber asa ca am decis sa o tinem inainte, adik sambata cand cam toata lumea era mai libera si nu era numai el la lucru. Am complotat cu cativa prieteni de fam si am stabilit cum facem. Apoi stabilisem si cu mama soacra cum si ce facem. Am fost in Real la cumparaturi si norocul meu ca se apropia si Pastele am putut cumpara cam tot ce ne-a trebuit pentru pregateli fara sa fie batator la ochi. Am vazut ca i-a placut o sapca si pe ascunse si invartite am reusit sa o cumpar fara sa ma vada si cu acoperirea mamei soacra. A fost atunci o adevarata aventura cum am reusit sa o cumpar pentru ca prima data nu era bun codul de bare si a trebuit sa mai merg inca o data sa iau alta fara sa ma vada el si in alta zi nu mai puteam merge ca noi facusem cumparaturile vineri si sambata pregateam totul. Ii cumparasem si cadoul si deci totul era pregatit.In fine, sambata dimineata a venit mama si am reusit pana la ora 15 sa pregatim tot, mai aveam de finisat si tortul si am fost gata. Dan vena abia la 19:45 asa ca am avut timp sa ma pregatesc si eu si pufuletul mic. Invitatii mi-au dat palpitatii ca au venit la 19:30 si eram asa stresata si bucuroasa in acelasi timp ca am inceput sa-i tot sun si ziceau ca acum ajung. Ok,au venit si invitatii mai ramanea sa vedem cum facem. Am pregatit totul in sufragerie si nu am lasat nici o urma ca am avea musafiri si nici ca am pregatit ceva bun, dar am inchis usa la sufragerie ca sa fie curios deoarece noi o lasam tot timpul deschisa. Si bineanteles ca a prins momeala si cand a deschis usa aprinsesem lumanarile tortului si i-am cantat LA MULTI ANI si se speriase ca nu se astepta. I-a placut foarte mult surpriza, mai mult dcat cadoul facut, dar important e ca ne-am simtit bine toti.
Gabi ce pacat ca a fost asa scurt, nu? si eu tot asa as fi facut m-as fi plimbat toata ziua, da-o-ncolo de oboseala. Macar ai ramas cu amintri frumoase. Ce-ti fac comorile?
Danitin tinem pumnii si facem galerie si o sa fie cu noroc. Si spiridusul ce face? cum rezista cu o mama stresata? hai curaj. Si poate ajungi sa te relaxezi si tu un pic.
Katik sper ca e totul ok. Uite ca sa te mai inveselesti ca nu face bine la .
Mihi unde te grabesti mama si tu? pleaca trenu' si ramane gara? faina treaba cu baieteii tai, auzi la Arpi sa dea vina pe frate-su. Pai mie care mi-l dai de ginere? Hai sa-ti dau si tie
Ana, nu te prosti acum cu dureri si cu d'astea. Hai ma, ce pisicii mei ca tu esti o fire puternica si nu te lasi tu cu una cu doua. Hai sa-ti dau si tie ca mai am . E mai bine acu'?
Nu mai am timp acum ca s-a trezit pufuletul pic si tre sa am grija de ea. Asa ca va si va doresc un w/e insorit si placut.
Doris-Alina spune:
Bine v-am regasit, iubitelor...
Oau, ce bine e la pc, cu cafeluta langa mine...meritam si eu.
Dear Tati e schimbul 2 afara cu Ines, cu troscoleta( i-am cumparat o tricicleta din aia naspa de copii mici din plastic, cu asta merge cu bicicleta noua nu vrea...).
Eu tot in viteza turbo, gatit, curatenie, plimbat copil, grija de Buni, administart medicamente si colac peste pupaza, se imbolnaveste si animala Kity, are mancarimi, purici nu.
Fugi cu animala la veterinar, regim, medicatie, nu vrea sa le bea, asa ca luat una bucata seringa de la nurofen si administrat pe gat la animala.
In rest, obosita cat casa, am slabit, mey...dar nu ca am vrut...e da nu-mi pare rau.
Na sa va iau pe rand:
Ana, de la ce ti s-a tras atacul de panica? Te-a speriat ceva, te-ai gandit la ceva?
Eu zic sa nu fie spasmofilie, poti lua niste magneziu si calciu, te ajuta.
Cat despre Constanta, cu toate ca mi-e ciuda ca nu ne putem vedea in we, iti doresc sa fie cu mare folos drumul pana acolo.
Si ai grija de tine...te pup!
A...si felicitari Luanei pentru olita...lasa mey ca si a mea a facut tarziu, dar zicea Radu, nu o mai stresa ca doar n-o face in pampers pana la bac...
Anda, a iesit soarele la tine?
Sus capul...si mai treci la o barfa...
Alexa, cum e singura...bine??? dar parca ti-e dor de puiutz, nu?
Silvana, deci cutu nu a mierlit-o?
Ce bine...si zici ca plecati in we?
Sa va distrati fain...si sa ne auzim cu bine...
Gata pregatirea la lucru?
Merci de cafa...
Gabi, cred ca te-ai simtit minunat si mai ales cred ca aveai nevoie de o iesire ca asta...
Cat despre cafea, lasa mama, uita gustul ala, ca te invit eu la una buna la Mall, cu portocala...e bestiala.
Ce fac copii?
Danitin, Bafta multa la a doua proba...tinem pumnii stransi...
Cu mami tau se rezolva...suna-ma cand poti veni cu ea.
Ce tot vorbesti acolo de relaxare, creme bai si alte alea?
Ca din Duminica Pastelui, in afara de dusuri la fuga luminii, nici sa ma piaptan nu am avut timp, spuma...o ciufuleala cu mana si gata...
Las ca recuperam noi...
Si despre joburi si agitatie lasa, ca tu poti, daca vrei si daca iti place ce faci si esti motivata...
Si eu aveam la un moment dat 4 joburi, 2 case, si copil, a fost greu, dar am rezistat, asta pana m-am decis sa raman pe un singur domeniu, cel care imi da satisfactii.
Eu cred ca daca ai satisfactii din munca care o faci, treci mai usor peste oboseala si stres si daca mai esti si motivata financiar, da-o incolo de oboseala, cine o mai simte?
Na, hai , capul sus si la atac, daca reusesti sarbatorim, ok?
Mihi, mama, ma omori, nu inteleg o boaba...noroc ca ne traduci...
Hai te pup, si merci ca te-ai gandit la noi...
Katik, nu stiu ce probleme ai, dar daca ai nevoie de ajutor, macar moral, aici suntem...mie mi-a prins tare bine sa va stiu alaturi macar cu gandul...
Ai grija de tine...
Amutza, faina surpriza pentru sotior...cred ca s-a bucurat...
Na fetelor, deci, fiindca multe veti pleca in acest we, ramane sa facem o Intalneala in aer liber, la una din faimoasele terase din Unirii, care s-au deschis si ne astepta, sambata viitoare, in 13 Mai, sa punem la cale detaliile pentru intalnirea din 1 Iunie.
De acord???
Vreau prezenta 100%...
Si pentru nefumatoare, bucurati-va ca nu mai trebuie sa ne suportati ...traiasca terasele si vara...yu-hu...
Va pup in grup, azi sunt acasa...
A... mai ceva, cine are timp maine dupa masa de o cafea, asa extra intalnire...simt nevoia de companie...se ofera cineva din cele care nu pleaca in we?
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata timisoara!
gata cafeaaaauuaaaaaaa!!!!!! nu se simte chiar deloc?]
pe pag.5???? rusinikaaaa! deci, trec la o actualizare!!
fetelor, multam mult la toate pentru gindurile bune, tare mult ma ajuta. in momentul in care ajung la vreun rezultat va pove cite un picut.
amutza, multumiri speciale pentru floricica! tare mult imi plac florile, numai ca de cind cu bubutz, mi-am decimat colectia din lipsa de spatiu, timp, etc.... fain a fost cheful-surpriza!!! imi plac mult surprizele dar nu-mi face nimeni niciuna (numai neplacute!!!).
danitin, nu incetez sa tin pumnii! mi-a placut faza cu nasul julit. eu m-am ales cu doua arsuri super-faine, tot cu ajutor de copil: am facut seara gris cu lapte, dau sa-l pun la racit in geam, faza la care bubutz imi da peste mina cu farfuri si zboara tot continutul fierbinte in toate partile, inclusiv la mine pe fata. acum a inceput sa-mi treaca dar cred ca imi ramine o urma
gabi, faina excursie. o sa pui poze? sau ai pus si eu n-am vazut?
ana, ai grija mama de tine, nu boli ca nu-i bine. ia si mai inghite ceva vitamine, ca sigur nu e bai mai mare! distractie placuta la constanta (chiar ieri, alaltaieri ma uitam cu jind la tv cum montau aia obeliscul de la costinesti.
silvana, ce bine ca aveti ciine. si eu am fost pe punctul de a cumpara un rotweiller dar din pacate mi s-a ars hardiskul la calc si au plecat fondurile in alte parti. de atunci, am renuntat...
mihi, progresezi, nu gluma!! ai profesori buni. un pupic special
doris, ia-o si tu un pic mai incet cu "viteza turbo" ca la un moment dat s-ar putea sa protesteze vehement cineva (adica organismul) si atunci e de rau! multam de oferta de ajutor. tin cont de ea!!! e bine ca ai slabit dar nu-i bun contextul. am avut si noi o troscoleta din aia si ne-a tinut exact trei saptamini ca s-au rupt rotile din spate. am dat-o la reparat si mai merge si acum...
diana, ce mai face printisorul tau?
irina, tu cind vii pe acasa? cred ca ti-a ajuns de scoala pe acolo, mai placut e vizitatul...
felicia, voi sunteti pe acasa?ca nu te-am mai vazut pe aici. ce faceti voi???
thessa, alexa, anda, cioco cu piper,mirela, voi? mai pove ceva nou despre voi!
na, ca m-am intins ca o placinta, dar de, e duminica si e rost de placinte...
in gashca la toata lumea, n-am avut intentia sa uit pe nimeni,asa ca scuze daca am facut-o, mi-au obosit neuronii, cred ca nu simt ca-i we...
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
gabirus spune:
Salutare, fetele dragi!
Noi avem azi program de mers la botez, acuma suntem intre biserica si petrecere, asa ca am intrat sa va salut putin.
Katik, inca nu am pus poze. Trebuie sa-mi instalez Photoshop sa le mai bibilesc putin si dupa aia.
Felicia, sa stii ca si noi mai iesim in parculetul de langa Mall. Se cheama "Motul" dupa magazinul de acolo. Poate ne intalnim, ce zici?
Irina, ti-am vazut ieri mandra in parc cu taticul. S-au jucat fetele noastre, au zburat prin iarba, prin tufisuri, au adunat flori.
Doris, ai si tu nevoie de un pic de relaxare, ca ai tras destul in ultimele saptamani. De fapt, cand nu? De cand te stiu esti in viteza a 5-a ...
Danitin, bafta in continuare! Noi te sustinem puternic!
Va pupez pe toate si sa aveti o duminica frumoasa!
POZE