Durerea unei pierderi de sarcina (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, multumesc pentru incurajari. Chiar am nevoie de ele si imi folosesc . Io nu ma omor cu optimismul si sint cam amarita...

Ma sperie ideea de chist, io am mai avut unul, pe dreapta insa, care n-a raspuns medicamentos si a trebuit scos... Nu mai vreau sa trec inca o data prina sa ceva, mai ales acum, cind io nu vreau decit sa ramin insarcinata...

Totusi eu cred ca sint fix la ovulatie acum, graficul de temeperatura seamana foarte tare cu toate celelalte pe care le am... oi vedea...cum ziceam, ma duc luni la Tutunaru si sa zica si el ce vede...

De reluat activitatile intru bb, le-am reluat ... da' taman acu, cind io cred ca-s la ovulatie, 'mnealui pleaca din oras... ce-o fi sa fie, acum... Asa ca peste doua saptamani ma aprovizionez cu teste...

Dupa cum puteti observa, am luat decizia sa nu mai asteptam cele 3 luni, dupa un ratonament poate prea simplist... Se spune ca cele 3 luni sint necesare fluxului hormonal sa revina la normal si endometrului sa se refaca.
Daca organismul nu este pregatit, din aceste doua puncte de vedere, de o noua sarcina, ea nu se intimpla. Cu sau fara vointa mea sau indicatiile medicului. Daca hormonii nu-s ok, nu ovulezi, daca endometrul nu-i ok, sarcina nu se implanteaza... deci las organismul sa isi urmeze cursul firesc...

Ma simt obosita... Fluctuatia asta permanenta intre stari ma oboseste ingrozitor... acu sint calma si linistita, acu ma pleostesc... cind optimista si increzatoare in viitor, cind vad totul numai in negru... Urit...
Io care n-am luat niciodata mai mult de paracetamol si algocalmin, indiferent de afectiune, acum am punga cu medicamnte pe masa, cu seringi si fiole si buline si picaturi si ce-o mai fi... brrr...

Nu va mai zic, ca va depresez si pe voi...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale succes la "misiunea bebe" Ce m-am emotionat cand am citit ca sunteti deja in focuri parca as fi inceput eu incercarile. De data asta vei vedea ca va fi bine

Dar nu inteleg pt ce iei asa multe buline si injectii si picaturi?

Cat despre starile prin care treci, te inteleg perfect si e normal sa fii asa! DAR ca sa ai un bebe sanatos trebuie sa fii psihicul la locul lui (stiu ca e foarte greu), altfel se rasfrange asupra psihicului viitorului bebe.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ileana, Laura si multumesc, sunteti niste dragute, iar Dumnezeu isi va indrepta cu siguranta atentia catre ingerasii vostri si va va trimite ceea ce de mult asteptati: bebei sanatosi si frumosi cat mai curand, care sa va umple vietile cu zambetul lor!

Da Laura, probabil ca peste cateva luni, daca nu se va intampla nimic, o sa trec si la stimulari, inseminari si poate chiar FIV, la anul. Sper totusi ca pana atunci sa se intample minunea si sa inving acest mit nefericit al endometriozei.

Pentru toate fetele curajoase de la acest subiect, care cred in destinul lor, cate o venita din tot sufletul.

Si inca una speciala pentru tine Ale , care sa iti aduca un mic zambet pe buze. Asa este, atunci cand simti ca poti relua proiectul bebe, probabil chiar atunci este si cel mai bun moment. Noi personal am simtit asta abia dupa 3 luni (dr-a ne recomandase 4 luni de pauza, mai ales ca fusesem chiuretata, avortul neputandu-se produce natural din cauza gravibinonului). Deci daca acum simti ca e bine, inseamna ca ACUM este bine. Cat despre medicamente, ele au rostul lor atat timp cat te simti rau, altfel, eu sunt adepta naturistelor... Te remonteaza fizic si psihic, fara efecte adverse si pe termen lung. N-as fi crezut, pana de curand, ca alimentele bogate in fibre si omega 3, sau apiterapia pot face asemenea minuni...mi se parea ceva atat de complicat. Probabil ca daca nu-mi descopeream endometrioza, nici macar nu m-as fi obosit vreodata sa citesc care sunt acele alimente.

Eu cred ca in primul rand trebuie sa avem grija de sufletul nostru si mai ales sa ne vindecam psihic, ca fizicul se reface mult mai repede. In momentul in care sufletul nostru zambeste, bebicul va fi deja pe drum! Garantat!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ale, eu am ramas insarcinata la 2 luni dupa chiuretaj, deci se poate. exact cum ai spus si tu, daca uterul nu e pregatit de o noua sarcina nu se intampla si gata. Totul e asa cum spuneau si fetele psihic. Dupa prima sarcina si chiar si inainte am ramas greu insarcinata ca eram f stresata ca nu raman (cred). Dupa ce am pierdut a doua sarcina nu mai vroiam sa fac copii toata viata. Suferisem prea mult ca sa mai am puterea sa ma gandesc la asa ceva. Dupa chiuretaj desi nu am avut probleme cu sangerari sau ceva nu am putut sa ma apropii de sotul meu cateva saptamani. Pana m-am gandit ca nu e cazul sa il fac si pe el sa sufere si sa ma razbun pe viata lui sexuala, ca va gasi alinare in alta parte (eu geloasa) si asa ca s-a intamplat: o data dupa ciclu si alta data dupa ovulatie, ma gandeam eu. Nu am avut prezervative in casa ca nu mai cumparaseram asa ceva de ani de zile si nu ne-am protejat ca am crezut ca stiu cand e ovulatia si cand se poate. Dar Dumnezeu a avut alte planuri cu mine si mi-a dat ce ini doream de fapt dar nu mai aveam curaj sa spun sau sa cred ca vreau. Poate tocmai faptul ca am stat atat de relaxata a contat. Eram sigura ca nu se va intampla nimic. Si uite cu ce amnitire frumoasa am ramas de la acele doua partide facute cam cu de-a sila, recunosc. Offf, cum o sa ii spun eu copilului meu ca s-a nascut din intamplare , eu care imi programez totul asa de in amanunt. Dar se pare ca intamplarile sunt mai frumoasse si mai fructuoase, nu?
Asa ca va doresc la toate sa aveti parte de asa intamplare frumoasa ca a mea care m-a pus iarasi pe picioare si mi-a dat motive sa traiesc, mi-a redat increderea in mine si in tot.
Multa bafta la si multa relaxare.
Va pup
Tanima 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor , am intrat numai sa va spun bafta muuulta, muuulta in continuare si sa va ajute Dumnezeu! Adica se ne ajute pe toate!

Ale, ce frumos ca te-ai hotarat asa! Dar nu mai lua atatea medicamente de acum incolo, daca ai inceput sa incerci pt bb!

Pupicei multi, multi, Ingeras 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor si eu am pierdut o sarcina la 26 de saptamani si a fost nevoie de cezariana pt. ca nu s-a putut altfel.Fetele din salon imi spuneau ca intre 2 cezariene trebuie sa treaca 2 ani.Dupa ce ca aveam sufletul sfasiat de durere simteam ca nu mai am nici o sansa sa-mi revin mai ales ca trebuia sa astept atata timp.
Cand am iesit din spital medicul mi-a spus ca dupa 8 luni pot sa raman insarcinata.Era singura mea alinare,desi 8 luni nu era chiar putin,dar fata de 2 ani,e ceva!
La controlul de 6 saptamani mi-a spus ca dupa 6 luni pot sa raman insarcinata.Cea mai frumoasa veste dupa cele intamplate!
Ileana citind ce ai postat tu,simt cum am mai multa incredere ca in curand vom putea sa incercam din nou sa avem un bebe.
Laura Ioana si eu mai am 3 luni de asteptat pana in septembrie si sper sa ne intalnim la mamici de 2007.
Desi au trecut 3 luni de la operatie si acum am o sensibilitate la atingere si este inca rosie.
Care ar fi riscurile daca am ramane insarcinate mai devreme de 6 luni?
Astept sa iasa soarele si pe strada noastra si va doresc din suflet multa sanatate!

Mergi la inceput

Ingeras, Tanima sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi

Blueeyes imi pare rau pentru sarcina taM-as bucura sa fim toate colege la mamici de 2007
Nu stiu exact care ar fi consecintele unei sarcini mai devreme de 6 luni, ptc doctorii se contrazic unii pe altii! Nu vezi ca si tie ti-au spus intai sa astepti 8 luni, apoi ca 6 luni. Ileana spune ca dr ei din Norvegia i-a dat unda verde dupa primul ciclu, iar aici in Romania i-au spus ca dupa 3 luni; mie mi-a spus intai ca 1 an, apoi 8 luni si ultima varianta 6 luni Deci ne-au zapacit de cap

Mie mi-a spus dr ca e posibil, daca cicatricea pe uter nu e vindecata cum trebuie, placenta sa se prinda in cicatrice si sa fie necesara scoaterea uterului (asta la mine, ca e slabit uterul dupa doua sarcini oprite in evolutie, care au fost curetate). Asa ca stau cumintica pana in septembrie.

Mergi la inceput

Buna fetele...

Laura, jos palaria in fata ta. Esti de un optimism remarcabil... Pe cuvint... sint convinsa ca mai ai si momente triste, dar aici (pe forum adica) esti tare... Sunt un pic mai bine cind te vad cum esti.
Buline iau pentru ureaplasma (doxciclina), un complex de B-uri cu acid folic pt anemie, injectii fac pt singerare (etamsilatul) si clorocalcinul tot pentru asta.

Tanima, ... greu sa "nu ma gindesc" sau sa nu astept sa nu ramin insarcinata... iti dai seama... e tot ce vreau acum... si nu vreau sa cred ca io n-o sa ramin pentru ca m gindesc la asta...
Amely,
Ileana, te imbratisez cu mare drag.

Nu vreau sa scriu prea multe, caci sint cam depresata... si nu vreau sa va intristez si pe voi... Sufar in tacere, ca un caine batut...

Mergi la inceput

Ale am si eu stari si stari. Nu sunt chiar asa de tare, dar ma bucur ca reusesc sa te mai incurajez Incerc sa ma gandesc la viitor si atunci ma simt mai bine. Mai am timp pana in septembrie sa-mi refac psihicul si apoi dam bice

Incearca sa te gandesti ca acum il concepeti pe bebe si asta inseamna ca e o perioada minunata si ai sa vezi ca te vei simti mai bine! Si chiar daca, sa zicem, nu vei ramane din prima luna, e super ca ai voie sa demarezi "proiectul bebe" si ca puiutul poate veni oricand de acum incolo

Dar nu are nimic daca ramai insarcinata in timpul tratamentului asta?

Mergi la inceput

Laura, apropo de medicamente, am calculat io ca nu . In afara de antibiotic, pe care il iau 10 zile, restul le termin inainte de o eventuala implantare.
Oricum, nu cred ca ramin luna asta cu toate singerarile din dotare... Tot "produc" niste firisoare gelatinoase, care nu cred ca arata ca uterul meu ar fi foarte fericit

Acum... cum o vrea Dumnezeu...

Aseara am plins de m-am umflat...N-o mai facusem de mult si se simte... Cind e sotul meu acasa, nu ma lasa sa pling... Cum ma vede ca mi se strimba mutra, face glume, ma distreaza si dau in ris...Dar nu merge asa... Offffffffffffffff

Mergi la inceput