Durerea unei pierderi de sarcina (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laura, nu e vb de egoism...e ceva absolut normal... Eu si acum inca mai simt furie, desi a trecut mai bine de 1 an, dar tu care ai suferit recent si mult mai puternic...ce sa mai zici? ai tot dreptul sa simti ceea ce simti, dar incet-incet vei trece peste mai ales cand vei avea copilasul asteptat, care iti va acapara aproape tot timpul.
Dar ma mir de tipa care zici ca avea o fetita de 5 luni si era deja gravida...nu e cam repede? din cate stiu trebuie sa lasi sa treaca macar 1 an de la nastere sau ma insel?

Oricum, ce mai conteaza asta, important e sa nu lasi rana din sufletul tau sa sangereze, incearca sa o vindeci cu lucrurile bune din viata ta, care sigur exista, sotul care te iubeste atat de mult, familia, prietenii...chiar si noi, care intelegem atat de bine prin ce treci

Valabil pentru toate fetele de la acest subiect... Eu pe langa faptul ca am pierdut prima si singura sarcina din viata mea, am aflat f recent ca sufar de o boala care ma poate impiedica sa mai raman vreodata insarcinata: endometrioza. Mi-e greu sa descriu ce simt, de fapt refuz sa dau curs sentimentelor negative, pt ca m-ar coplesi. Incerc sa fac fata situatiei si sa ma agat de destinul meu si de Dumnezeu. E tot ce mai am, dar eu zic ca nu e putin...

Va pup si va doresc putere, iar celor care se tem pentru bb-ii din burtica sa ignore orice gand negativ si totul va fi bine, sunt sigura! Minunile se intampla oamenilor care in adancul sufletului cred in ele!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Amely dupa nasterea naturala poti ramane aproape imediat (stiu ca o fata din SUA zicea ca dr i-a dat voie ca dupa cele 40 de zile de dupa nastere sa conceapa alt bebe). Si eu vreau sa incerc sa raman cam la 5-6 luni de la cezariana.
M-am ingrozit cand am citit ca o boala nu te lasa sa ai copii...Pai cum, daca ai ramas o data insarcinata nu inseamna ca mai poti ramane si alta data? Endometrioza asta nu se poate trata?
Te pup si-ti multumesc pt vorbele bune

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditatoarba spune:

buna fetelor!poate sa-mi spuna si mie cineva daca in timpul tratamentului cu anticonceptionale Logest si iau antibiotice pot sa raman insarcinata?pt ca am luat antibiotice odata cu anticonceptionale si vad ca dupa ce am terminat tableta de anticonceptionale am 7 zile si nu mi-au venit problemele, credeti ca am ramas?
va pup pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da Adita, antibioticele scad efectul contraceptivelor, de altfel scrie si in prospect, daca nu ma insel. De ce nu faci un test?

Laura, intr-adevar am ramas o data insarcinata, dupa un tratament naturist f complex, dar incep sa cred ca a fost un noroc (daca se poate chema "noroc" sa ramai si sa pierzi sarcina). Din pacate endometrioza nu se vindeca. Pur si simplu se traieste cu ea. Exista sanse sa ramai insarcinata avand aceasta problema, dar sunt mult mai mici. Iar eu tratamente hormonale refuz sa fac, din principiu. Asa ca sigura mea sansa este taria psihica si credinta ca intr-o zi voi mai vedea cele 2 liniute magice...

Astept sa rasara soarele si pe stradutele noastre...eu deja am pus umbrelutele

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, sa dau raportul, ca am fost la doctor.

Am fost la alt doctor, nu al meu sa mai aud si o alta opinie despre ce s-a intimplat si sa-mi faca si control.

Pe scurt, sint bine. Uterul e curat, n-a masurat endometrul, usor deplasat dreapta (nu mi-a mai spus-o nici un medic pina cum) probabil din cauza unei anexite vechi. Pe ovarul sting a vazut ceva, intitial i-a zis chist, dar apoi la palpat a zis ca nu-l simte. Io am presupus ca e folicul, dar a zis ca e cam mare sa fie folicul... acu om vedea... Ma duc luni la Tutunaru, si voi vedea atunci daca e chist sau folicul sau alta dihanie. Pentru singerarea care nu se mai opreste mi-a dat etamsilat si colorocalcin (bleah), 5 zile.
Mi-a mai prescris si doxiciclina pentru ureaplasma, sa scap de ea inainte de o eventuala sarcina.

Cit despre ce a fost, studiind analizele si ascultind povestea, a zis ca el crede ca a fost un accident si ca sansele sa se repete la o alta sarcina sint mici... Ba mai mult, a zis sa incepem sa incercam din nou. Fara sa mai zica nimic de 3 luni, 6 luni bla, bla...

Cam asta...daca imi mai adcu aminte ceva, va zic.

A, mi-am adus aminte: mi-am luat rezultatele de la cantacuzino cu fosfolipidicu si N-AM ! Adica anticorpii au iesit in limite normale. Deci back to square one...

Va pup si mai scriu .

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Va citesc de fiecare data cand intru pe DC
Nu am scris aici pt ca ma simt neputincioasa, as vrea sa pot face ceva dar nu stiu cum pot(si daca pot) ajuta.

Ma rog doar ca lista asta sa fie cat mai mica (daca se poate chiar sa dispara)si ca suferintele voastre sa fie alinate.

Ale ma bucur de rezultatele tale Sanse de bb la orizont se intrevad...

Succes la toate
Dbunny14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Ale merci pt site, chiar vroiam ceva mai clar despre asta. Eu nu am gasit ceva care sa semene cu ceea ce s-a intamplat. Nu stiu ce sa fac, ce sa zic...Imi era greu si asa sa accept. Ma gandesc ca poate e mai bine sa ma concentrez pe viitor, dar parca nu pot sa tac...nu stiu...sunt f confuza...
Ma bucur ca analizele sunt bune si ca ai primit si tu unda verde la bb. Acum trebuie sa ne punem pe treaba si sa lasam gandurile negative.
Laura am fost la Centrul Medical Unirea la dr.Cezara Bucur. Ea mi-a zis ca asteptatul un an e legenda, dar ca ar fi bine sa astept pana fac 3 luni. Si eu mai am pielea sensibila, ba chiar nu suport sa fiu atinsa (nu ca m-ar durea, am asa o senzatie...)
Mie dunga neagra mi-a aparut dupa sarcina si o mai am si acum.
Dbunny multumim pt sprijin. Ne ajuti si asa.
Amely iti doresc din suflet sa vezi cele 2 liniute. Daca exista sanse oricat de mici tot e ceva.

Ileana
Nepotul meu David

Mergi la inceput

Ale ma bucur asa mult ca ai unda verde pentru bebe Deci putem sa ne asteptam cat de curand la o veste buna, buna

Ileana mi-ai dat si mie avant, parca, desi acum incep sa ma gandesc ca nu mai am chiar mult de asteptat: pana in sept mai sunt doar 3 luni, sper sa am rabdare pt a fi siguri ca e bine. Si mie tot asa, imi este sensibila pielea si am o senzatie ciudata cand o ating Oooooo, acum mi-am dat seama: pentru duminica ce a trecut! Sa-ti dea Domnul un copilas sanatos cat mai repede, sa-ti bucure inima

Amely cine stie poate va da iar rezultate un nou tratament naturist. Si de ce sa nu incerci tratamente hormonale? Merita sa incerci orice pt a avea puiul tau.

Mergi la inceput

Ileana e foarte frumusel nepotelul tau Sa-ti traiasca

Mergi la inceput

Fetelor mi-am amintit acum: cica la doua sapt dupa ce am iesit eu din spital, au bagat in carantina maternitatea Cuza Voda ptc s-a descoperit stafilococul auriu. Acu' nush daca se ia si la oameni mari sau numai copiii il pot lua...Dar daca e si la oameni mari e posibil sa-l fi luat si eu, nu? Ar fi culmea sa trebuiasca sa urmez nush ce tratament si pt asta

Dbunny

Mergi la inceput