Durerea unei pierderi de sarcina (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale offf, offf, offf, offf. Stiu ca e greu si cred ca multa vreme vom mai plange. Nici pe mine nu ma lasa sotul sa plang, dar cum lipseste mai mult, cum ma apuca iar...Incerc sa nu ma mai gandesc...Incearca si tu
Scurgeri mai am si eu, dupa 8 saptamani. Sunt niste firisoare bej acum. Ma dispera Sapt viitoare cre' ca ma duc iar la control sa vada ce mai am si cum s-a vindecat cicatricea.
Iti tin pumnii, sa stii Abia astept sa ne dai vestea cea mare
Si abia astept sa ne intalnim toate la Odisee

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Aaa, mi-am amintit ce-mi spune sotul meu cand plang: "daca plangi te imbolnavesti si tu trebuie sa fii sanatoasa, ca sa avem un copilas sanatos". Si mare dreptate are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, o chestie administrativa:
In curind o sa deschidem un capitol nou si ma intrebam cum gasisti ideea de a face o lista , cu noi toate, cu diagnosticul si cu statusul curent. Ce parere aveti?

Argumente pro:
- ne va fi mai usor sa vedem ce a avut una dintre noi
- cine cauta ceva anume in topicul asta, poate vedea de la inceput, citind diagnosticul, daca poate gasi informatii sau nu
- de asemenea, statusul curent e util de stiut

Argument contra:
- Ne-ar aduce aminte tot timpul de durerea noastra...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Ale nush ce sa zic. Ai dreptate si cu argumentele pro, dar si cu cel contra Cred, totusi, ca nu e o idee rea, ar ajuta si alte fete nefericite (din pacate nu suntem nici primele si nu vom fi nici ultimele care trec prin tragedii).
Gata, m-am hotarat: eu, personal, sunt pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

pe toate.
Am fost plecata din Bucuresti si nu am mai reusit sa ma conectez.
Acum sunt din nou alaturi de voi.
sunt mult mai bine, fizic. Cu psihicul e mai greu. Sunt 3 saptamani de la chiuretaj (dupa ultima sarcina oprita in evolutie)si ma simt bine, nu mai am nicio scurgere, nimic.Am fost la control si mi-a spus ca totul arata ok, dar ca pana in august e bine sa stam cumintei. Uterul trebuie sa se refaca dupa chiuretaj.
Din august avem unda verde la bb., dar firesc tot atunci voi incepe si tratamentul pentru SAFL.
Alemi se pare foarte buna ideea ta- eu sunt de acord.
Hai sa fim mai optimiste, fetelor. Se poate si mai rau. Hai sa le ajutam pe cele care trec ca noi prin aceleasi suferinte - macar prin optimism.
Azi sunt intr-o forma buna, optimista si sunt convinsa ca pana la sfarsitul anului vom concepe un bb si de aceasta data trebuie sa fie bine.
Doctorul meu ma incurajeaza si imi spune ca vreau sa intru in Cartea Recordurilor si nu m-am hotarat la ce capitol sa candidez, dar sa ma opresc aici ca e suficient - 2 sarcini oprite in evolutie si o extrauterina chiar ca e suficient.
Data viitoare va fi bine.
Succes tuturor.
Sa avem bb-i sanatosi si haiosi!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Am deschis capitolul nou. Fara listuta deocamdata, pina cind hotaraste majoritatea.
Pina una, alta, capitolul 3, aici.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput