Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Si noi ii tinem pumnii micutului curajos! Bafta si sa veniti repede acasa!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Victoras, sa treci cu bine si usor peste operatie si sa te faci bine cit mai repede!! Mami, curaj!!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Buna seara!
Ana-Maria va tin pumnii si iti urez numai bine.Totul va fii bine,ai sa vezi!
Tata se simte mai bine,l-au mutat de la terapie intensiva,azi am fost sa-l vad si m-am declarat multumita cand l-am vazut.Doar ca iar a inceput sa planga,un plans din strafundurile sufletului,m-a intrebat cum o asteapta Natalia pe mama cand vine acasa si cand i-am zis ca sta lipita de usa l-a bufnit plansul.Pentru ca el nu e acasa s-o vada cum merge peste tot,pentru ca pe el nu-l mai recunoaste si pe el nu-l asteapta.E sfasietor sa vezi cum cei pe care ii iubesti atat de mult sufera cumplit.Asa ca l-am dojenit si i-am zis ca in curand va fi si el acasa si totul va fi bine,ca nu are sens sa planga,sa fie suparat,ca ar trebui sa fie bucuros ca am adus fata la el s-o vada.S-a laudat la toate asistentele si infirmierele ca el are o papusa vie acasa,o cheama Natalia si ca are cel mai frumos zambet din lume.Mi-a spus ca nu crede ca mai scapa viu din spital....si iar plansete!Offf Doamne!
Natalia e bine si ea,mananca la greu,cam orice ii dau nu mai are nici scaune moi,azi a facut mai legat,drept urmare i-am dat laptic in seara asta.Pana acum e bine.I-a iesit un dintisor in fata jos,in total avem 8 dinti si 4 masele pe drum.Am mai vazut in gura ei ca are niste afte m-am gandit ca e posibil sa le fi facut de la temperatura aia mare,nu-i asa?Sau ca mai gaseste tot felul de chestii pe jos prin casa si uneori imi scapa din vizor si le baga in gura....In afara de Glicerina Boraxata ce as mai putea folosi?
Magazinul Z eu stiam ca e al Andreei Esca.Asa s-ar explica si prezenta body-urilor alora in magazine cu semnatura ei.Si parca hainele in general din mag Z sunt frantuzesti.Gresesc?
Va pup si va urez sa aveti parte numai de bine!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
oana cretu spune:
Tinem pumnii lui Victoras!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
catiflo spune:
Patricia si kris, Gabitza ( fiind varsator independent ca mai toti copiii de aici ) nu prea a vrut ajutor de la noi la mers, a folosit carutul ca sprijin. Chiar cind incepuse sa se ridice in picioare binishor am fost intr-un parc si acolo a observat ca daca impinge carutul acesta se deplaseaza .in saptaminile care au urmat asta a fost distractia lui favorita si incet-incet a mers singur. problema noastra acum e ca nu prea mai vrea sa stea in carut, vrea ori pe jos ori sa-l impinga el
ana maria, tinem pumnii sa treceti repede prin operatie si victoras sa se refaca repede-repede si de tot
si eu am racit iarasi... am dormit descultza
azi vine sotzu' la mine la serviciu, am strins niste cutii pt mutat, sper sa fie ok ca situatia e putin intortocheata...
pupici si un weekend placut
bubu05 spune:
Buna dimineata mamici!
Of, Lavinia, am plans cand am citit de tatal tau, cred ca ii e greu si se gandeste la Natalia mereu! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa vina repede acasa!
Azi m-am trezit mai odihnita, Vlad nu s-a trezit deloc azi-noapte si s-a sculat la 7 dimineata, plangand, astepta sa-l iau in brate. Puisorul meu drag...nu stiu de ce plange in halul asta cand se trezeste...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
danielai spune:
Ana Maria - bafta astazi. Tinem pumnii.
Lavinia, sanatate multa pentru tatal tau. Cand o sa vina acasa, Natalia o sa fie cel mai bun medicament pentru el, o sa vezi ca o sa-i schimbe starea. Si eu stiam ca Z este al Andreei, dar de curand mi-a spus cineva ca ea are doar franciza pt Romania si ca Z vine de la Zidane.
Liviana, ai fost tare draguta cu intoarcerea la munca.
tomasa spune:
ANA MARIA, ma rog pt. Victor! Doamne ajuta, sa treceti usor peste experienta asta!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Liviana, pe aici sunt dar intru mai rar si stau putin ca iar m-am apucat de invatat. Merci frumos de intrebare.
Bdana, sanatate multa bolnaviorului. I-a trecut pana la urma sau ati trecut pe antibiotic?
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
lbelciug spune:
Of, Lavinia, te inteleg atat de bine. M-a podit si pe mine cand am citit mesajul tau... Il inteleg si pe tatal tau caci si eu am trait sentimentul ca n-o sa mai fiu niciodata sanatoasa si ca nici n-o sa-mi pot creste copilul (cand am fost operata acum 1 an). E tare rau si pt cei care stau langa bolnav, insa cu multa incredere in D-zeu veti trece si peste aceste greutati... Eu sunt convinsa ca numai D-zeu le orandeste asa. Chiar si acum cand mama mea are mana rupta m-am gandit ca asa a vrut sa-i dea Cel de Sus... poate ca e doar o metoda ca sa ii fie iertate pacatele. Multa putere si credinta!
Draga Ana-Maria, sunt alaturi si de tine. Mergi la spital cu credinta ca dupa operatie ii va fi mai bine puiului tau! Sa-ti dea si tie D-zeu multa putere. Iti tin pumnii tie si refacere rapida lui Victoras!
Bubu(lica)-(sorry, asa-i mai zic eu lui Matei ), sa stii ca si Matei are zile cand se scoala plangang. Eu cred ca tot de la durerile dentare vine plansul asta. Poate ca asta e si motivul pt care se trezeste in acel moment...
Noi mai avem si alte probleme: nu vrem sa stam deloc la taiat unghiile (si mamaaa ce mai zgaraie cu ele) si nici la baita. Kris, parca tu ai avut probleme de genul asta cu Bia. Nu stiu ce sa cred... o fi numai o perioada de fitze? Cu greu reusesc sa-l spal caci el sta numai in picioare si numai in cada mare. La cap e urgie cand il ud sau cand trebuie sa-l limpezesc caci evident ii mai intra apa si in ochisori... Nici nu mai stiu cum sa procedez...
Tomasa, spor la invatat! Sa stii ca nu te-am uitat, astept sa-mi adresezi inca o data intrebarea cu gradinita (pe care n-am vazut-o la mom cand ai scris-o ).
Merci, Danielai, sa stii ca aia a fost concluzia sefului meu din UK. El are 3 copii si deci vorbea in cunoastinta de cauza!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare