Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ana- Maria - o sa fie bine, ai sa vezi. Te asteptam cu vesti bune.
Lavinia - sanatate multa tatalui tau. Offf...cat ai de tras. Sa-ti dea Dumnezeu putere si sa ne dai si tu vesti bune in curand.
Tomasa, chiar te-am dat disparuta. Invatati, invatati si iar invatati. Eu nu mai am puterea sa deschis nici un manual si de cativa ani incoace visez mereu ca dau bac-ul la romana si eu nu am citit nimic. Cosmar, nu alta.

Eu am racit. Cred ca si Alex a prins un pic de raceala ca ii curge nasul. I-am dat Nurofen la 12 ore si apa de mare in nasuc. Sper sa-i treaca repede. Eu m-am dres cu Coldrex dar inca mai am nasul infundat si ma doare capul.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Livina, sa stii ca chiar asa este citeodata acum, si sotul meu, care sta acasa, a ajuns la concluzia ca e mai multa munca

Ubi, eu visez ca sint scoasa la tabla la matematica si nu stiu sa fac integrale!!!asta e cosmarul meu, ca nu prea mi-a placut mate, dar la romana am luat 9 la bac.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Lavinia, sanatate multa tatalui tau si intregii familii! Cea fost mai rau , a trecut.

Liviana, da Bianca a avut o perioada cand nu mai vroia sa faca baie (vreo 8-10 zile), dar multumim Celui de Sus ca am depasit ac moment. Cum? cu diverse jucarele, am intrat si eu cu ea in cada mare si o tineam numai in brate, mama s ii canta si o spalam usor, usor.
Cand auzea da cuv "baie" se punea pe un plans si nega si din cap, dar o luam usor, usor si ii spunea mama s ca mergem sa o spalam pe mami si uite asa turna biata mama s "n" galetuse cu apa pe mine si pe ea si uite asa o pacaleam de o spalam. Iar pe cap cu f mare atentie o spalam si cand o clateam ii tineam mana la ochi sa nu vada. Foloseam si dusul pt ca nu-i era frica de el.
Nu-ti doresc decat rabdare multa si succes. Daca te ajuta cu ceva, ma bucur. Toate variantele le-am luat usor, usor. Pt orice alta ? te ajut cu placere.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Ana Maria ne gandim la voi si ne rugam la Dumnezeu sa treceti cat mai repede si mai bine de aceasta operatie.
Lavinia multa sanatate si voua .Poti incerca sa-i dai nataliei cateva picaturi de tinctura de afine ,sunt f bune pentru burtica.
Kris,Crinuta,Bubu,am vazut pozele si mi-au placut tare mult.
Liviana, stiu cat este de greu sa te descurci singur si cu treburile si cu copilul(copii),mi se intampla si mie uneori dar ii multumesc de fiecare data lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si pot face fata.
Tomasa spor la invatat.Te caut cand venim in IOR poate ne vedem.Ce ai zice de wikend?Pote vin si Adita,Gabiu , celelalte fete care mai stau prin zona sau cele care vor sa ne vedem si pot ajunge.
Iustin incepe sa ne inteleaga din ce in ce mai bine.Aseara i-am cerut farasul si mi l-a adus ,sau ii dau cate ceva sa-i duca Rebecai si executa.Acum cateva zile s-a dus singur in bucatarie si a inceput sa maraie.Cand a vazut ca nu ma duc dupa el a venit la mine, m-a luat de mana ,m-a dus la sticla cu apa si a zis clar "a-pa".Vroia copilul apa deh...

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci Kris, o sa incerc si eu tot usurel sa-l ajut sa depaseasca aceasta teama de baie...

Gabi.i, dulce foc Iustin la faza cu apa. Pe mine Matei nu ma ia de mana (si nici pe mine nu ma lasa sa-l apuc), dar imi da tot felul de obiecte sa le tin. E asa de dragutz cand zice a-a-a si imi intinde obiectul cu pricina. Cand vrea ceva zice tare MI-MI-MIII. Eh, puisori dulci... cresc ei pana la urma.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, DOAMNE AJUTA! sa fie bine Victorash! si tie curaj mult!

Lavinia, sanatate multa tatalui si putere voua sa treceti peste asta! ma bucur ca Natalia este mai bine!

Liviana , ai dreptate!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tomasa, spor la invatat, nush cum reusesti?!

Magga, UNDE AI DISPARUT?????? de ce nu mai scrii??? mi-e dor de tine!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Bubu m-a regasit in mesajul tau cu plinsu dupa somn..Si Amanda face la fel daca nu sunt linga ea cind se trezeste plinge..
Lavinia.. mi-am adus aminte de tata care la fel facea inainte de operatia de bypass..Ma bucur ca e mai bine si o sa vezi ca taoate se rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu..
Liviana cum ti-a spus si Kris cea mai buna metoda este joaca..
Tomasa spor la invatat.
Ubi si Patricia imi pare rau ca mai aveti cosmaruri legate de scoala..
Gabi.I ce bine ca Iustin spune apa.. Amanda daca vrea ceva ma ia de mia si ma duce unde vrea ea si eu apoi o intreb si ii arat una alta pina primesc un raspuns afirmativ din cap..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Patricia, Cory - am avut note bune la bac si tin minte ca nici emotii nu am avut pentru ca am invatat. Problema care ma framanta pe mine, si cred ca e in subconstient de tot am eu vise dintr-astea este: cum Dumnezeu am reusit sa invat (pentru ca sincer, pe vremea aia am invatat pe dinafara si fara conexiuni)la romana 4 manuale pentru bac. Acum, daca m-as apuca sa recitesc altfel as vedea literatura si altfel as face comentariile. Chiar, ca si la treapta I am invatat cuvant cu cuvant comentariile. Cred ca daca ma intrerupeai, greu imi regaseam cuvintele.

Liviana - noi o spalam pe cap pe Alex in cadita ei. O sapunesc eu bine, bine si apoi tati ii pune mana streasina la ochi (nu stiu cum sa-ti explic mai bine, sper sa vezi cu ochii mintii miscarea). In paranteza fie spus, tati pozitioneaza mana si ea vine singura cu capsorul acolo. In felul asta apa nu curge pe ochi.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ubi, hehe, eu recunosc ca nu prea le-am avut cu mate-fizica, desi in generala eram f buna, cel putin la mate. Cred ca mult conteaza profesorul, combinat si cu talentul personal. Eu am avut cel mai timpit profesor/diriginte care mai era si de mate fizica Asta ma pira lu' mama ca ma uit la el urit si zimbesc ironic...normal, ca explica ca o cizma.
In schimb la romana nu am tocit niciodata, din fericire am avut talent si dintr-o singura strofa de nu iti faceam un comentariu!!
asa ca, am cosmaruri numai la ora de mate

Cred ca pina in prezent Reb e f curajoasa la baie, eu ii pun dusul pe cap direct fara strasina si nu se supara

asa e cu mersul pe linga carutz, cind o las nici nu vrea sa ii mai dau mina sau sa o iau de acolo, o tin doar directia corecta si ea merge. Nu imi suride ideea sa nu mai vrea in carutz. In schimb, imi face capul calendar intrebindu-ma "ata?" 'ata?" la tot ce misca in jurul ei.;
si ea cere apa cind vrea si papa, recent a invatat sa faca "nu" din cap cind nu vrea ceva si pe copiii din parc mi-i arata "bebe" -de vreo 2 zile.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput