Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)
Raspunsuri - Pagina 5
PatriciaArdeleanu spune:
eu zic ca de acum, ca tot vine vara, e bine sa adoarma putin mai tirziu seara, 8-9 o sa fie chiar devreme cind va fi soarele sus. eu cel putin asta vara, cind era foarte cald, plecam de acasa si la 8 si veneam la 11 dar era mica si dormea de mai multe ori.
Bubu, ce m-as baga si eu la somnel, dar din pacate la servici nu pot Peste zi ma refac, dar dimineata imi este greu...eu care de felul meu eram extrem de matinala, mai ales vara..
noroc ca alterneaza perioadele astea cu citeva zile in care doarme neintoarsa. L-as chema pe taica'su sa doarma cu ea dar totusi nu ma lasa inima...
Kris, asa e si Rebeca, daca merge de o mina sau de amindoua, zici ca merge si singura f bine. si ea a dormit f bine atunci cind i-am dat peritol, dar nu vreau sa o obisnuiesc. O sa ii mai dau daca vor fi prea multe nopti la rind, si pentru ea si pentru mine. In schimb de dimineata a dormit pina la 11, normal.Cite ore dorm eu oare pe noapte? Intre 24-2 dorm bine, intre 2-5 aproape ca nu, intre 5-7 iarasi dorm binisor si din pacate trebuie sa ma scol...
Sanatate multa.
Crinuta, am vazut pozele. Ii sta bine tuns, e baietel.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
kris spune:
RACEALA se ia mai usor! nu stiati?
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Witchie spune:
iar nu doarme...
eu as dormi si pe jos.
maine incerc sa o culc mai pe la 11 de dimineata
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Dimineti in pijamale
ana maria spune:
Fetelor va rugam sa ne tzinetzi pumnii ca maine Victor va fi operat de hernie. Am avut o noapte de cosmar cu o criza nasoala de hernie si o dimineata petrecuta prin spital. Norocul nostru ca ne-a dat drumu' acasa ca era tare nashpa pe acolo.
E o vorba la englezi ca daca e sa ploua ploua cu galeata. A sa e la noi, am trecut dintr-una in alta in ultimul timp...
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
sirimie spune:
Ana Maria tin pumnii, sa se refaca rapid dupa operatie, si sa nu mai aiba niciodata probleme! Multa sanatate voua acolo!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
crinuta spune:
Multumim pentru complimente.
Nu pot sta mult, in seara asta iesim si mai am putina treaba si netul merge foarte prost.
Ana Maria, va tinem pumnii maine.
Am cumparat ieri o cutie mica de smantana pentru a face un experiment, mai precis voi bate smantana cu zahar sa vad ce iese, iar daca nu iese nu fac nimic.
M-am uitat ce scrie, e de vaca, grasime 30%, dar am vazut pe alte cutii 28%, asa ca am luat-o pe cea de 30%.
Va spun ce a iesit, ca tare curioasa sunt. E ultima mea sansa sa fac fingers aici. Whiping cream gasesc, dar nu vreau sa fac fingers cu frisca si cu smantana.
pupici
Crinuta si Rayan
kris spune:
Ana Maria si noi venim in randul celor care ne rugam la Bunul D-zeu. Sa va ajute Cel de Sus sa treceti cat mai usor peste acest moment! de la Bia lui Victoras.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
BDana spune:
Ana Maria sa dea Dumnezeu sa treceti usor si repede si peste aceasta incercare.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).