Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)
Raspunsuri - Pagina 4
sirimie spune:
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile despre program. Am sa incerc sa imbunatatesc programul lui Vladut.
Eu sint la servici acuma si imi e somn tare. Nu stiu ce se intimpla de citeva zile Vladut se trezeste noaptea, se foieste si plinge, il iau cu mine in pat dar nu prea ma lasa sa dorm. Sper sa iasa odata dintii aia, acum are 2 de jos care sint mari, unul sus care a mijit si gingia umflata sus, dar nici urma de alt dinte..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
kris spune:
Patri, noi mergem , de vreo 2 luni, numai de o manuta. Are un mers aproape perfect, nici nu zici ca nu este independenta! Singurii pasi,vreo 3-4, i-a facut acum vreo 6 sapt intre tataie si tati. Am tot incercat sa o incurajez, dar nimic. Vorba ta, cand o vrea ea, va merge.
Fetelor, vad ca mai sunt mamici carora nu le dorm puii intreaga noapte! La mine s-a intamplat sa doarma intreaga noapte o singura data , cand i-am dat pentru prima data peritol. Eu m-am trezit de vreo 4 ori , nu stiam ce-i cu ea. In rest , ma trezeste de cel putin 4 ori si ajungem si la 10 dati, cand ne dau maselute, dintisori.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Fetelor sunt cobza de racita. Mi-e teama sa nu-i transmit si Biancai raceala. Bine ca nu avem aceeasi grupa de sange. Eu m-am pricopsit cu ea de la o bunica de a lui Liviu de la tara, avand aceeasi grupa de sange. Deja am consumat 1/2 pachet de servetele de masa.
Mai tarziu va scriu si eu programul Biancai.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
coraly spune:
Scuze, Kris, dar ce legatura e intre raceala si grupa de sange?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
crinuta spune:
http://community.webshots.com/photo/549699044/2372386560063256841ExBYVj
Am pus poze noi.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/crinuta28
Am mai pus si link-ul asta care merge sigur. Pozele noi sunt in in albumul " Plimbare".
pupici
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Coraly, stiam ca nu e bine sa culce tarziu...dar am incercat toate variantele si nu mai stiu cum e bine...oricum acum ii fac baie la 9 jumate cel tarziu, cateodata si mai devreme, adica la 9, ca acum e lumina la 8 seara si mi se pare aiurea sa-l culc atunci. Si ce mai, e baiat mare acum, nu?
Patricia, eu sunt putin zombi, ca mai dorm si dupa-masa cu el, vreo ora si ceva si imi mai revin.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Hristos a inviat!
Wow, fetele dar ce mult ati scris! Am reusit sa va citesc printre randuri si chiar sa vad cateva albume foto (V.Erica-draguti fratiorii si tortul de Pasti, Kris- pozele sunt f pitoresti iar Bia s-a incadrat ideal in atmosfera de Pasti, Crinuta- mamica tare frumoasa chiar daca are haina neagra, Bubu-no comment-Vlad e un cuceritor) cu poze tare frumoase.
Lavinia, regret tare mult necazurile cu tatal tau, dar sper totusi intr-un final fericit si cat mai rapid!
Tomasa, pe unde te ascunzi?
Cory, ti-am dat PM, vreau si eu cartea!
Despre noi, ce sa va zic? Am avut cateva zile libere, dar eu nu m-am odihnit aproape deloc. La BR, mamica avand o mana rupta a trebuit sa fac eu treburile pt toata familia, sotul a captat o raceala urata cu febra, gat inflamat, stari de rau si deci nu m-a putut ajuta iar Matei cu crizele lui de tipete m-a stresat la maxim. Iata-ma azi din nou la munca, ingropata in treburi. Curios, dar concluzia este ca Family holidays can be stressful and it can be nice to get back to work for a rest.
Matei se trezeste si el dimineata, pe la 7:00-7:30, ziua se scobeste la cele 4 masele care continua sa creasca in paralel, de mancat mananca preferential si in general prefera rontaielile. In rest, tipete si isterii cat cuprinde. Am fost si noi in parc la BR, ne-am dat utza, ne-am dat in masinute, am fugarit porumbeii, am luat posetele doamnelor care se odihneau pe banci, dar am avut grija sa impartim si zambete astfel incat nimeni sa nu se supere (sau sa le treaca repede supararea).
Inca ceva, am rezolvat azi cu pasaportul pt Matei. Am fost la N.Iorga, dar desi am adus pozele noastre, cei de acolo i-au facut altele lui Matei. Am avut emotii ca va dura mult, dar pana la urma a mers repede.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare