Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Natalia bea cu paiul din cana Farlin de acum 2 luni.S-a jucat cu ea si a invartit-o pana a invatat singura cum sa traga din pai.Si cioco eu ii mai dau o bucatica mica dar doar daca e kinder care nu prea are cioco.E lesinata dupa dulciuri.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu i-am luat mai demult un bibe de la Farlin care era cu pai, a baut o perioada, apoi nu a mai vrut...acum se joaca ce el. Dar bea din canuta cu cioc de la Primii Pasi, il urmaresc, ca incepe sa se joace si toarna peste tot si atunci i-o iau. Acum i-am luat o sticluta de plastic mica, cu tzutzuroi, e ca o grenada, avea nush ce suc in ea(pe care l-am aruncat la chiuveta, nici eu nu l-am putut bea si cica e pt. copii ), si bea apa din sticluta aia, dar trebuie sa-i deschid eu tzutzuroiul, ca el nu poate. Si mai bea si cu bibe, depinde in ce-i pun, in ce nimeresc. Eu nu ma agit prea tare acum in a-l dezvata de bibe.

Cioco nici eu nu i-am dat, dar a mancat un cake bar de la Seven Day's care avea putina glazura deasupra, mancam eu o data biscuiti cu glazura si a mancat si el unul, i-am dat o data si floricele, ca nu mai scapam de el si vreo 3-4 chipsuri, ca tzopaia pe langa punga mea. Aaa, si a furat o data o pernita din aia umpluta cu cioco din punga pe care o uitasem pe masa .
Cam astea sunt "abaterile" de la regula.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Irina a mancat crema de ciocolata
de la tati...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cum am devenit nemuritoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Am venit si noi de la cutreieat padurea. A fost tare frumos, m-am bucurat ca am reusit, macar ptr o zi sa imi scot copilul din gazele de esapament de aici, din oras. Aveam emotii ptr ca, Cris era singurul copilas, intre 8 adulti si nu voiam nici sa deranjeze, nici sa nu ii fie lui bine. Dar a fost ok, a zburat din brate in brate, nu s-a plictisit deloc, a dormit cumintel si a mancat la greu.
Va dorim odihna sau, dupa caz, distractie placuta in continuare. avem si cateva poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/detail?.dir=/97e0re2&.dnm=8cc9re2.jpg&.src=ph

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu cred ca daca le dam o firimitura de la noi sa guste nu e nimic, dar sa nu fie obicei. Citeam recent in nu stiu care revista, ca macar pina la 3 ani sa nu le dam in special cicolata, caci acum devin dependeti de dulciuri si nu e bine. Si eu i-am mai dat cite o muscatura din napolitata, din biscuite cu cioco, dar cit sa muste o gurita.

Marele eveniment cred ca e pe drum: astazi am facut citeva lungimi de sufragerie, ceea ce e o mare realizare!! am numarat in jur de 12-15 pasi! Probabil ca asta a fost mai greu, a luat si prima cazatura...dar, asa se invata, nu??a cazut pe covor dar mi-e groaza de gresie..

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, stai linistita ca va invata f. repede singura sa cada, ori in fundulet, ori sa se sprijine cu manutele, poate se valovi nitel la inceput, dar cazaturi minore. Si sa nu alergi repede la ea sa o ridica, ca va prinde teama, indeamn-o sa se ridice singura, ca nu a patit nimic, sau las-o putin apoi ajut-o tu.

BDana, ce super e la padure...cu toate ca maine e 1 mai si de obicei lumea iese la iarba verde, la un gratarel, noi vom sta tot acasa pt. ca sotul lucreaza

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am revenit. Totul este in regula, operatzia noastra a fost foarte bine. Nici nu mi-a venit sa cred ca atunci cand s-a trezit Victor a inceput escaladarea patuturilor. Chiar de la reanimare nici nu deschise inca ochii si s-a ridicat in picioare. A fost bine ca nu ne-am petrecut nici o noapte in spital ca deja era dezastru cu el acolo. Nu putea fi tinut... Acum nici nu zici ca au trecut doar doua zile de la operatie....

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patricia felicitari pt pasii Rebbecai. Mult succes in continuare! Presupun ca f repede va prinde gustul independentei. de la noi.

Fetelor, eu am cam sarit calul in privinta alimentatie Biancai. Nu-mi pare rau. Am inceput sa-i dau cam de toate:
-o sarmaluta de porc; - o singura data
-ciocolata cate putina;
-mezel de pui - aproape in fiecare zi la micul dejun;
-pate de pui, comert; -cel preparat de mine nu i-a placut;
-napolitane, prajiturica aceea de la Kinder delice cu lapte;
-foarte rar imi ia: cascaval, branza topita de la hohland;
-drob din curcan si piept de pui;
-castravete si ridichi, aproape in fiecare zi;
-imi mai dau mancarica dea noastra preparata cu carne congelata;
-mai rar cartofi prajiti;

Va rog sa nu aruncati cu in mine. Dar noi nu prea mancam ou, iaurt, branza, lapte . Si astfel ii ofer altele.

EVIT CAT POT DE MULT CARNEA DE PORC , MIEL SI OAIE. Nici eu cu sotul nu agreem mielul si oaia.

Aaaa si noi mai ciupim si altele intre mese: biscuiti, pufuleti, fructe.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ana Maria, ce ma bucur pt voi. Sanatate multa lui VIctoras. Am vrut sa te sun astazi , dar nu ti-am mai gasit nr de mobil. Chiar m-am gandit la voi.
Si la Simona ma tot gandesc, desi am cautat-o si pe ea. Ce-o face Vladutz cu bubitele lui? Ce raspuns o fi primit de la dr? I-am lasat un mesaj pe robot, iar mobilul il avea inchis..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Acum am citit din urma si am vazut cat de dragutze atzi fost ca v-atzi gandit la noi. Va pupam cu mult drag!!! Noi am venit de vineri seara acasa, sambata dimineata insa am mers iar sa ne vada doctoru si sa ne faca iesirea oficiala din spital. Am fost foarte multumita de profesionalismul celor de la Budimex, mai ales de chirurg si de anestezist. Inca o data va multumesc ca ati fost alaturi de noi!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput