Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ana Maria, bine ca ati scapat! Refacere usoara lui Victoras, adica sa se vindece repede operatia, ca el, dupa cum zici, nu are numic! Bravo!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetele, stiti voi care , va multumesc!
OFF-TOPIC (la ideea generala a acestui subiect)
...ideea este ca, mai ales ultima vreme, foarte rar am putin timp liber (de obicei noaptea tarziu) si mi-am petrecut acest putin timp sa mai pun poze in album, pentru voi, sau sa mai citesc ce-ati mai scris si daca mai reusesc sa mai si scriu un mesaj, fiindca mi-e drag sa impartasesc cu voi, dar ce folos daca vad ca pe nimeni nu intereseaza si ajung sa-mi para rau ca nu am folosit acel timp altfel...nu vreau sa ajungem iar la aceleasi discutii ca in trecut, Doamne Fereste, si nici nu sunt suparata pe nimeni dar e pacat ca doar unele mesajele razbat iar restul se pierd in indiferenta, si nu ma refer doar la mesajele mele. Era o vreme cand si daca scriai un mesaj doar cu "Mi-e somn!" se gasea cineva care sa-ti raspunda "Bea o cafea!"...sau daca cineva cerea, la modul general, un sfat si altcineva raspundea, exista curtoazia unui simplu "multumesc".
Va rog, nu vreau sa deschid o noua discutie pe acesta tema, din pacate ultra comentata pana acum in grupul nostru, doar am simtit nevoia sa motivez de ce am sters mesajul.

Va imbratisez, pe toate, si va doresc un 1 Mai sarbatorit oricum numai nu prin munca.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Ana Maria, Slava Domnului ca sunteti bine si ca Victor a trecut atat de usor momentul operatiei. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Patrica, buza a trecut complet...multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat inspiratia sa folosesc plantele de aloe pe care le tineam doar de design, pana acum. In 3 zile i s-a vindecat si buza si rana din barba si nici nu mai are vreun semn (eram convinsa ca va ramane cu semne la cat de urata a fost rana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, imi pare rau ca ai recurs la asa ceva. Au fost dati cand si mie nu mi s-a raspuns. Chiar aveam nevoie de ajutor, sau aveam nevoie doar de un mic sfat sau de o incurajare.
Eu , de exemplu ti-am citit mesajul cu mult interes, dar spre mea nu ti-am raspuns. Eu chiar vreau sa le raspund tuturor fetelor. Iarta-ma!

Ma bucur ca Andrei este bine si ca i-a trecut complet buzita.

Si mai cred ca nu intentionat nu ti s-a raspuns la mesajul tau, care intr-adevar a fost mai lung.Te rog, nu mai fi suparata! dulci de la noi si o seara cat mai placuta! Cand ai timp, scrie-ne si eu , personal nu te voi uita.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, draga de tine, multumesc...dar tocmai am spus ca nu sunt suparata, absolut deloc, pe nimeni, sincer ...majoritatea fetelor ma stiu, am eu momente d-astea cand las partea mai sensibila sa ma cotropeasca, acum spre exemplu sunt cam intoarsa fiindca bebe 2 se lasa asteptat si probabil din cauza asta sunt mai negativa, dar, multumesc lui Dumnezeu, de obicei imi trece repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, sincer ma bucur ca ti-e mai bine! Lasa-te in mainle lui Dumnezeu, pt orice situatie! El e Singurul care hotaraste ce e bine si ce nu. Poate nu a venit momentul, sau poate nu sunteti inca pregatiti pt bb 2!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, ai dreptate...in mainile Lui suntem, dar intrebarea e "ne mai tine mult pe jar?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Inainte si eu imi mai doream inca un copil,inca il mai doresc dar acum mi-ar fi imposibil sa ma descurc.Natalia ma solicita foarte mult si abia de reusesc sa fac treburile zilnice cu ea in preajma.E dupa mine in orice secunda,daca o pun in pat sa o schimb si am uitat sa aduc crema,cum ma ridic sa o aduc(e la departare de 3 pasi) se ridica si ea si intr-o secunda e dupa mine.Daca eu sunt in bucatarie sa spal vase ea e langa mine,cu o mana de pantalonii mei si cu cealalta se tine de chiuveta,daca eu stau pe scaun ea e langa mine,daca ma duc la buda ea sta la usa pana ies,daca ma uit la tv atunci sta si ea langa mine sa se joace.Azi am aspirat in toata casa(4 camere) si a fost o adevarata proba de foc,unde aspiram eu si Natalia sa stea,se baga pe langa fire,isi punea piciorul pe aspirator si trebuia sa urmaresc cand puteam inainta,mi l-a stins de cateva ori,ce sa zic....a deshis dulapuri si sertare si a varsat betisoare de urechi,a tras toate pernele din pat....

Asa ca de asta ma gandesc ca sunteti tare curajoase fetele care sunt deja insarcinate,iar tu Amaya la fel!Iti urez sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede!

Azi e ziua mea dar pt prima oara nu simt nimic special,nu o sa pregatesc nimic si nici nu o sa astept pe nimeni.O sa ma duc la tata la spital sa-l incurajez,vreau sa-l mobilizez un pic,iar Natalia il va inveseli.

Natalia a invatat azi sa zica "iesi" si "de ce",mai stie sa zica "taci".

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Lavinia La multi ani!!! sa ai parte de o viata cit mai frumoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele..Cind o descrii pe Natalia o vad pe Amanda (nu degeaba sunt nascute in aceiasi data).. Ma bucur ca tatal tau este mai bine..si ca Natalia si-a revenit si are pofta de mincare..
Tomasa o sa incerc sa pun si poze, cind am timp.. promit..
Patriciia felicitari Rebecai.. o sa vezi ca mai e putin si incepe sa alerge..
Ana Maria bine ca a trecut cu bine totul si refacere rapida..
Amaya nu stiu ce s-a intimplat spre rusinea mea..poate am ratat mesajul..
Bubu l-am vazut pe Vladutz in masina de spalat.. foarte haios..
Apropo oare de ce tuturor copilasilor le plac lighenase, cutii in care sa se bage..?

Kris
Crinutza sa stii ca nu te-am uitat..Toate ne gindim la viitorul copiilor nostri.. Nici eu nu o pot da pe Amanda inca la gradinitza, ca doar de la 3 ani se iau..si ma gindesc cit de buna o sa fie educatia canadiana..(poate o scoala particulara, cea de stat e cam slaba..) dar mai e cale lunga pina acolo..
Bdana am vazut pozele.. Si m-a apucat doru de casa, caci asa de frumoasa e padurea..Aici abia, abia vine primavara

Mergi la inceput