Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Christos a Inviat!

Noi am fost plecati din Bucuresti in ultimele doua saptamani, asta sear ane-am intors abia. Am fost la Fagaras, aveam de gand sa stam cateva zile numai insa excursia s-a prelungit pana la urma.

Nu am citit nimic din urma, abia acum o sa incerc sa recuperez, eram sigura ca daca m aapuc de citit nu mai apuc sa scriu..., sper ca suteti toate bine, ca ati petrecut Sarbatorile asa cum v-ati dorit, ca ati avut sufletele pline de liniste si bucurie!

Despre noi, nu stiu ce sa mai zic...

In primele trei zile cand am ajuns la socrii mei Maya a facut febra foarte mare, am tras greu cu ea, noroc ca am stiut ce sa-i fac si ca am avut cu mine de toate, de la supozitoare la antibiotic. Apoi a urmat o saptamana linistita, i-a mers bine, se parea ca aerul ii prieste, incepuse sa manance binisor pana acum trei zile cand a intrat in greva foamei. A slabit mult. Acum am cantarit-o si are doar 8.200g.
Peritolul nu a avut nici un efect asupra ei, nici vitaminele, nimic nu pare sa-i deschida apetitul, refuza cu inversunare orice i-as da. De cinci zile ii dau Helmiflores, un produs naturist contra parazitilor intestinali si anorexiei. M-am gandit ca rau nu are ce sa-i faca.

De maine incepem iar corvoada plimbarilor prin cabinete medicale si laboratoare... sunt obosita... nu stiu la ce sa ma mai astept!

La ora asta nici nu mai gandesc limpede, sunt epuizata, maine sper sa fiu mai lucida.

Va pup mult!

PS. Mi-ati lipsit extrem de mult, mai ales in zilele cand am avut probleme cu Maya. Mi-am dat seama ce mult conteaza un sfat si o vorba buna primita de la cineva care stie exact ce inseamna sa ai puiutul bolnavior si intelege prin ce treci!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI...Carina,Teodora,Georgia si Eric Christian...

LA MULTI ANI DELIA...SA TE IUBEASCA DUMNEZEU PUIUL MEU PENTRU CA NOI,TOTI CEILALTI,TE IUBIM MAI MULT DECAT POATE UN OM IUBI INTR-O VIATA...

Azi la 11,40 Delia implineste un an...a trecut vremea ca acceleratul...nu-mi vine sa cred totusi,parca prea repede a trecut timpul...Anul trecut pe vremea asta tocmai plecam la spital,plangand cu disperare nici eu nestiind de ce...dar pana la spital zguduisem masina de plans...Insa privind in urma ma simt realizata...

In rest amandoua suntem la fel de racite,eu deja am intrat pe antibiotic ca nu se mai putea...pe Delia o mai pasuiesc pana maine cand mergem la control...tuseste mititica de mi se rupe sufletul,io nu mai zic cum fac...Abia astept sa pot sa-i fac vaccinul antigripal ca io-s satula,desi nu racit decat de 2 ori,dar de-ajuns...
Aseara am fost in vizita la niste prieteni si m-a speriat una de-acolo,asistenta in spitalul nostru de vis,ca are tuse laringitica si ca neparat sa-i dau antibiotic...si cand am ajuns acasa mi- atras niste reprize de tuse cu innecari si vomitaturi de eram p epunctul sa fug la spital...noroc ca s-a potolit...

Cu meniul zilei de azi nu stiu ce sa va zic...ca nici nu m-am gandit...nici la tort nici la nimic...ca ieri pietele erau goale si nu am avut inspiratie...Acuma de dimineata sa vad ce-mi trece prin capatana...Si oricum nu am musafiri simandicosi....vin prietenii nostrii de-o viata...doar asa pentru mine vroiam sa fac ceva mai bengos...Motul abia pe 6 mai il avem ca atunci pot nasii,ca pana atunci il tot luam in mai multe randuri,sambata,duminica,azi...

Cuscra imi pare rau ca nu l-am vazut pe ginerica,abia acum am citit despre emisiunea...exista vreo copie ceva?!O reluare...?!

Andutzy felicitari...se pare ca Pastele i-a inviat sotului tau instincte paterne...asa a foat si la mine cu Delia,la Pastele de acum 2 ani s-a luat decizia...sa fie intr-un ceas bun...

Fetele din diaspora bine ati revenit acasa...si uitati jegul din tara,bucurati-va ca trebuie sa suportati scumpetea si mizeria bastinasa o data pe an...

Monicica saru'mana tare pentru carte...Delia a jumulit-o azi juma de ora pentru inceput...ca abia azi i-am dat-o...o studiaza,ii vorbeste,mi-o intinde mie sa-i dau paginile ca ea sa le dea inapoi...nu mai zic ca io is topita toata...multumesc inca odata mult de tot...

Inca nu am reusit sa vad pozele ca nu am timp suficient pentru mine...dar o voi face cat de curand ca-mi plac la nebunie pozele cu bebelusi...cat or mai fi bebelusi...

Hai ca ma duc sa-mi storc creierii pentru ceva haloi...acuma cat am mintea relaxata...

Zi buna va doresc,sa aveti spor la toate...
Sanatate bolnaviorilor...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mare eveniment se anunta astazi!

LA MULTI ANI, DELIA!

Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc in viata si parte de bucurii si fericire!

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DELIA!!!
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SANATOASA SI INCONJURATA DE DRAGOSTE. SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA AI O VIATA FRUMOASA.

LAURA SA AI PARTE DE MULTE BUCURII.

Astazi Alexia a mers singurica vreo 10 pasi Sunt tare mandra de ea.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
Laaaaaa muuuuuulti ani!

Delia, sa cresti mare, sa fii cuminte si sanatoasa, iar noi sa fim aici sa-ti cantam si la majorat!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si......

La multi ani Delia!!!!!

Noi nu am plecat nicaieri de Pasti , am mers doar la socri impreuna cu copii sotului din prima casatorie , prilej de nervi pentru mine ca a trebuit sa se intoarca sotul acasa si sa ia carne de friptura pentru copii , ca ei nu facusera decat miel desi stiu ca lor nu le place . Bine ca de aperitive nici vorba-drob si oua - inchipuiti-va un copil de 7 ani intreband - mamaie , da sunca n-ai? , sau - mamaie da carnati n-ai? - oricum , pe ei nici un gand sa-i deranjeze - cadouri n-au luat ( desi stiu bine ca noi prestam la greu )- respectiv au luat la copii dulciuri si lui Elian la fel -ou si iepure deciocolata - pe care evident ca nu i le dau sa le manance . Dar decat sa-i chem eu pe ei la mine m-am gandit ca mai bine merg eu pe capul lor .

In rest am vazut poze de la toata lumea - cresc copiii nostri .

V-am pupat .

Mamicul lui Elian
[povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

A iesit si soarele...

Primavara vad ca e tare pacatoasa, am citit din urma si vad ca multi dintre voi ati fost sau sunteti raciti, cu mic cu mare.
Din pacate nici Bianca nu a scapat si chiar nu am inteles cum s-a intamplat. De fapt nu e chiar raceala, de luni face febra mare si...atat. Ieri am fost la pedi si mi-a zis ca are rosu in gat. Este pentru prima oara cand ma confrunt cu asa ceva la Bianca. Suntem pe antibiotic si atat de greu il administrez ca pur si simplu refuza sa deschida gura, ea care ori de cate ori vedea o lingurita ca se indreapta spre gurita ei deschidea pliscu' un'doi. Nici nu mai mananca bine si tot ea care a mancat intotdeauna bine acum am probleme, dar e de la starea asta sigur, ne revenim noi acusica.

Nelia am vazut din pozele voastre si filmuletele, m-a surprins Tudora dansand, chiar o face, wuaw! Amandoua fetele sunt dragalase, Agata promite la mondialele de peste cativa ani, ii place sa mearga la shopping de hainute, Tudora vad ca sta la masuta cu sora ei fara sprijin la masa, chiar e mare. Cred ca esti mandra tare de fete, ai si de ce!

Adina am vazut-o pe Ema cocheta, ca de obicei ma incanta pozele cu ea, e frumoasa, are niste ochisori, mama, mama.
Si eu stau 2 ani acasa. M-au suparat cu prima de pasti, nu pentru ca nu mi-au dat ci pentru ca initial au spus ca imi dau si mie prima ca ulterior sa isi retraga spusele. Bine, nu asta-i motivul, dar nu vreau sa o duc pe Bianca la cresa decat de la 2 ani, iar femeie nu-mi permit si nici nu ma incanta ideea.

Ioana am citit cu placere postarea ta, ti-am mai spus-o, mi-e groaza cand vad cat ai scris dar cand termin parca nu a fost destul. Hai, pune-te pe picioare repede ca e saptamana scurta, tu ai avut liber ieri sau ti-ai luat o zi de concediu?
S-a reacomodat Ana cu bona?

Laura sanatate, tie ca sa faci fata pregatirilor si chefului ce va urma, iar Deliei ca sa fie in forma! Am vazut filmuletele cu Delia, e

Tdi ce de progrese si la voi! Bine ca sunteti iar in casuta voastra.
Auzi la voi "ciao"

Pisik am vazut Dallasul, fara nostalgii.

Iar neuronii imi fac feigura, nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i zic, dar sper sa pot tine pasul cu voi.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI DELIA, PRIETENA NOASTRA IUBITA!!!! Sa ai parte de tot ce este mai bun in viata!Multi pupici de la mine si Alexandra. Petrecere frumoasa!
Laura, sa-ti traiasca domnisoara, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate sa te bucuri de fetele tale!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MULTI ANI DELIA!
Laura un tiramisu ceva?
Noi am fost duminica la parintii mei la masa, luni a venit nasa in vizita si tot luni David a facut primii pasi singur uraaa!
O sa facem si noi petrecerea de 1 an si motul pe 6 sau pe 13 mai sa vedem and are nasa dispozitie.
Si eu stau 2 ani acasa dupa care il duc la cresa.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani si pentru ceilalti sarbatoriti ai zilei! Aceleasi urari de bine.

Heiii, si acum ca v-am urat sa ma pun pe scrisssss

Ioana, moama dar ce-ati mai alergat. Stai linistita cu rasfatul ca orice invat are si un dezvat. Intr-adevar este nasol cand vezi ca ce iti facea placere alta data acum nu mai este asa distractiv. Dar sunt alte lucruri minunate care echilibreaza balanta.

Andutzy, felicitari pentru sac! Cred ca este tare simpatic asa mititel sa faca sac. Cat despre bb2 si eu sunt obosita si cam daramata asa. Din cauza asta am zis ca bb2 tre sa vina rapid ca oricum grasa sunt, unghiile mi se rup, parul imi cade, obosita sunt, macar sa scap tot acum. Daca e sa treaca cativa ani buni nu-mi mai vine sa ma apuc de facut si crescut copii.

Teddy mai ce vorbareata mica ai tu acolo. Bravo voua! Filip vorbeste limba bebelusilor. Ceva spune el acolo dar sigur nu poate fi tradus. Cat despre soferii tarii iti zic eu ce s-a intamplat. Din ce in ce mai multi si-au cumparat masini, a devenit si mai aglomerat si nu sunt toti talentati. Din cauza asta conduc in asa fel incat sa fie ei feriti de ceilalti. Si daca nu se duc motz pe kk primii la semafor atunci claxoneaza cand nici nu s-a facut verde inca... Imi mentin parerea ca pentru taximetristi ar trebui facut un cod rutier separat

Flori cred ca a fost ceva vreo viroza ca si noi am avut febra si a mai fost un bebel. Off neuronul asta ca nu-mi amintesc cine... Oricum insanatosire grabnica si spargeti greva. Si Filip a mancat super prost zilele astea, sper azi sa isi revina la normal ca se duse pe apa sambetei programul meu intensiv de ingrasare.

Loreen, mi-am amintit cine a avut febra, Delia! Mai stai calma cu antibioticul. Si Filip tuseste de numa. Azinoapte ne-a tinut treji pana tarziu in noapte. Ii picau okii in gura de somn dar din cauza tusei abia atipea ca incepea sa tuseasca. Si mie mi se rupe sufletul da ii dau inainte cu stodal, azi am renuntat ca nu se vede nici un rezultat, si am trecut pe eurespal. La medic nici nu ma mai obosesc sa merg. La ce? Sa-mi zica ca arata extraordinar de bine???
La emisiune a fost reluare de la 12 jumate azinoapte. Lasa stai linistita ca nu ai pierdut mare lucru, l-a aratat fix 10 secunde in timp ce-l tragea pe tac-so de par. O sa venim intr-o excursie la marea neagra albastra sa-l vezi live.

Monu, bravooooo!!! Offff abia astept s-o ia si Filip singurel...

Elisor, aoleu, chiar ca sunt multi bbei bolnaviori. Sanatate multa! Incearca sa-i dai cu seringa ca eu am renuntat la lingurita de cateva luni bune ca intindeam pe el tot siropul.

gata, ma duc poate a adormit teroristul sa ma bag si eu nitel in pat ca azinoapte m-am culcat la doua jumate. Si asa o tin de vreo saptamana, zece zile... Cele care nu dorm de vreun an incoace sa nu va suparati pe mine. Sor-mea cand ma aude ma ia la misto. Ea cica n-a mai dormit o saptamana legata de 5 ani

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput