Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
elisor spune:
Laura vroiam sa spun (am dat send inainte sa-mi termin ideea) ca am vazut filmuletele cu Delia si m-am amuzat, e atat de scumpa cum merge, dar mai ales "soldatul chinez in transee".
Monu felicitari Alexiei pentru pasi, incet, incet cresc si evolueaza
Androix imi pare rau ca am pierdut mica vedeta, nu m-as fi suparat de un mesaj ca sa-l vad si eu
, exista o reluare undeva, candva sau il ai tu inregistrat?
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
elisor spune:
Tdi pasaportul cat mai costa, sare de milion? Sunt cozi? A fost stresant?
Vroiam inittial sa o trec in pasaportul meu, dar cred ca e mai santatos cu pasaport individual ca, cine stie?
Florentina iar aveti probleme cu papatul? Of, iar incepi cu stresul recoltarilor si analizelor? Sanatate din belsug! Ati ajuns si pe la Harman?
Mstroie felicitari si lui David pentru pasi!
Incet, incet ramanem ultima din gasca care nu merge, nu face nimic din ce ar trebui sa faca la vartsa ei si cand va face, cine stie cand, va fi atat de banal pentru altii.
Bine ca nu sunt probleme de sanatate care ar fi putut cauza intarzierea asta.
Mi-e nu stiu cum sa va mai spun de ale noastre legate de motricitate ca, ce ati mai putea spune si voi, deja subiectul e atat de...
Va las sa nu intristez pe aici.
Androix subscriu la ce ai spus despre taximestristi la modul general, exceptii sunt dar le numeri pe degete, au ajuns sa-mi faca semne obscene ca ii incurc, dar si-au gasit nasul ![]()
Noi iesim afara cu toate ca e cu febra (nu e permanenta), pedi ne-a zis ca putem sa iesim daca nu bate vantul, si nu bate si e frumos si mai ales ca e maraita si iesitul o mai destinde.
Laura ofera-ne ceva virtual, sa ne mai inveselim si noi 

[roker]
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Delia!!!
Felicitari Loreen! Pupam piticuta de un an!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Ia uite, a revenit Elisor in forta!
Stefan de ieri merge!!! Adica, pleaca singur, merge prin toata casa pana cade si o ia de la capat
. Doar ca el nu se ridica singur, ci doar sprijinit de ceva.
Va pupam pe toti si va dorim sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI, DELIA ! SA CRESTI MARE INGERAS, SA-TI DEA DUMNEZEU TOATA FERICIREA DIN LUME
La multzi ani, iepurashilor care inca nu au un anishor: Carina Emilia, Teodora Maria, Georgia Maria, Eric Christian
Teddy dar ce vocabular bogat are Alyssa.
Isabella spune tata bineinteles in romaneste, mama, nana, vad ca de ieri se screme sa spuna cccacca, face ciao dar nu spune, si alte bazaconii pe limba ei, arata limba, strimba nasul ca Samantha, bate din palme, arunca jucariile peste tot, ma bate pe burta...
Ulala, cind scriu, parca face si Isa multe lucruri.
Ia spune italienii nu fac pasaport individual pentru copii ?
Ca daca-i asha trebuie sa-mi car si soatza in tzara si o sa stau numai o saptamina la vara_toamna, daca fac pasaport doar pentru Isa, pot sa ma destrabalez mai mult pe cont propriu, fara berbant ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mstroie spune:
L-am vazut si eu ieri pe Filip s-a facut baiat mare si ce seamana cu taicasu. M-ai omorat cu sora ta are copil de 5 ani si nici acum nu doarme noaptea? A urlat David azi-noape de la 1 la 5, atipea 2-3 minute se trezea urland si tot asa. Am vazut ca are jos in drepata o umflatura la masea ca la un abces, i-o iesi ceva pe acolo, dar se poate sa iasa masele inainte sa-i apara dintii? Ca el are 2 sus si 4 jos si eu tot urmaream sa mai apara 2 sus.
Mari si DAVID
elisor spune:
Cornelia si voi cu mersul? Eu nu stiu ce a cautat el in gasca lenesilor ca a facut mereu progres dupa progres si m-a uimit mereu. Bravo Stefanu'! Dar cum reusesti sa "il bronzezi"? Noi oricat am sta pe afara tot alba ca branza suntem.
Revin in forta ca de fiecare data dupa absente, asa sunt, ca o balanta veritabila, suisuri, coborasuri pana gasesc un echilibru in toate. ![]()
Androix maine e ziua ta?
Nu stiu daca e chiar buna ideea sa ies afara cu Bia, e atat de maraita si nu-si gaseste locul, plange in patut, plange la mine in brate, clar, gatul rosu isi spune cuvantul. Nici eu nu sunt prea impacata cu antibioticul, dar ma gandesc ca febra asta mare o face de la infectie, iar cu antitermicele doar scad febra, infectia ramane tot acolo.
Atipeste si dupa ceva timp se trezeste plangand. Of
Sanatate bolnaviorilor!
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
Cloreta spune:
Buna dimineata si
LA MULTI ANI DELIA!
Sanatate multa si noroc sa ai, o viata minunata, dragoste si fericire! SA iti bucuri parintii si sa ii iubesti cum te iubesc ei pe tine.

Loreem sa iti traiasca puii!
Un cadou pentru cea mai mare domnisoara din grup
Pozele mele
mygirl spune:
Uau, ce de umblareti! Felicitari piticilor pentru primii pasi! Alexandra inca nu reuseste sa-si mentina echilibrul singura, cred si eu ca e greu, pe picioruse asa mici sa tii un butoias de burtika! De cand am trecut-o la lapte integral, bea de stinge
. Stoarce biberoanele de 330 si cred ca ar mai intra dc i-as da. De parca am tinut-o flamanda pana acum. De fapt, saracutza cred ca mai mult mesteca decat sugea din sanii mei, ca n-am mai alaptat-o de duminica de la pranz si nu pot sa zic ca acum am sanii prea tari. Deci lapticul era pe duca..
Sa va povestim si noi cum am petrecut sarbatorile. Nasii au organizat Pastele la padure, ca in ultimii 2 ani, ca nu mai au unde sa indese toti finii in casa. Pe zi ce trece se inmultzesc
. Anul trecut eram eu cu burta mare, intre timp a mai nascut o fina o pereche de gemeni baieti, alta o fetita si inca una e gravida si tb sa nasca in iunie. Asa ca a fost petrecere mare, cu mese intinse, lautari, ca la nunta...dovada aici.
Luni pentru ca a fost o vreme superba, am fost la cules de papadiicu Theodor. Parcul era superb, era si mai frumos daca veneau si ceilalti pitici de Constanta, dar sa speram ca ne adunam cat mai curand, pana nu se trec papadiile
.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre