Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
Androix spune:
Mari, da sora mea are copil de 5 ani dar mai are inca unul de 2 si cateva luni. Asa ca a tinut-o langa cu noptile nedormite. Ma invidiaza ca Filip e super cuminte si doarme toata noaptea de la 6 saptamani. A zis ca Dumnezeu tot cu lenesii tine ![]()
Elisor, nu te supara ca n-am dat mesaj. ideea este ca si noi am aflat destul de tarziu ca intra cu siguranta. Si pe forum am scris desul de tarziu ca nu vroiam sa va pun sa va uitati la bunica-mamica si Filip sa nu apara ![]()
Da mey, maine e ziua mea. De unde aflasi?![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabitzam spune:

La multi ani, iubitei noastra DELIA 

Sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai o viata frumoasa si sa ai numai bucurii impreuna cu familia si cei din jur!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
monicica spune:
La Multi Ani Delia
sa cresti mare si frumoasa si sa ai noroc!
cu pasaportul, noi l-am trecut amandoi in pasaport si nu ii fac separat lui Robert pentru simplu motiv ca una din vizele noastre costa 100 euro si asa platesc doar una, nu doua.Dezavantaje nu am avut, dar am o banuiala ca in UK trebuie neaparat sa aiba si bebele pasaport separat. Stie cineva ceva?
felicitari fetelor care se gandesc la bb2, eu mai astept....
aaa ...sa nu uit...ce parc frumos aveti in Constanta ... ala cu tara piticilor din parcul Tabacariei... super
va pup
Monica&Robbie
ioanailincam spune:

[size=3]LA MULTI ANI, DELIA![/size=3]
Sa traiesti, sa te faci mare, sa ii bucuri pe parinti si sa fii fericita!
Atat pentru moment ca era sa ma darame teancul de hartoage care ma astepta pe masa cand am ajuns la munca
O zi buna sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
DELIA 
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti...
CARINA-EMILIA; TEODORA-MARIA; GEORGIA MARIA si ERIC CHRISTIAN
Teddy, cred ca s-o fi schimbat intre timp treaba cu pasapoartele de numai 3 ani sunt valabile pentru cei mici, ca ai vazut la noi pe pasaportul lui Alex, 5 ani are valabilitate!
Oana, chiar ca nunta, mai! Moama ce misto... si eu as vrea sa fac ceva asemanator cand implineste Alex 1 an, dar sa vedem daca ne iese treaba!
Cornelia, bravo pentru pasi mai!
Si noi ieri am mai avut ceva tentaive, dar nu se concentreaza suficient si tot de-a busilea e mersul cel mai sigur. Parca la inaltime ameteste! Asa ceva...![]()

Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
V-am zis ca am fost luni la Cheia cu Andrei. Am descarcat pozele, am pus citeva pe net pe care le puteti vedea aici.
(25.05.05)
Dadym spune:
LA MULTI ANI DELIA! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte de tot norocul din lume! Pupici de la Robert
si floricele

. E cineva gelos??????
La multi ani si celorlalti bebelusi Carina Emilia, Teodora Maria, Georgia Maria, Eric Christian!
Multumesc Monu de raspuns
. Se pare ca am ramas fara nasi
pentru mot, au niste probleme mai grave, nu se mai inteleg...se pare ca s-a umplut paharul. In fine am dat zvon in tara si am gasit alti nasi, deseara ne intalnim sa vedem ce si cum mai stabilim, speram sa fie bine pana la urma.
Cloreta spune:
Am mai recuperat un pic din ce ati mai scris
Mari, felicitari pentru pirmii pasi!
Cornelia felicitari pentru mers! Azi m-a apucat nostalgia, ce pui mari avem
Monicica, bie ai revenit si multumesc din suflet pentru winnie, Teodora e incantata, apasa de zor pe acolo si cel mai mult ii place cum bazaie albina:)
Mygril, cat e de scumpa Alexandra cu ochelarii aia
Elisor, welcome back! Mai, te bat, iti trebuie evenimente asa importante sa mai intri pe forum?:)
Gata, acum ma uit la pozele Gabitei.
Intru mai tarziu daca mai am timp, gogoasha face nani dar eu am muuuuulta treaba.
Pozele mele
gabitzam spune:
Pentru Delia, LA MULTI ANI! din partea Stefaniei si a Bumbutei ![]()

(25.05.05)
lucas spune:
LA MULTI ANIIIIIIIIII!!!!!! Delia!!!
sa cresti mare si sanatoasa, voioasa si la punga groasa.
deci, ma cam apuca frisoanele pe sira spinarii. nu-mi vine sa cred.imi aduc aminte ca Laura a dat tonul anul trecut. Andreea din Cluj nu stiu de ce nu a intrat imediat dupa ce a nascut, daca imi aduc bine aminte. ANDREEA daca esti pe fir, zi tu cum a fost ca nu mai tin minte.
dar, pentru fetele mai noi o sa va povestesc cum am perceput eu atunci: sa ne imaginam ca eram acum un an, toata lumea ghiftuita dupa paste. laura noastra ne tot amenninta cum naste ea in curind, da nu am crezut ca se si tine de cuvint. ei bine, ne da mesaj ca pleaca la spital, ea, fata draguta il da cam pe la 10.30 -11.00 (nu ca Androix la 5-6 dimineata). bon, toate bune si frumoase, eu ma mai invirt prin casa si pe afara si cind ma intorc vad mesaj ca fata noastra a nascut. e, zic, bine ca totusi nu a stat o zi intreaga, dar mai pe seara aflu ca a nascut pe la 11.30. deci sa-mi vina rau! cum puii mei, in 10 minute?????????????? si am inceput sa imi imaginez, eu fiind la primul copil si cu imaginatie ......la greu.
dupa citeva zile, cred ca vre-o doua, intra si Laura, si mai imi spune si ca era gata, gata sa nasca in lift ca au plimbat-o astia cu liftul, SUPER!!! a crescut in ochi mei, ce nastere neconventionala in lift, super bengoasa DELIA. oricum a fost declarata in unanimitate cea mai rapida mamica.
chiar, sa ma duc sa ma uit in urma, da mai bine ma uit in iulie cind toate deja ati nascut. sa vad ce imi mai aduc aminte, de abea astept 13, sa va povestesc de cineva care dadea cu aspiratorul numa sa nasca odata, si care a fugit cu copilu din spital.da nu va spun cine e!!!
acu pe bune, m-au apucat niste emotii!!!!!
Fran, simbata nu te-am oprit ca te-am observat tirziu si nu eram sigura ca eram cu ochii cirpiti de somn, cautam verdeatza pentru ciorba si evident mai vroiam ceva jucarii pentru micul terorist.
pentru toti bebelacii bolnaviori multa sanatate.
elisor nu te ingrijora, fiecare are timpul lui, ma uitam la Ema in parc cita mobilitate are, este flexibila, merge, al meu misuna in 4 labe si scarmana pamintul.mai nou vb. la telefon, ca vorba aia, are cu cine semana. asa ca.. ai rabdare.fata prietenei mele nu vorbea pina la 2 ani, s-a dus la toti medicii, era innebunita, acu are 15 ani si ne rugam de ea sa taca.
florentinatinem pumnii, ii dai tu de capat pina la urma.
ioana, stii cum e cu socoteala din tirg, dar fii fericita ce de shopping o sa faci tu in week-end, mama, mama.
newmami, da ce faci? ce face patrick??
androix nu am vazut vedetaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. baga si tu la mss, la stare, ca eu asa mai aflu una alta.
fi-miu azi e belfer, dimineata a venit mama din grecia, soacra-mea e de 2 zile la noi si cica va pleca diseara, si a venit si femeia la curatenie. a pus-o!!! ca sa vorbesc academic.
in concluzie: pupam pe toata lumea, in frunte cu DELIA.