Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La Multi Ani! Delia, copil frumos. Sa aduci fericire si speranta celor din jur iar D-zeu sa-ti dea intelepciune si putere sa-ti indeplinesti toate visele.[red][/red]

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI DELIA !!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe cea care ti-a dat viata !!!!

Gabitza, ce mai face Bumbu? De ce nu ne mai scrie Stefania? V-ati conversat pe messenger?

Multumim pentru urari, fetelor! Sa ne fie copilasii sanatosi, ca restul nu conteaza asa tare!
Carina are ceva gen viroza la burtica, cu stare subfebrila si scaun moale de vreo 2 zile. Acum luam Hidrasec, Enterol si mancam de regim (banana, orez cu roscove, piept de pui, orez cu glucoza). Sper sa treaca repede. In cartea sotilor Capraru scrie ca la varsta asta copilasii se strica deseori la burtica, pentru ca baga in gura tot soiul de kestii.
In rest, e vioaie, mishuna prin toata casa si trage de toate cele, vrea musai sa intre in baie - sa exploreze - dar n-o lasam
In rest, zgatia a intrat intr-o perioada de "recesiune" - adica mananca jumatate din cat manca acum o luna (se vede mai ales la bib de dimineata si la cel de seara). Dar daca e vioaie, nu mi-am mai facut probleme.
La inviere am fost fara Carina, si a doua zi eram varza amandoi. La anul cred ca o sa caram si plodul

Florentina, multa sanatate Mayei! Daca te consoleaza cu ceva, nici Carina n-a mai luat in greutate de vreo doua luni. Ce-i drept, nici n-a scazut. Multa sanatate si reusita in alergatura pe la medici!
Eli, bine ai revenit! Multa sanatate Biei!

Sa stiti ca e va citesc, dar de la serviciu nu prea pot intra pe net, iar de-acasa ... stiti cum e cu mishunatorii mititei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix de pe forum, mi-aduc aminte ca la un moment dat ai spus.
Nu ma supar, dar as fi vrut sa-l vad, chiar si cele 10 secunde.

Dadym poti schimba nasii copilului? Si nasii lui Andreas sunt divortati dar stau tot impreuna, e ceva tare ciudat. Mi-ar fi placut sa fie ca pe vremuri cand ne vizitam si trageam partide de remmy.

Beatrice s-au schimbat normele de emitere a pasapoartelor, la copii se fac pe 3 ani tocmai pentru ca fizionomia lor se schimba rapid, Andreas are pasaportul de la 3 ani si-ti dai seama ce bine seamana cu el acum la 7 ani , dar la adulti s-a schimbat in bine, de la 5 au trecut la 10 ani. Si noi avem la anul de facut 4 pasapoarte, sa te ti cheltuiala.

Cloreta accept bataia , stii cum e, cand lipsesti o vreme din peisaj ti-e greu sa te pui la curent cu mersul lucrurilor, ti-e greu sa-ti intri in ritm, ai senzatia ca esti pe dinafara, in mare asta-i adevarul. Promit sa intru mai des si...mai putin, sa nu stresez lumea, oare voi reusi?

Lucas incerc sa tin departe de mintea mea ingrijorarile, dar chiar daca nu stau cu ele la masa, ele exista si nu-mi dau pace pana n-o voi vedea ca face si ea ce face orice copil la varsta ei. Nu mai vrea sa se tina de gratii sa incerce macar sa se ridice, daca ii pun manutele de gratii si le retrage, deci, clar nu vrea.
Vrea doar in picioare, dar s-o pun eu.

Se bataie in fund, se intinde dupa jucarii, dar nu are curajul sa faca mai mult, se retrage fara macar sa incerce, in fine astea sunt evenimentele notabile din viata ei si pentru asta recunosc ca sunt cam suparata, nu pentru ca e asa ci pentru ca lumea din jur ne priveste cu oaresce...priviri, ganduri si ma seaca chestia asta.
Numai asta aud si de la medici: ar trebui sa faca!

Bumbut mic tu ce mai faci? De ce nu mai da mamica ta nici un semn?

Oana superbe poze, superba si Alex, dar cine e pretendentul Theoodor ca o vad mult in compania lui, e atat de...dobrogeana cu baticutul pe cap, imi vine sa o pup pe toate falcutele (de parca ar fi si multe). Faina petrecere campeneasca!

Noi n-am mai iesit afara ca mi-a tras un pui de somn si mi-a fost mila sa o scol, s-o imbrac, poate mai tarziu.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

LA MULTI ANI DELIA!
Cate galbenusuri de ou le dati puilor pe saptamana?

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Galbenus 2-3/saptamana.

Fetelor inainte de pasti am fost suparata pe Carrefour, am luat lapte la cutie, Brenac, cu data de expirare 25 si in 23 cand l-am deschis era acru. Cand imi zicea pediatra ca sa am grija cand o sa incep cu laptele din comert sa fie foarte proaspat si sa-l fierb crdeam ca e exagerat de...exagerata, dar vad ca avut dreptate. Nu ma asteptam de la produsele lor. Raman pe Zuzu, care e mult mai bun si are termenul de pastrare mai lung, dar la Carrf..nu au, doar selgros, metro, supermarketurile de cartier. La 11 luni vreau sa trec si eu pe lapte integral. Voi ce grasime dati la copii? Mie mi-a spus pedi sa-i dau din cel mai slab.
Cel UHT de 0.1 nu e apa chioara? Voi ce fel de lapte dati, cat va tine o cutie?

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Delia!
Sa-ti fie viata frumoasa ca o zi de primavara, sa fi inconjurata de iubire pretutindeni si sa-ti bucuri parintii la tot pasul!

La Multi Ani si celorlalti copilasi care se apropie si ei vertiginos de varsta Deliei!

Am reusit sa citesc cate ceva din urma aseara, acum sunt iar in recuperari!

Elisor, stai linistita ca nici eu nu ma astept sa mearga Maya prea repede. Sta cate un pic in picioare insa se sprijina repede de ce apuca, de pasi ce sa mai vorbesc.....

Ma bucur insa cand vad ca este foarte receptiva la tot ce se intampla in jurul ei, recunoaste mai toate animalele, ma ajuta sa o imbrac, danseaza cand aude muzica.. e o scumpa, daca n-ar avea problemele astea cu mancatul nu mi-as face nici un fel de griji.

Am venit mai devreme de la doctor Maya are 7.900g. Mi-a dat trimitere pentru copro si urocultura. In functie de rezultat o sa-i fac analizele la sange. E aiurea ca dupa sarbatori vine 1 Mai si laboratoarele nu prea lucreaza iar asteptarea mea va fi si mai lunga!

Inca nu am despachtat bagajele asa ca am o gramada de treaba, plus ca pana diseara i-am pus gand rau masinii de spalat!

Va pup!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, am vorbit cu Stefania pe yahoo intr-adevar. Intra destul de rar, ca nu are timp. Pe forum nu mai reuseste ca nu mai stie exact parola. Bumbutza e binisor, slabuta dar vioaie. A mai fos bolnavioara. Zicea ca poate apare diseara, poate reluam si noi chat-urile de seara.

Flori, incepusem sa-ti duc grija, o tot intrebam pe Iulia daca mai stie de tine.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

LA MULTI ANI DELIA Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mult noroc, sa fii fericita si iubita de toti cei ce sunt in jurul tau. Sanatate rapida si tie si mamicii tale ca sa puteti sa va bucurati din plin de un eveniment atit de important. Petrecere frumoasa si sa ne povestesti cum a fost. de la Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

a facut cineva de aici dreptul? cred ca am nevoie de niste sfaturi? de fapt nici nu stiu exact ce.. a revenit problema cu accidentul din noiembrie si..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am intrat sa va povestesc ce-am patzit aseara...
Tocmai eram pregatita sa ma duc la nanitza, ma duc sa controlez colegu' sa vad daca nu cumva fumeaza noaptea... cind colo, vad ceva jos pe parchet... un scorpionnnn, am inceput sa tremur toata si sa-i spun soatzei sa-l omoareeee. Ii spun, daca il vedea Isabella si punea mina pe el ?, la care sotzul "daca il vedea, il minca"... am inceput... mama ei de tzara, parca nu puteau sa aiba numai tzintzari, furnici ca la noi, noroc ca lighioanele astea ies doar noaptea, ca altfel chiar ar face Isabella colectzie in stomac

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput